icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

lhubajda1
2. lis 2017

@evelin1251 Pokud není nějak extra parfemovaný, tak bych se toho nebála. A aviváž od 1 roku už jsem taky pak používala. Nebavilo mě furt třídit a prát oblečení zvlášť malému a nám. 🙂

elenadavis
2. lis 2017

Holky máte strach z porodu? Trochu nad tím už přemýšlím a nevím bojím se že když už kolikrát trpím při menstruaci, tak u porodu to nebude o nic lepší. 🙂

nenulinecka
2. lis 2017

@elenadavis cim vic se to blizi, take na to vic myslim. Bojim se komplikaci a aby nic a nikdo neublizil malemu a i me. ☺ nejradsi bych uz sedela v aute ,prdolku v autosedacce a aby si nas uz manzel vezl domu ☺ Beru to tak, ze ta silena bolest prinese za par hodin minut porodu to nejkrasnejsi na planete - novou osubku ☺

snazilka01
2. lis 2017

@elenadavis tak jsem rada, ze se to da pochopit.Pritel si dnes klepal na celo, kdyz videl tu pripravenou tasku u dveri 😂 hahahaaa

nenulinecka
2. lis 2017

@snazilka01 😂😂😂

kotito
2. lis 2017

@elenadavis ta bolest je jiná, víš, že je k něčemu 🙂 první dcera se narodila 49 hodin od prvních kontrakcí. Jak mi jí položili na břicho hned jsem věděla, že chci další! Celý porod jsem byla jak nafetovaná, plná adrenalinu a těšení. I asi na vteřinu jsem si řekla, že je škoda,že už to skončilo 😀

barushe_27
3. lis 2017

Já Peru v dětském persilu, protože na lovelu jsem četla hodně negativních recenzí, i když mám kolem sebe spoustu lidí co jí používalo, aviváž mám taky dětskou, ale nepoužívám ji na oblečení, jen když jsem přála fusaky a zavinovacku.
Porod byla jsem součástí obou porodu při praxi, ani jeden se mi moc nezamlouvá ☹, ale nějaké obavy tam jsou, ale jelikož jsem prvorodicka, tak si to nedokážu nějak představit ty bolesti, jj dopuji se prášky i při menzesu, jinak bych neudělala ani krok, ale nějak jsem s tím smířená, že to k tomu patří, a musím si tim projít abych mohla držet naši princeznu v náručí.
Tašku si nachystám asi až konec prosince začátek ledna, v lednu výtahnu i koš aby mě vymrzl venku a mohla jsem si ho nachystat.
A co se týče té alergie, přítel má atopii a alergie, já alergie, astma a celiakií a buď to naše malá zdědí nebo ne, jediné co si přejí aby neměla celiakií, ale v tomto člověk nikdy neví, jak to ty geny zaridi, já ji mám totiž teprve čtyři roky, tak malá by to třeba mít nemusela, ale uvidíme, každopádně se u nás bezlepkové ji, takže by to nebyl žádný problém.

Jj říkala jsem si, že by stěhování s prckem v bříšku bylo lepší, než ho sebou trmacet když bude mít nějaký ten měsíc, ale hlavně že budeme všichni spokojeni a zdraví a to stěhování se nějak udělá.

nenulinecka
3. lis 2017

@barushe_27 Take mam persil a avivat jen na mantinel do postylky a zavinovacky a tak ☺

snazilka01
3. lis 2017

@nenulinecka a je dobrej ten praci gel?Jsem vzdy prala jen v prasku a pak samozdrejme avivaz.Ale vzdycky jsem si myslela, ze ty praci gely nejsou moc dobry.Ale uvazuju, ze ten Persil prece jenon zkusim.

nenulinecka
3. lis 2017

@snazilka01 je me moc hezky to pradlo voni. 🌼

nenulinecka
3. lis 2017

Velky obdiv tem, co jeste pracuji. Ja doma a furt mam co delat ☺ do konce listopadu chci mit vse pro miminko hotove, v prosinci priprava Vanoce a leden nohy nahore a psychicka relaxacni priprava k porodu😂 dnes dalsi varka vyprana, plink vyzehlene a dva darecky od maminky a tatky 👶

dominikaromanova
3. lis 2017

Jaj, když to zde tak čtu, také bych měla pomalu začít prát atd. Stále mi nějak nedochází, že leden je již za chvíli.
Holky, nevíte zda se ten Persil ještě dělá i v normálním sypkém prášku?

