Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Ty jo mate vsichni velke pupky. 🙂 Ja takhle velkej zatim nemam. Ale na jednu stranu jsem uz ted docela rada. Je to vsechno narocny uz takhle. Jinak maminy mam dotaz. Momentalne mam vyprane oblecky 50 a 56. Dneska žehlim. A napadlo mě...kolik oblečků budete brát sebou do porodnice? Vůbec nevim co a kolik. Asi vezmu jen dupajdy a něco na převoz z porodnice. Ale kolik věcí? Nemáte někdo už seznam? Já ještě v porodnici nebyla, tak jsem nic nedostala 🙂
Holky prodávám aniball kdyby někdo měl zájem? Cvičila jsem s ním 2×, kupovaný v červenci. Nechám za 1100kc vč postovneho + k tomu dam balík a půl kondomů přímo na aniball. Kdyztak sz 🙂
@danielle94 urcite bych si zjistila jak je to v te porodnici, kde chces rodit. Nekde chteji vlastni oblecky, vetsinou ale ne. U nas vylozene zakaz, nemaji to rady, maji jich dost a tak pak je potreba jen na prevoz domu.
@donia Ahaa dekuji za info. urcite si nejaky vezmu asi i kdyby mi rekli ze nemusim. Ale zjistim 🙂 nenapadlo me, ze tam muzou pujcovat 🙂
@danielle94 i v moji porodnici pisou, ze oblecky jen na prevoz domu. Stejne tak pisou, ze i me pujci pyzamo, ale ja chci svoje ... ☺
Holky, ja bych snad spala az do unora 😂 to pocasi tomu dodava...
@nenulinecka nápodobně 😂
@elenadavis ja uz si prijdu jak medved 😂 neskutecny. Ale zadna prespalost, spim jak zabita 😂
Holky, ani nevíte jak vám ten spánek závidím, já mám tedy opačný problém.☹
@dominikaromanova nemuzes chrupkat, jakto ?
@nenulinecka,
ani nevím, prostě se vždy ve 4:40 hod. probudím a již ne a ne usnout, je to na hlavu. Přes den jsem v práci, tam si taky nelehnu. Tak jen doufám, že prcek až se narodí spát bude. 🙂
@dominikaromanova Ty jeste pracujes?
Haha s tim spankem to mam stejne :D jeste ze mam svoje stenatko, ktere me udrzuje v neustalem pohybu :D Rano dame 6km a vecer dame 6km. Zadne jine cviceni ani nepotrebuju :D mala ma kilo a ja mam diky tomu jen 2 kila nahore :D Ale musim rict ze jsem za den tak vyrizena ze v 8 uleham a spim az do rana..krome nocniho curani teda..to je dost otravny!!!
@nenulinecka,
jj, ještě cca měsíc a týden.
Dnes proběhla kontrola v 30.tt a malý váží 1550g. Jen nevím, zda se malý drží za nos nebo se v něm šťourá, co myslíte?
@dominikaromanova obdivuju Te. Vsecky, co pracuji. jen se drzi.☺ jak spinka... 👶👶👶jake bude mit jmeno?
@simi1510 jak valcite Simi ? 💜 je vse v poradku ? Co to mlicko ...
@nenulinecka,
bude se jmenovat Vojtíšek.
@snazilka01
@nenulinecka vanicku taky nemáme a pořád nevím zda pořídit. Lehátko do cany chci, byla to velká pomoc u syna,když jsem.byla sama a potřebovala jsem něco podat. Jen nevím tu vanicku. Máme docela velkou vanu a napouštět mi každý den přijde dost škoda...
@nenulinecka v motole taky pujcovali obkecky i noční košile. Měla jsem nocnich košilí spotrebu. Cca2-3denne, hrozně jsem se potila a i uspinila,jak jsem krvacela.byla jsem ráda za půjčení. Svoje jsem měla jen3a ty padly hned😀
Dnes jsem.byla na cukrovce, výsledky zítra. Bylo to.hnusný,ale dalo se. Taky jsem dnes pořídila lehátko a hezký kalhoty s laclem malému. A přišla mi deka z aliexpresu krásná,heboucka.tak jsem.si.udělala radost.
@nenulinecka byl to zas minule jednodenní výpadek menší. Jinak mediál, dnes nově v postýlce ne už ve vyhřívaném lůžku. Od včera zkusili vysadit na 6 hodin vždy brýle kyslíkové a snad vše zvládá.
@simi1510 je to sikulka, delate pokroky. Simi to je moc dobre🌼
@bzubzalka to je po porodu tak brutalni? S tim pyzamkem ? 😲
Dnes jsme s Michalkem nemohli poprve najit nejako pozici na spinkani. Vrtel se, snad kotouly tam zkousel, kopal, tlacil me na cely spodek... az to nekdy zabolelo, jak me stoural ☺ hrozna noc
@nenulinecka jj ja taky mela spotrebu cca 3 kosile denne. Taky pujcovali. Jeste ze tak 🙂 ono se potis, twce mliko vsude 🙂 krev pripadne. Lepsi pouzit erar
@nenulinecka jeziiis to je prdolka.On se nudil a chtel si povidat s mamou 👶
@akcejn Ja myslela, ze to je potom uz jako pohoda, par vlozek , jedno pyzamko na tri dny, ze staci ☺ pane jo.... Tak alespon vim, ze se kdyztak nemusim stydet, ze je to normalni ☺

@donia, dixxie, pikl, garalela - díky za komenty k postýlce. S tou postýlku z Ikey to taky není špatný nápad. Já vím, ze v noci asi moc vstává nebudu, mám určitý vzor v sestře, která si to v noci dokázala skvěle zorganizovat právě bez vecneho vstávani. Na Chiccu mě lákala i ta jednoduchost prevazeni postýlky. Ze jednoduše sbalite do tašky a jdete. To se s těmi dřevěnými nedá. A ze my budeme cestovat hodně.