Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Joooo holky, vim, ze treba svobodna maminka, sama chudak, ta at narok ma na cokoliv o tom zadna... jen jsrm si postezovala nooooo na ty prispevky od statu, co pro nas delaj, tak ne, ze me hned ukamenujete 😂
Jsem se jen vytocila, ze normalni lidi, co delaj prescasy, aby kolikrat meli na vybavu a nivy kocarek, na porodny nedosahnou a nejakej linej Pepa, co pobira socku a neni schopnej si najit praci, tak dostane porodny, prispevek
na bydleni a podobne 😂😂😂
@dominikaromanova teda jak jsem jela ze spada nahoru,tak jsem první viděla tu fotku kde jsou ty rohlícky v té dóze,a řikala jsem si: “to jsou moje rohlíčky,v mé dóze” mám úplně tu samou a v ní taky rohlíčky😂
@barushe_27 ja zadat budu, pri dceri jsem narok nemela, v te dobe jsem byla zamestnana, tentokrat tehu vyslo drive nez jsem stihla nastoupit (puvodne jsem si myslela a doktori nam predpovidaly, ze jentak neotehotnim, tak jsme tomu nechaly volny prubeh, nakonec to vyslo na podruhe 😀), takze jsem evidovana na UP a tudiz bez prijmu.
Zkuste si zadat prijem do online kalkulacky a uvidite. Nam sice vychazi jentaktak, ale vejdeme se, protoze vydelava jenom manzel a doma uz jedno dite mame. O jine davky opravdu zadat nebudu, na to jsme dost "bohati" ale i kdyby jsme ho nedostaly, tak se svet nezbori, dulezite je hlavne zdrave mimco a to nezmeni ani to jestli bude mit kocar za pet nebo patnact tisic.
Ahoj holky 🙂 tak se mimiňák zatím uklidil a prý mě ještě vezme na milost a na taťku ještě chvíli počká u mě 😳 nebo to tak aspoň vypadá. Uvidím, co mi řeknou na vizite. Buď mě přeloží z JIP na rizikové nebo třeba pustí domů.
@evelin1251 Tak to jsi dobra, ze jeste makas.Zvladam jen chodit na zachod a to jsem uplne nastvana, ze uz me boli nohy a kycle..Taky jsme jeste nebyli na matrice.Chci dat male pritelovo prijmeni, ale bez ova, tak snad to pujde.Je to polovicni Bulhar a s ova zni fakt silene 😂😂
@nenulinecka no ja se taky nasmala jak blazen.Lubos se me ptal, cemu se porad tak smeju, tak jsem mu rekla ze nejaky pice 😂 no vubec nechapal 👏😂
@marketka00 to je moc hodnej mimisek ☺
Holky, stacilo by mi do 2.2. Spát a mít okolo sebe vyložený kamión pomerančů a ovocných džusů. 😂 jak jsem jedla jen sladkosti, teď máme s mrňouskem ovocné období
@marketka00 pustili Vas dom?
@nenulinecka ahoj, nepustili. Pořád mám kapačku, jen mě preveleli na rizikové.
@snazilka01 Spíš jsem magor 😅 😕
@marketka00 nojono 😞 Treba Vas pak pusti. Uvidis. Hlavne, ze se drzi prdolka 🌼
Teď jsme dorazili z toho ultrazvuku, výsledek spíš nic než moc 😢 jsem toho taková rozhozená. Výsledky takový, že je mimísek o 5 dní menší, já jsem teď dle MS 31+1, a mimi odpovídá 30+3 váha 1580g. Přitom minule ve 20tt bylo o 5 dní větší.
Navíc mám málo plodové vody, množství plod.vody na spodní hranici....co s tim?? Kontrolní ultrazvuk za 3 týdny.
@evelin1251 ja bych si nedelala starosti, jsme uz skoro na konci a zdrave deti se rodi 2,5 kilove i 4 kilove, takze uz se to muze zacit lisit a neodpovidat presne dnu.
