Změna porodnice na poslední chvíli (Brno). Jde to?

ninouche
5. čer 2013

Máte některá zkušenost se změnou vybrané porodnice těsně před porodem? U svého gyndr. jsem nahlásila, kam budu chtít jít rodit, a tam mě cca v 37. týdnu odeslal do péče - od té doby chodím na kontroly a na monitory tam. Ale z několika důvodů jsem teď na pochybách, jestli to byla dobrá volba - a zvažuji, že bych rodila jinde. Byl by to problém? (Navíc jsem teď už po termínu, kdybych neporodila do konce týdne, už by bylo ve hře vyvolání.) Kdybych začala rodit, můžu jen zavolat do porodnice a přijet, aniž bych tam měla zavedenou kartu, kontroly, monitory?

ange_de_la_morte
5. čer 2013

Máš na to práwo - já jsem do posledního dne neměla rozhodnuté w které ze 2 wytipowaných porodnich budu rodit. Sice je lepší když rodíš tam jde chodíš na kontroly, ale nutit tě nikdo nemůže, jsou powinni tě příjmout w kterékoliw porodnici ( jediným omezením je pokud by zrowna neměli místo) ... omlouwám se za ,w,

anetka1701
5. čer 2013

Není problém :o) Já taky byla registrovaná v Praze a nakonec jsem se rozhodla rodit jinde... A i v tý porodce (měla jsem to dost daleko) mi říkali, že kdyby byl nějakej problém, tak nemám jezdit až k nim a mám jet do nejbližší nemocnice co mám po ruce :o)

romcovaklarka
5. čer 2013

@ninouche Myslím, že když tam dojedeš už s nějakým slušným nálezem, tak tě ani vyhodit nemůžou.

katyxq
5. čer 2013

Můžeš rodit, kde chceš 🙂, já na gyndě nahlásila, že chi rodit v Bohunicích, ale na monitory měli plno, tak jsem chodila na Obilňák a týden před termínem jsem se rozhodla radši jet rodit do Vyškova (a byla to dobrá volba 🙂), akorát jsme v den D předem zavolali, jestli nemají plno.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru