icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

snazilka01
23. lis 2017

@nenulinecka ja ted bez make-upu.Jsem samej jebak 😂 tak snad se mi to po porodu urovna 😒

nenulinecka
23. lis 2017

@snazilka01 tak cekas holcicku, to se i rika ☺ ja naopak ted mam plet jak miminko... ani jeden pupinek...

nenulinecka
23. lis 2017

Je na tom nekdo podobne? Furt miminko miminko nakupovat pro miminko... a ted cucim za mesic Vanoce a ja tri darky 😂😂😂 a penezma nehyrim sakra...

dominikaromanova
23. lis 2017

@nenulinecka,
to máš dobré, já nemám zatím žádný. 😂😂😂

snazilka01
23. lis 2017

@nenulinecka no to ti zavidim..Jinak taky vsechno pro malou.Porad jen nakupy.Ale vanocni darky jsem uz nastesti vse vcera koupila.Uz jsem vcera delala i Adventni vyzdobu a pristi vikend budu pect 🎁

nenulinecka
23. lis 2017

@dominikaromanova uf, trosku skodolibe, ale jsem rada, ze je na tom nekdo hur 😂😂😂

nenulinecka
23. lis 2017

@snazilka01 jj, ja chci zdobit o vikendu az zase bude muz v praci a pect v pondeli ☺ at to je vse nachystane... zeeee? ☺ darky zavidim.

snazilka01
23. lis 2017

@nenulinecka jee ja uz se tak tesim na tu vanocni atmosku.Pustis si koledy?

marketka92
23. lis 2017

@nenulinecka ta nejhorsi 😃😃

tereza1989
23. lis 2017

@nenulinecka jak to tu ctu,tak já jsem úplný originál v mateřství. Při holce pleť zhoršení,rostlo mi jen břicho,nic víc, měla jsem ho hezky kulaté žádné rozkydlé jak prý u holčiček nějdy bývá. Teď čekám kluka,pleť stejně na ho***,cpe se mi vse nejen do bricha,prostě všude,a břicho prý mam na holku. Takže ať se jdou babské kecy bodnout😂

nenulinecka
23. lis 2017

@snazilka01 to vis, ze pustim, ja jsem takova ☺ akorat jsem zjistila, kdyz si zpivam, tak kope vic, jestli to je znameni at jsem radsi zticha nevim 😂😂😂

nenulinecka
23. lis 2017

@tereza1989 to teda 😂😂😂 babsky rady nadevse ... vsecko je jinak vzdycky ☺

barushe_27
23. lis 2017

@nenulinecka s toho si nic nedelej, chtela jsem malou naucit na ukolebavku, kterou bych ji zpivala po porodu, zkousela jsem to uz dvakrat a pokazde v jinem tydnu a vzdy si myslim, ze mi vyskoci z briska tak nevim co si o tom mam myslet, bud na ni trsa a nebo toho ma chudera plny zuby. Takhle vypadalo brisko naposled pri zpivani

nenulinecka
23. lis 2017

@barushe_27 presne ☺ taky, jak kdyby mel vyskocit a nevim jestli je rad nebo ho to stve ☺

danielle94
24. lis 2017

Ahoj holky. Tak jak se kazde rano citite? Ja se posledni dny budim s tim, ze jsem uplne nevyspana a cela rozlamana. Mala skoro celou noc kope a ja litam jeste porad curat. Ale hlavne zada a telo boli:( Chodila jsem kazdej den s hafanem na 12km prochazky. A musim rict, ze jsem si odrovnala nohu. Asi tim jak jsem uz tezsi porad tak ji hodne namaham a ted nemuzu ani doslapnout. No uz aby s nama ti drobecci byli a my mohli normalne fungovat ❤️

nenulinecka
24. lis 2017

@danielle94 ja se budim kvuli kyclim, trislum a ted me teda uz pet dni boli pater a hlava. Jojo, holka, bude hur ☺ tyhle posledni dva mesice. Mas pravdu at uz je 2.2. a jsou s nami

nenulinecka
24. lis 2017

Tak uz mam vyzdobeny obyvacek ☺ a zitra si udelam testo na pernicky, v nedeli je upecu a pak dalsi a taaaak. Proste zadna drina ☺ a zacla jsem balicim papirem a maslema a par darecku hlavne neteri a synovci jsem objednala pres net, kdyz je cerny patek bylo 75 procent sleva . Luxus.

snazilka01
24. lis 2017

@nenulinecka no ty jsi ale vcelicka 😀 posli fotky obyvacku, at se taky pokochame.Me prijde, ze sem cpu fotky jen ja 😂 a proto pridavam fotky nasi lehke vyzdoby 😂👍 a maho pomocnika pana Rocca 😍😂

snazilka01
24. lis 2017

Jee ted jsem zahltila celyho konika 😂👏 omlouvam se 😂

nenulinecka
24. lis 2017

@snazilka01 poslu zitra rano, mam blbou fotku z odpoledne ☺ ja jsem uplne hotova do hvezdicek ☺ a zitra uz si sam i snih do okna 😂

nenulinecka
24. lis 2017

@snazilka01 pomocnicek je krasnej

snazilka01
24. lis 2017

@nenulinecka joo je to prdiiik.Miluju ho 😍

barushe_27
24. lis 2017

Holky vy mate teda elanu, ale jinak teda moc pekne to mate, taky jsem dneska zlehka delala venec, zadna slava to neni, ale nemam na to cit, byl to takovy hokus pokus venec, ale neni to zase takova hruza, jsem blazen do fialove a sede tak proto tato kombinace.

tereza1989
24. lis 2017

@danielle94 ani nevíte jak bych se chtěla probidit s něčím,co vím co je,ale už u Terezky,a teď teda víc,mě bolí jakoby kosti v levé noze a levé ruce,jde to od kloubů(levé koleno a loket)a strílí to do zbytku končetiny. Neni to křeč,ale fakt to bolí a nedovolil usnout. Je to strašně nepříjemný a nikdo neví co to je a co s tim. Takže každý máme fakt něco. Jen tobě už se to alespoň krátí víc jak mě. Já jsem podle mimi teprve ve 26týdnu

nenulinecka
25. lis 2017

@barushe_27 me se to moc libi ☺

dominikaromanova
25. lis 2017

Tede holky, jste fakt moc šikovné, máte to všechny moc pěkné. Asi bych měla také začít něco dělat. Dnes to vidím na úklid a perníčky. Jinak @nenulinecka, včera jsem objednala první dárek. 👍😂

nenulinecka
25. lis 2017

@dominikaromanova 😂 skvelej start , dnes si udelam jenom testo na pernicky , zitra upecu az asi...

nenulinecka
25. lis 2017

Proste to neni videt poradne, chybi mi adventni venec ( ten mi dela mamka kazdy rok ) - , ziva vanocni hvezda ( tu dostavam od milacka k Mikulasi jakoze ☺ ), ale mam to hotove a hlavne jsrm si udelala to testo na pernajze. Je tu nekdo, kdo po dlouhem stani, litani po byte a z ruzneho ohybani je vyrizenej na zada a nohy jako ja?😂

mari90
25. lis 2017

Holky mate to vsechny moc krasne, celkem vam zavidim, ze se muzete takhle pripravovat na vanoce a na miminko, ja uz jsem zase v nemocnici a tyhle pripravy me minou ☹

nenulinecka
25. lis 2017

@mari90 To me mrzi... Nakonec nebud smutna, nejdulezitejsi je, at jste s miminkem v poradku... na nejake vyzdobe vubec nezalezi !!! 💜💜💜

Strana