icon

Porodnice Vyškov. Jaké máte zkušenosti?

theresa
26. čer 2008

Nemáte někdo zkušenost s touto porodnicí, jak to tam chodí? Byli jste spokojené? Jaké je tam šestinedělí?

veruska007
10. zář 2013

@usacek79 Už jsem tam rodila podruhé a vždycky v pohodě. Jj, rodí se tam přirozeně - i když já bych dala za epidurál půl království 😅 .

dulkagabulka
10. zář 2013

@usacek79 nielen z okolia hraníc, aj z Trnavy chodia 🙂

usacek79
10. zář 2013

@dulkagabulka no to je este pomerne "okolo" 😉 az po Trencin by sa dalo povazovat za "okolo" - baby odtial mozu ist hornou cestou 😉

dulkagabulka
10. zář 2013

@usacek79 baby odtial chodia aj do Kyjova

usacek79
10. zář 2013

@dulkagabulka aha, tak o Kyjove neviem 🙂 cosi som uz kdesi zachytila, ale teda neriesila som, tiez taka dobra "Slovakfriendly" porodnica?

maktub77
10. zář 2013

Ahojte, tato diskusia ma potesila, ja idem do Vyskova uz coskoro, som v 35TT, a pevne verim ze tam dorazime, idem z blizkosti BA, sice je to daleko ale ma to cenu pre mna kedze si zlema prirodzeny porod. Vestko je na sranke a mozem potrvrdit to aj na zaklade osobnej navstevy v Aug co som absolvovala, mala som velmi prijemny pocit. Je tu niekto kto sa tam chysta v podobnom termine ? Majte sa

jaya
10. zář 2013

@maktub77 Ahoj 🙂 Ja mam termin 21.10. a taky budu rodit ve Vyskove 😀 Treba se tam potkame. 😉

erinka83
10. zář 2013

Páni, když jsem tam rodila já, tam začínaly jezdit holky z Brna, teďka až ze Slovenska, to koukám 🙂 Všem vám přeju rychlý a přirozený porod podle vyšich představ 🙂
U porodu nám asistovala Jana Riedlová (tehdy ještě svobodná a bezdětná 🙂 ) a super, ale i Laďka je prý výborná 🙂

misha83
12. zář 2013

Ahoj, nevíte jestli je nutné se objednávat na den otevřených dveří. Chceme tam s manželem v úterý zajet, nikde nic o nutné rezervaci nepíší. Děkuji

misha83
12. zář 2013

@usacek79 Ahojky, byla jsi tam už na dni otevřených dveří? Je nutné se objednávat? Jinak taky budu rodit v podobný termín 😀 .

usacek79
12. zář 2013

@misha83 ahoj, bola som a netreba sa objednavat, treba byt len presny na tych 13.30h 😉
tu som opisala moje dojmy -
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-dok...

drzim palce 😉

usacek79
12. zář 2013

@erinka83 dakujeme 🙂
ja som ako prvu oslovila pani Riedlovu v nadeji, ze by si od babatka odskocila uz mozno, ale nepodarilo sa, co samozrejme chapem 😅 a ona mi odporucila pani Rysavu a teda z hodnoteni vidim, ze to je tiez vyborna PA, tak sa tesim, ze sa mi ju podarilo este ziskat 😵

no my zo Slovenska uz kadeco vymyslame, aby sme mali moznost rodit co najprirodzenejsie - okrem Vyskova aj do Breclavi chodime, aj do rakuskeho Hainburgu, vraj aj do Kyjova... 😅
akoze mame tu aj my nejake viac "friendly" porodnice, ale stale to je slaby odvar... a navyse pre mna z BA su este dalej, ako Vyskov 🙂

misha83
12. zář 2013

@usacek79 super, moc dekuji. Jdu hned mrknout na ten clanek a pristi utery tam zajedeme. Jinak a mam pani Rysavou v predporodnim kurzu a je moc fajn. Nebudu si brat konkretni PA k porodu, ale muzu ji doporucit.

misha83
12. zář 2013

@usacek79 a divam se, ze vazne mame skoro stejny datum porodu. Ja mam dva terminy. Jeden 4.12. a druhy 8.12.

usacek79
12. zář 2013

@misha83 no ja tie terminy neberiem az tak vazne, ono su to dva tyzdne hore dole, kedy sa babo rozhodne ist von 😉 ale ano, mame naozaj v podstate rovnaky termin, tak sa tam mozno na vzdycharni stretneme 🙂

ja prave idem v utorok tiez do Vyskova, idem za primarom s porodnym planom a rovno si zopakujem Den otvorenych dveri 😉 a doopoludnia mam prave stretko s pani Rysavou, ideme dohodnut co a ako 🙂

misha83
12. zář 2013

@usacek79 tak to je fajn. Uvidime se tedy i v to utery 🙂. Muj gynekolog tam take pracuje na nejake sluzby, tak ja vse resim s nim. Jen primo na ty saly se chceme s manzelem jet podivat, protoze jeste nejsme rozhodnuti. Porodni plan jeste nejsem rozhodnuta chystat, zatim se klonim k tomu spise ne a nechat to prirozene plynout dle aktualnich pocitu. Uvidime. Instrukce co ano a ne bude mit i manzel.