nenulinecka
3. lis 2017

@dominikaromanova utece to jako blazen, ano maji, jak tabletky, tak prasek...

nenulinecka
3. lis 2017

Utika to silene, jeste pred chvili vetrak, spatne z vedra, nemohla jsem dychat a zachvili cukrovi... ted to utika, natoz pak s miminkama

linee
3. lis 2017

@dominikaromanova ten detsky jen jako tekut,,pac se prasek nekdy muze spatne rozputit.

nenulinecka
3. lis 2017

Nejako me zase trapi nevolnosti, a Vas holky?

nenulinecka
3. lis 2017

@simi1510 Tak jak se Vam dari ? 💜

galatea_a
3. lis 2017

@nenulinecka No tak já jsem včerejší noc a den poprvé prozvracela ... poprvé za celé těhotenství. Vůbec nevím, čím to bylo.

nenulinecka
3. lis 2017

@galatea_a jojo, ja uz asi tyden, vzdycky vecer mi je spatne.

elenadavis
3. lis 2017

@nenulinecka já ťukám že mě zatím nikdy nic nebylo. Snad to tak bude až do konce.🙂 Ale je opravdu zajímavé jak to máme každá jinak.

nenulinecka
3. lis 2017

@elenadavis To jo no ☺ ja teda cetla, ze ve tretim trimestru zase trochu hormony stoupnou. A ted mam zase to jak na zacatku... vidim neco urciteho k jidlu a neni mi dobre ☺ a vcera takova racha a bolest jakoby me kopnul nebo necim me stouchnul do zaludku...

evelin1251
3. lis 2017

@nenulinecka Nevolnost?? Co to je?? Mě spíš trápí volnost 😝 Přímo mě štve, ta neskrotná chuť k jídlu... furt bych žrala 🤐 hlavně mňaminky a blbosti!!
Dva dny mě nárazově píchalo v podbříšku, přítel si dělal srandu, že teda asi čekáme kluka a šťouchá mě tam pindíkem 😂

Holky zajímá mě, máte nakoupený plínky?? Myslim jednorázovky. Kolik balíků 1 - té nejmenší velikosti koupit?

nenulinecka
3. lis 2017

@evelin1251 tak taky jim mnamky cokolady muffinci ujizdim na zavinech vsech pudinkach, bonbonech, bramburkach 😂. Plinky jeste nemam. Tak troje koupime, pak budem dokupovat...

donia
3. lis 2017

@evelin1251 ja mela jedno baleni tech Newborn do porodnice a pak uz jsem vzdy objednavala ty vetsi a bylo to akorat.

snazilka01
3. lis 2017

@nenulinecka no tak to jsi me potesila, tim ze chces mit do konce listopadu vyprane.Ja take, ale jak rikam vsichni mi rikaji, ze jsem blazen.Ale kdyz to tak citime, ze..Jinak je pravda ze ten prosinec utece hodne rychle, to je mikulas, peceni, nakupy, Vanoce..A leden je posledni mesic neli celej, kdy si muzem naposledy poradne odpocinout ❤

nenulinecka
3. lis 2017

@snazilka01 presne moje slova ☺ a me mamka naopak fandi, ze uz to delame ted. Jako prat mezi cukrovim, starosti pro mimi mezi darkama chaos. Vse postupne 😂 a v lednu hezky uz jen leharo. Stejne uz nebudem schopny litat jako jeste muzeme ted

simi1510
3. lis 2017

@nenulinecka dneska jsme měli rychlopřesun z jip na mediál kvůli místu. Máme vyhřívané lůžko místo inkubátoru, tak uvidíme, jak ho najdeme zítra. Na jip mi říkali, že má 1225 g, na mediálu se bude počítat 1205 g.

danielle94
3. lis 2017

@simi1510 ted jsem nejak zmatena. Asi jsem prelitla nejake konverzace. Uz jsi porodila? 😲

simi1510
3. lis 2017

@danielle94 jj, už 11 dní je malý na světě

nenulinecka
3. lis 2017

@simi1510 Takze to pomalinku postupuje k lepsimu. Kdyz uz nemusi
byt prdolka v inkubatoru. 🌼🌼🌼 Ty se musis citit na prd, vid. Drzte se vsichni 😗 a pisni, jak se mu tam dari na jinem miste.

Strana