Přítomnost manžela u porodu, Obilní trh

romanavitkova
1. bře 2017

Ahoj maminky, chtěla jsem se Vás zeptat kdo má třeba čerstvou zkušenost s porodem na Obilném trhu. Jestli byste mi nemohla napsat průběh, chování doktorů i sestřiček. Ale jestli s Vámi mohl být manžel u porodu. Na jejich stránkách jsem se to nedočetla. Vím že tato služba je v některých porodnicích zpoplatněná. Tak proto se Vás ptám. Děkuji moc

hankaros
1. bře 2017

Manzel u porodu byl, platili jsme 500. PA a doktorka byly velmi mile a vstricne, nikdo ho nevyhanel ani nesekyroval. Manzel se mnou zustal i pres cely bonding, siti az do odvezeni na pokoj. Pro me byl velkou oporou, je to dobre utracenych 500. Mela jsem ale porod bez komplikaci. Doporucuji sbalit muzi velkou svacinu, aby nemusel pripadne odbihat na obed/veceri do protejsi restaurace 🙂

romanavitkova
autor
1. bře 2017

@hankaros Děkuji moc 🙂 My tam jedeme s manželem 13.3.2017 se zaregistrovat, takže bych se na to zeptala, ale raději se ptám i tady protože budeme mít mnoho otázek a člověk určitě na něco zapomene 🙂 takže svačinu sbalíme. U nás uvidíme hlavně jak to bude s porodem a to se vše dozvíme toho 13.3.

jipe
1. bře 2017

úplně čerstvá zkušenost to sice není, ale manžel byl se mnou po celou dobu, co jse byla na porodním boxu, po porodu nás nechali cca 2 hodky s prckem v klidu, pak šel se sestřičkou z dětského mrknout na koupání a ošetření, já mezitím dostala najíst, prcka nechal u sestřiček, mě doprovodil na pokoj a jel domů. Doktorky v pohodě, porodní asistentky taky. V průběhu porodu krom vizity a před podáním infuze, chodila kontrolovat jen PA, rodila taky PA, dr. došla jen na šití. Já teda souhlasila ještě s přítomností studentky a ta byla taky moc milá.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru