Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@lucie_91
mě také bolela záda cca od 16tt, doktor mi na to předepsal 1/2 hořčíku denně. Zabralo mi to do cca týdne. Jinak mi pomáhala jen teplá voda.
@barushe_27 Masáže jsme zkoušeli, na porodních kurzech se cvičí což nezvládnu. Čaje piju, nepomáhají, teplá vana pomůže jen na chvíli. Pánev určitě úzkou nemám, mám za sebou 2 porody a nikdy jsem tyto bolesti neměla, jen výjimečně a chvilkově. Už jsem z toho jelen. Jediný kdy to poleví je vleže na boku, ale to nemůžu tak být celý den...
@dominikaromanova Hořčík beru a vůbec se to se mnou nebaví. Bohužel.
@barushe_27 ne ne z jiznich cech, ale ted jsem tu nasla maminku, ktera prodava pekne oblecky 🙂 jinak ano mam od zacatku rizikove
@lucie_91 pomaha mi jen gymnasticky mic a hopsam si malinko na nem...
@barushe_27 miluju tu vuni miminkovskeho pradla ☺ je to nadherny tyhle starosti ( co dokoupit, co udelat, co pripravit ) porad bych neco okolo toho delala, jen potrebuju dalsi penizky 😅 a prat po jednom susaku, to je nekonecny ☺ skoda, ze tu nemame susarnu, jako byly driv nekde.
@barushe_27 kdybych si vzpomela mohla jsem ho okouknout ☺ ten Tvuj ale muzu Ti rict, ze vsecky jsou nadherny ☺
Jj ten je vyhlášený. No ale ja to mám 68 km, do St 30 km a akutně se mi tam už narodil syn a byla jsem tam spokojená. Sice sestry jsou nic moc, ale na doktory si nemůžu stěžovat.
Ty sestry jsou trochu odměřený, ale na to že jsem byla po císaři a první dítě tal to tak hrozný nebylo. Pokud mi bude titer protilátek narůstat, tak do CB malej by měl těžkou žloutenku nebo pak se dělá i transfuze krve, takže v CB jsou na to vybavený. Jinak jedu opět do ST, jelikož v PT to je teda katastrofa, na tu porodnici každý nadává.
@mari90 Já jsem se koukala tady na bazárku, sháněla jsem zimní kombinézu v neutrální barvě a našla jsem krémovou za 120,- tak jsem si ji od paní nechala poslat poštou, plus jsem skoukla další její inzeráty a vybrala jsem si 7 ks oblečení za 400,-
Na ty mixy v balíkách jsem taky koukala, ale to ještě kupovat nebudu, protože nevíme jestli je to 👧 nebo 👦 .
Holky jaký kupujete prášek na praní pro mimi?? Já jsem dnes koupila v Lidlu, ten jejich Lupilu gel pro mimi, a asi začnu prolízat půdu a hledat ty poklady - oblečky snad ještě po mě a ségře a začnu prát....
Jen jsem přemýšlela, jaký prášek použít. Přítel je atopik a taky kupuju prací gel z Lidlu a nevadí mu, jen nesnese aviváž. Tak si řikám, že by to prďolkovi třeba taky nemuselo vadit. Z čeho mám strach je, že to chuďátko podědí po Vaškovi, tak pročítám diskuze, někde píšou že dědičnost je až 60% 😢
Holky vy už máte tolika vypráno? Já teda budu prát až nejdrřív přes svátky, přeci jen času ještě dost a ať je to co nejčerstvější k onomu datu. A věci, co mám pokoupené, jako kolébku apod. ani pořádně nevybaluji, do února se na všechno ještě zapráší.
Teď děláme pokojík, o víkendu budeme malovat, jsou to krásné starosti, takhle hnízdit a chystat pro nového človíčka.
@evelin1251 manžel je atopik a ekzematik a Vojtíšek nic po něm nemá, netrpěl ani na opruzený zadek. Jinak já jsem používala ze začátku Lovelu a vůbec beoere, všechno prádlo jsem měla zaprané. Po 2 měs jsem začala prát v klasickém prášku a nic se malému nestalo, akorát jsem nepoužívala aviváž. Nebo jelen je také dobrý
@lhubajda1 Tak to jsem ráda 🙂 Taky si řikám, že by miminku obyč prášek vadit nemusel.
@lucie_91 v predchozim tehu jsem mela uz takove bolesti zad a krize, ze mi obvodak napsal RHB a fakt to bylo o dost lepsi, trosku se mnou zacvicila co se muze a pak to promasirovala a vzdy jsem se tam tesila. No a poradila mi cvik, co ted praktikuji taky a to se mi taky vzdy aspon na chvili ulevi. V leze na zadech natazene nohy a jakoby je na stridacku vytahovat. Hybes se vlastne jen od pasu dolu. Obcas slysim jak tam mirne krupne, ze to trosku preskoci a ulevi se. Takhle to delam vzdy, kdyz si jdu lehnout. O tech masazich uz jsem taky premyslela, ale mam ted doma 2 letyho prdolku, tak by to bylo casove narocne to nejak skloubit s hlidanim.
@barushe_27 tak my stavime pres firmu, ale taky uz se nam to tahne druhym rokem. Koupili jsme pozemek v zari, do jara trvalo vyridit papiry a ted uz je to vlastne 1,5 roku co se stavi. No a jak jsem psala, taky to do konce roku neklapne. Tak uz se vidim jak taham miminko a dvouletaka do tretiho patra bez vytahu.
Holky, vy jste toho napsaly... úplně mě desite jak.Vše chystáte😀 rak jsem.taky zapla pračku s pidi oblecky😉
@barushe_27 ja nakupuju porad.Budu ji muset porad prevlikat no 😂 jo barcu mam sestru.Jinak nase je Vicky, Viktorie.Pritele mam Bulhara, takze klasicke ceske jmeno mit nemuze.Nehodilo by se to k prijmeni ❤ no ty slevy, ty me zase zrujnujou 🙈😂
Tak holky, ja jsem se uplne zblaznila a pomalu zacala balit tasku.Ja vim, jsem magorka, ale kdyz ja uz se tak tesiim 🤒❤
Ahoj těhulky, založila jsem novou diskuzní skupinu:
Rodím přelom leden/únor 2018 v Prostějově
naleznete na:
https://www.modrykonik.cz/group/8133/
Skupina bude sloužit maminkám a budoucím maminkám, které se možná potkají v této nemocnici.
@bzubzalka ted si me pobavila ☺☺☺
@snazilka01 magorka nejsi, kdo je priprev neni ohrozen 😂 ja si ji taky zabalim zachvilku ☺
@snazilka01 chich nejsi nikdy nevis kdy se prckovi bude chtit jit ven 😉 taky jsem zastance hesla BÝT PŘIPRAVEN!

@barushe_27,
děkuji, až na zjištěnou těhotenskou cukrovku, je vše ok.