Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@snazilka01 presne tak 😂
@snazilka01 jezis :( tak teď už určitě bude vše v pořádku!
@snazilka01 ve 30+0 měl 1420g 😇👶
@snazilka01 silene, co jsis prozila 😢
@marketka00 uz ano.Musi!Jsem hodne hlidana a chodim každých 14 dni na velky ultrazvuky.Jee ja mam takovou radost, ze mame partaky na prochajdy a kaficka 😇
@marketka00 sice se ptam, ale vubec nevim kolik v tomto tydnu maji mit.Ale je to nejak v norme nebo je to o hodne mit nez by mel mit? Tak bude drobnej noo.On to dozene az bude bumbat ❤
@nenulinecka je to hrzny, nikomu bych to neprala! Tesim se hrozne na Vicky a myslim jen na ni.Nic neni dulezitejsiho nez zdrave a spokojene dite
@snazilka01 nam rekla doktorka ted na posledni kontrole, ze vic jak 3kg mit taky nebude
Holky mam otazku, kdy budete sestavovat postylku? To jediny jsme jeste neprobraly 😂😂
@snazilka01 měl by mít cca 1600g prý, ale pan doktor byl spokojený. Že roste hezky a když tak bude menší 😊
Jinak postýlku už jsme složili 😂 chtěli jsme ji vidět v pokojíčku 😇❤
Nemáš třeba Fb?
@marketka00 ja myslim, ze vaha je ok 😉 dcera se narodila ve 33tt a tri dny pred porodem byl odhad 2kg a nakonec mela 1750g, odpovidala, ale byla drobnejsi
@snazilka01 😲😢 Tedy klobouk dolu co sis prožila. Ťuk ťuk aby to bylo tentokrát úspěšné až do konce.❤ Nevím jak to máte vy ostatní, ale já čekám své první miminko a teď jak už jsou to ty poslední měsíce, strachuji se víc a víc aby jsme to zvládli až do konce. Neuměla jsem si nikdy představit ten strach o miminko v bříšku až teď. U mě je to teď, jako kdyby ta příjemná část těhotenství už byla za mnou a teď nemyslím na nic jiného než aby týdny rychle utíkaly a naše malá byla s námi a v pořádku. ❤🙏🍀
@elenadavis moc dekuji.Bylo to hrozne a je to porad hrozne.Protoze na oba casto myslim, ale jsme zensky a my toho zvladneme moc.Nesmime se vzdavat.Musime jit dal a ted jsou nejdulezitejsi hlavne ty nase male srdicka, aby jsme je donosily dokonce.Taky se bojim o predcastny porod, proto se nesmime moc namahat a opravdu odpoocivat.Drzim palce vsem maminkam ❤ to dame holky!
@marketka00 ona ta vaha co nam meri neni uplne presna co mi rikala sestricka v Podoli.Jasne pridej si me.Adela Havlickova🙂
@mari90 taky si myslím, on i doktor říkal,že roste hezky a že se buď třeba narodí později nebo bude drobnější 😊 hlavní je, že je zdravý a vše probíhá jak má ❤
@snazilka01 Jóó postýlka,být to na mě máme postaveno,ale manžel furt že je brzo a tak. Tak jsem dala ultimátum že na Mikuláše ji sestavíme. 😂😃
@mari90 muzu se zeptat co se stalo, ze se narodila takto driv?Zajima me prave jak k tomu muze dojit krom toho, ze muze byt spatna placenta.Bojim se predcasnyho porodu jak blazen.Omlouvam se za zvidavost 🙂
@elenadavis no ja taky prave.Ja uz mam i zabalenou tasku a pritel na me koukal jak na magora, kdyz ji videl.Ptal se me co v tom je, kdyz prisel z prace.Bylo mi trapny mu rict, ze uz mam sbaleno 😂 a taky ze jo, vysmal se mi 😂
@snazilka01 no po 30tt se mi zkratil cipek, lekarka mi v tu dobu nasadila leky a pote co se cipek prodlouzil mi je vysadila, pote jsem se dovedela, ze to asi delat vubec nemela a vysazeni byla blbost. Kazdopadne jsem zacala mit nepravidelne bolesti, tak jsme jeli na pohotovost, kde lekar zjistil, ze jsem otevrena na prst, odvezly me rychlou do nejblizsi nemocnice, kde je neonatologie. Tam to kapackama rozehnaly, pichly kortikoidy na dozrani plic a tri dny jsem tam lezela, jenze po trech dnech mela mala spatny ozvy a paradoxne mi musely porod kvuli tomu vyvolat, takze kdyby mozna ty ozvy nebyly spatne udrzela by se dele