usacek79
12. zář 2013

@misha83 no ale porodny plan predsa nie je v rozpore s aktualnym pocitom 😉
vzdy sa predsa porod napokon aj tak udeje podla nutnosti, ale v PP su niektore veci, ktore mozno nie su uplne samozrejme a moze na nich matke zalezat 🙂 a teda priamo pocas porodu ich uz urcite riesit nebudes, tak vdaka PP sa na ne nezabudne 😅

ale zas ten Vyskov sa javi tak, ze PP hadam naozaj nie je uplne nutny, no ja ho pre istotu aj tak mam, nechcem sa potom natahovat zbytocne s personalom 😅

no my tam ideme tusim minimalne 4 Slovenky v utorok 😀 teda co len viem o babach z "mojej" tehu skupiny 😉

misha83
12. zář 2013

@usacek79 jasne, ze PP je fajn, na me to je jen trochu moc zvlastni, ale uvidime. Tak to jsem zvedava, kolik nas tam bude, snad se pak nesejdeme u porodu vsechny v jeden den 🙂.

misha83
13. zář 2013

@usacek79 a jeste jsem se chtela zeptat kolik se za tu prohlidku plati?

usacek79
13. zář 2013

@misha83 nic preboha 😀 to by bolo dost drze 😉 by im tam nikto nechodil...

misha83
13. zář 2013

@usacek79 v brnenskych porodnicich se plati, tak proto se ptam 😉 .

usacek79
13. zář 2013

@misha83 coze?? tak to som este nepocula, to je fakt podes... 😠
to akoby si obchody uctovali za to, ze si prides pozriet ich tovar - ved ty si predsa potencialny zakaznik, z ktoreho budu mat peniaze! by mali este aj obcerstvenie ponukat zadara, len aby si ta ziskali! 😠

misha83
13. zář 2013

@usacek79 opravdu, rozhodujeme se mezi vyskovem a brnem bohunicema a tam se plati jen za prohlidku 100 Kc. A pokudk tomu chces i prednasku, tak 400 Kc. Nadstandardy jsou tam taky podstatne drazsi a plati se i otec u porodu, ale to pricitam velikosti porodnice a mesta.

usacek79
13. zář 2013

@misha83 no tak myslim, ze to mas jasne potom 😉
ak maju takyto pristup uz v uvode, nesla by som tam z principu 🙂
a o brnenskych porodniciach sa nehovori nic moc dobre - su to klasicke "velkovyrobne" bez nejakeho prihliadania na zelanie zeny... 🙄 proste tak, ako v kazdom velkom meste asi.. 😕

misha83
13. zář 2013

@usacek79 ano, jsou to klasicke velke porodnice, ale znam z tama i spokojene maminky. Vyhodou je, ze to mame asi 10 minut od baraku a pracuje v te nemocnici, i kdyz na jinem oddeleni, tchyne. Ale uvidime. Ve vyskove zase ma nejake sluzbyi muj gynekolog a libi se mi jejich pristup k porodu.

usacek79
13. zář 2013

@misha83 no ja mam v Bratislave tri porodnice 10 minut od domu a pojdem radsej 150km do Vyskova 😀
ale ved jasne, ty vies co chces 😉 tak drzim palce, aby si sa dobre rozhodla a mala pohodovy porod 😵

misha83
13. zář 2013

@usacek79 tobe take 🙂 a treba se potkame, min. v utery na dni otevrenych dveri 🙂 .

usacek79
13. zář 2013

@misha83 dakujem 😵 v utorok sa urcite vidime 😉

soninka5
14. zář 2013

@misha83 @usacek79 Ahojte holky, tak jsem se rozhodla pro Vyškov a v úterý jdem s manželem na prohlídku, tak se tam taky potkáme 🙂 i termíny mám podobné...6.12. a 12.12. Misha83 ty jsi přímo z Brna? Já mám teď největší strach z dálnice, až do konce roku úsek mezi Rousínovem a Vyškovem je zúžený do jednoho pruhu, tak jen abychom se do porodnice případně dostali včas... 😖

misha83
14. zář 2013

@soninka5 jj, jsem z Brna. Vidam te na diskuzi prosincovek 😉 . No, budeme mit variantu dalnice a po stare a az to prijde, tak podle denni doby rozhodneme. Zacpane to tam obcas je, ale zas si rikam, ze tak rychle to nebude🙂. My jeste nejsme stopro rozhodnuti, jdeme se tam taky mrknout a pak jeste do bohunic.

Strana