@evelin1251 tak kdyby to bylo blbé, tak by doktor určitě něco řekl nebo by kontrola byla dřív a né až za tři týdny😉
Uvidíš vše bude v pořádku
@evelin1251
Ahoj, narazila jsem na tvuj prispevek a chci te uklidnit. Mne taky v 32 tydnu doktor rekl, ze je mimo o 14 dni mensi nez by melo byt, a at jsem v klidu, ze ne vsechny miminka se rodi se standardni vahou 3,5 kila...a ted? Ztrata dohnana a zas odpovida ;)
@evelin1251 co se tyce veku ditete, byla bych uplne v klidu. Kamaradka rikala, ze ji to ke konci tehu porad prehazovali. Jednou bylo mladsi, jednou starsi🙂 a nakonec rodila v puvodnim terminu a mimi uplne v pohode, presne sedelo na den. Bude se to ted hodne stridat🙂
Holky malem jsem se dnes rano rozbrecela. Prisla mi zprava sem na konika ze jsem 31.tt...za 9 tydnu bych mela rodit! Uz brzo bude s nama❤️Jak to driv pritel vubec neprozival, tak ted uz kazdy vecer hladi brisko a uziva si to. Jde videt, ze se na malou uz taky tesi. 🙂
@rosa106 Dcerka měla od nějakýho 34.tt o 2-3 týdny menší obvod bříška, v porodnici říkali, jestli by jí nebylo líp venku, ale protože měla průtoky naprosto ok, pohyby i ozvy taky, tak jsme to s manželem velmi rázně odmítli. Porodní váha 2890g v termínu, naprosto zdravá, jen je drobná. Je prostě štíhlá, budou jí 3 roky a je to nudla, stejně jako syn, ten chrastí kostma, že by se na něm dala učit anatomie.
@snazilka01 taky jsem chtela dat prijmeni bez koncovky ova, hrozne se mi to libi tyto pocizinctele prijmeni, sice pritel nema cizi prijmeni, ale proste se mi to libi, tak nad tim porad premyslim a vaham Barbora Horna, uvidime.
Vcera jsem mela asi svoje prvni poslicky, nebyla to nejaka extra silna bolest, ale myslim si, ze to bylo ono, protoze nic takoveho predtim nebylo, tak jsem se hnes divala a pry uz to muze byt takhle brzicko, ajejej
@danielle94 taky u me vzdycky po praci lezi a hladi mi brisko pul hodiny ☺ je to krasny...
@danielle94 Odhad váhy ani stáří moc neřešim, já ani přítel nějsme žádní dlouháni.
Spíš mě děsí málo tý plodovky ☹ aby tam chuďátko nebylo na suchu. Trošku jsem googlila a dočetla jsem se spíš samý hrůzy.... doporučení je hodně pít, tak piju a piju 🙂
Další zprávy jsou, že jsem si byla pro papír na mateřskou, od pondělí 4. mám nástup, hurááá, už se těšim až si odpočnu.
Otcovství uznané, Vašek má radost, že se nebude mimi jmenovat po mě 😀 to by nepřežil...
A dnes jsem pro změnu byla na hematologii, vyfasovala jsem Clexan, a od 1.1. až do konce šestinedělí povinně píchat do stehna. Dneska proběhla zkouška a není to nic hroznýho.
Doktory zas nechci aspoň chvilku vidět....

@barushe_27 no tak snad to pujde bez problemu, protoze jinak ji dam po me s ova.Tyo uz jo?Ja je jeste asi nemela.Ale bojim se toho.Nevim cim se to pak zastavuje 😒
Jupii dnes jsem si udelala babybonus v dm a dostala milion slevovych kuponku, ktery trvaji az do konce brezna.Mate uz taky nektera?Mam radost 😇
Tak ja mam dnes take UTZ za sebou a moc me nepotesila, ze je mimco KP (koncem panevnim), ale pry jakozto vicerodicka tam mam vic mista, tak se muze pretacet. No tak uvidime, chtela kontrolni UTZ ve 36tt, tak uvidime pak. Jinak nic nerikala, neresila.
@snazilka01 super napady mas ☺ jsem si to v dm klientsky sekci zaskrtla a doplnila mrnouska a snad mi to prijde postou. Jupiiiiiiii . No jsem ani nevedela, ze se muzu na dm stranky prihlasit a zjistit bodiky 😂😂😂
@nenulinecka noo muzes 😂 je taky super si stahnout aplikaci dm do mobilu a tam mas napsany i slevy, body, mas tam i kartu🙂
@snazilka01 jdu na to 😂😂😂
@nenulinecka jinak si myslim, ze postou ti to neprijde.Ted je to udelany tak, ze se zaregistrujes do toho babybonusu pres dm kartu online, vypises datum nar. kdy se ma Misak narodit a pak si s dm kartou zajdes do jakehokoliv dm, kde ti vydaji uvitaci balicek.Ve kterem jsou nejaky brozurky a ta baby slevova knizka 🙂

@barushe_27 melo by to byt automaticky a hlavne by to nemelo byt jen s prominutim pro socky. Je to strasne nespravedlivy vsechno... Ti, co makaj poctive , tem nikdo nic neda a ty, co pobiraj socku ty maji na vsecko narok... jako na 1. Mimco jako prispevek na vybavu by to mela dostavat kazda maminka. Muj nazor ☺