@mari90 tyyyo.Tak to musi byt taky hrozne..Ale hlavne, ze je dcera v poradku ❤
@snazilka01 postylku az po tech Vanocich. 😀
@snazilka01 taky mě moc mrzí, co sis prožila. Dobrá zpráva je, že už jsme 27. týden a už za 2 týdny bude mít miminko víc jak 60% že bude úplně v pořádku, kdyby se narodilo, takže většinu už strachů už máme za sebou, taky jsem se dost bála hlavně na začátku těhotenství potratu, protože mám už 2 za sebou. Já toto těhotenství budu utrácet jako blázen, tzn. budu mít i dulu i porodní asistentku, na peníze teď nekoukám, radši si dlouho nekoupím nic nového na sebe ale dopřeju si tento luxus. Zrovna mám termín co vychází na jarní prázdniny, tudíž se budu seznamovat se 2 dulami a se 2 porodními asistentkami, které se navzájem kryjí, protože můj termín je když se střídají ty týdny, chacha. Jinak vás obdivuju jak máte vše připravené, na mě se teď všechno valí, miliony vánočních dárků vybrat, koupit, do toho koupit zimní oblečení malému, dále makat na vybalování po přestěhování a zařizování bytu, stále nemáme dveře, jídelní stůl a židle a stůl pro malého, musím dát ještě kočárek do opravny, postýlku mám, ale šrouby od ní se mi při stěhování někde zatoulaly, nevím jak to všechno dám 🙂.
Ahoj holky,
ja mam termin 7.ledna. Jsem 31.tyden dneska jsme byly na ultrazvuku a mala mi nejak nepribira a neroste tak uvidime co bude dal. Dalsi kontrolu mam v prosinci.😒
@dixxie krasne mas oblecky, ta zavinovacka princeznickova je moc hezoucka.
@mariestul Po kolika tydnech mas kontrolu, ze az v prosinci ? To je nejak dlouho ne? Me rikala, ze ted po 3 tydnech naposledy a pak uz po dvou ze se musi casteji... kvuli cipku. To prijde s tim nabiranim 🌼🌼🌼 hlavne myslet pozitivine. To Ti nerekli neco vic? Jenom ze nenabira?
@dixxie jezuuuus to je tak nadherny.Na to minie jsem dneska koukala na h&m eshop.Maji to v 56?Porodni asistentka by se mi taky libila, ale je asi dost draha, vid?No jo, snad tu prdolku donosim a bude vse ok.Verim v to.Dava o sobe snad kazdych 10min vedet, jakoby mi chtela rict ,,maminko jsem tu a jsem v poradku".🤰❤
@snazilka01 děkuji 🙂, myslím, že v hm měli všechny velikosti, kupovala jsem to myslím v centru Na Příkopech. Porodní asistentka 8000 a dula 5000, celkem tedy vybafnu 13000, a ještě mám pár schůzek jen tak popovídat o porodu dopředu, také placené, ale prostě mi to za to stojí 🙂. Máme teď hodně těžkou rodinnou situaci, je mi 38 a chci si dopřát tento luxus mít super péči skvělých zkušených dul a porodních asistentek a porod si chci užít. Začala jsem se na něj dokonce minulý týden těšit a to jsem se ho předtím celou dobu bála. Uvidím jak dlouho mi to vydrží 😀. Jinak snazilko viděla jsem tvou výbavičku a je to nádhera!!! jsi dokonale připravená, snad to taky nějak zvládnu! tvé fotky mi budou dobrým vodítkem! 😀
@snazilka01 jinak tě moc obdivuju, já jsem si 1. půlku těhotenství nebyla schopná užívat a radovat se, protože jsem se pořád bála kvůli předchozím potratům a teď zpětně to vnímám, že jsem se strachovala zbytečně. Musíme věřit, že vše bude OK a představovat si krásnou zdravou holčičku a teď když jsme už ve 27. týdnu a všechny testy dopadly OK a malinké kopou, tak si myslím, že už budu vše fajn 😀.

@marketka00 To dozene prdolka ❤ kolik mel na ultrazvuku ted ve 30 tydnu?