Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@snazilka01 tak cekas holcicku, to se i rika ☺ ja naopak ted mam plet jak miminko... ani jeden pupinek...
Je na tom nekdo podobne? Furt miminko miminko nakupovat pro miminko... a ted cucim za mesic Vanoce a ja tri darky 😂😂😂 a penezma nehyrim sakra...
@nenulinecka,
to máš dobré, já nemám zatím žádný. 😂😂😂
@nenulinecka no to ti zavidim..Jinak taky vsechno pro malou.Porad jen nakupy.Ale vanocni darky jsem uz nastesti vse vcera koupila.Uz jsem vcera delala i Adventni vyzdobu a pristi vikend budu pect 🎁
@dominikaromanova uf, trosku skodolibe, ale jsem rada, ze je na tom nekdo hur 😂😂😂
@snazilka01 jj, ja chci zdobit o vikendu az zase bude muz v praci a pect v pondeli ☺ at to je vse nachystane... zeeee? ☺ darky zavidim.
@nenulinecka jee ja uz se tak tesim na tu vanocni atmosku.Pustis si koledy?
@nenulinecka ta nejhorsi 😃😃
@nenulinecka jak to tu ctu,tak já jsem úplný originál v mateřství. Při holce pleť zhoršení,rostlo mi jen břicho,nic víc, měla jsem ho hezky kulaté žádné rozkydlé jak prý u holčiček nějdy bývá. Teď čekám kluka,pleť stejně na ho***,cpe se mi vse nejen do bricha,prostě všude,a břicho prý mam na holku. Takže ať se jdou babské kecy bodnout😂
@snazilka01 to vis, ze pustim, ja jsem takova ☺ akorat jsem zjistila, kdyz si zpivam, tak kope vic, jestli to je znameni at jsem radsi zticha nevim 😂😂😂
@tereza1989 to teda 😂😂😂 babsky rady nadevse ... vsecko je jinak vzdycky ☺
@nenulinecka s toho si nic nedelej, chtela jsem malou naucit na ukolebavku, kterou bych ji zpivala po porodu, zkousela jsem to uz dvakrat a pokazde v jinem tydnu a vzdy si myslim, ze mi vyskoci z briska tak nevim co si o tom mam myslet, bud na ni trsa a nebo toho ma chudera plny zuby. Takhle vypadalo brisko naposled pri zpivani
@barushe_27 presne ☺ taky, jak kdyby mel vyskocit a nevim jestli je rad nebo ho to stve ☺
Ahoj holky. Tak jak se kazde rano citite? Ja se posledni dny budim s tim, ze jsem uplne nevyspana a cela rozlamana. Mala skoro celou noc kope a ja litam jeste porad curat. Ale hlavne zada a telo boli:( Chodila jsem kazdej den s hafanem na 12km prochazky. A musim rict, ze jsem si odrovnala nohu. Asi tim jak jsem uz tezsi porad tak ji hodne namaham a ted nemuzu ani doslapnout. No uz aby s nama ti drobecci byli a my mohli normalne fungovat ❤️
@danielle94 ja se budim kvuli kyclim, trislum a ted me teda uz pet dni boli pater a hlava. Jojo, holka, bude hur ☺ tyhle posledni dva mesice. Mas pravdu at uz je 2.2. a jsou s nami
Tak uz mam vyzdobeny obyvacek ☺ a zitra si udelam testo na pernicky, v nedeli je upecu a pak dalsi a taaaak. Proste zadna drina ☺ a zacla jsem balicim papirem a maslema a par darecku hlavne neteri a synovci jsem objednala pres net, kdyz je cerny patek bylo 75 procent sleva . Luxus.
@nenulinecka no ty jsi ale vcelicka 😀 posli fotky obyvacku, at se taky pokochame.Me prijde, ze sem cpu fotky jen ja 😂 a proto pridavam fotky nasi lehke vyzdoby 😂👍 a maho pomocnika pana Rocca 😍😂
Jee ted jsem zahltila celyho konika 😂👏 omlouvam se 😂
@snazilka01 poslu zitra rano, mam blbou fotku z odpoledne ☺ ja jsem uplne hotova do hvezdicek ☺ a zitra uz si sam i snih do okna 😂
@snazilka01 pomocnicek je krasnej
@nenulinecka joo je to prdiiik.Miluju ho 😍
@danielle94 ani nevíte jak bych se chtěla probidit s něčím,co vím co je,ale už u Terezky,a teď teda víc,mě bolí jakoby kosti v levé noze a levé ruce,jde to od kloubů(levé koleno a loket)a strílí to do zbytku končetiny. Neni to křeč,ale fakt to bolí a nedovolil usnout. Je to strašně nepříjemný a nikdo neví co to je a co s tim. Takže každý máme fakt něco. Jen tobě už se to alespoň krátí víc jak mě. Já jsem podle mimi teprve ve 26týdnu
@barushe_27 me se to moc libi ☺
Tede holky, jste fakt moc šikovné, máte to všechny moc pěkné. Asi bych měla také začít něco dělat. Dnes to vidím na úklid a perníčky. Jinak @nenulinecka, včera jsem objednala první dárek. 👍😂
@dominikaromanova 😂 skvelej start , dnes si udelam jenom testo na pernicky , zitra upecu az asi...
Proste to neni videt poradne, chybi mi adventni venec ( ten mi dela mamka kazdy rok ) - , ziva vanocni hvezda ( tu dostavam od milacka k Mikulasi jakoze ☺ ), ale mam to hotove a hlavne jsrm si udelala to testo na pernajze. Je tu nekdo, kdo po dlouhem stani, litani po byte a z ruzneho ohybani je vyrizenej na zada a nohy jako ja?😂
Holky mate to vsechny moc krasne, celkem vam zavidim, ze se muzete takhle pripravovat na vanoce a na miminko, ja uz jsem zase v nemocnici a tyhle pripravy me minou ☹
@mari90 To me mrzi... Nakonec nebud smutna, nejdulezitejsi je, at jste s miminkem v poradku... na nejake vyzdobe vubec nezalezi !!! 💜💜💜

@nenulinecka ja ted bez make-upu.Jsem samej jebak 😂 tak snad se mi to po porodu urovna 😒