icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

snazilka01
28. lis 2017

@nenulinecka jdi, je to super vec 😝😂

barushe_27
28. lis 2017

Holky omlouvam se, opet stezovani, mate nekdo krizovy bolesti, dneska jsem jeste pianko umyvala zevnitr okna, protoze nam budou montovat zaluzie a mam takove krece v krizi ze nemuzu skoro ani chodit, co s tim masaz z vany mam strach at to jeste vic nerozezenu.

nenulinecka
28. lis 2017

@snazilka01 jojojo, uz mi to segra rikala , tak si zajdu do Krakova, to je kousicek ☺

nenulinecka
28. lis 2017

@barushe_27 mam, rano pohoda, pak neco uvarim, obcas si kleknu pro hrnce, naklanim se divne u drezu jak mi brisko prekazi a pak trpim moc. At je to treba jen delsi ( no ted uz i kratsi ) chuze. Jak pises uplne krecovity. Me pomaha ten balon malicko a kdyz me milacek jemne prstama kriz masiruje ( spis hladi ) , ale to je o pocitu asi. Bude hur, Baru ☺ me hrozne boli ty slachy mezi nohama nebo co to je a i stydka kost...

snazilka01
28. lis 2017

@nenulinecka
@barushe_27 vy se mate, tak,rada bych mela neco se zady nez mit prominte mi ale h.e.m.e.r.o.i.d.y.Nemam je porad jen po wc a za dva dny je to zas v pohode.Ale je to otrava.Dubova kura pomaha, ale nechci toooo doprd...😖 mate taky nejaka uz po nich?

elenadavis
28. lis 2017

@snazilka01 jejdá tak koukám že nejsem sama. Téma hemeroidy mě provází už několik let. Kdysi jsem blbla s hubnutím a často používala gutalax. A po pár měsících jsem si přivodila vnitřní hemíky. Naštěstí s nimi nemám tolik problém, popravdě jde o stravu a následnou stolici. Takže taková zácpa dokáže velmi potrápit. Já jsem jsi dubovou kůru pořídila až teď k porodu, protože popravdě mám větší strach co bude při a po porodu s hemíkama než ze samotného porodu. 😨

snazilka01
28. lis 2017

@elenadavis na porod se tesim.Neni to nic strasneho.Ty hemeroidy jsou horsi teda..Taky se bojim co bude po porodu..Je ro fakt neprijemny.Ja s nima mam problem poprve v tehotenstvi.Za posledni mesic se mi fakt o dost zvetsilo bricho, tak to je z toho urco..A na wc chodim kazdy den pravidelne.Tak ja uz nevim.Ale dubova kure je super.

vvercatkoo
28. lis 2017

@nenulinecka tak ta stydká kost mě trápí taky, ale jen v noci, když se pretacim z jedné strany na druhou a když vstavam z postele. Dnes i kříže, ale to bude tím, že jsem se vrhla na vánoční úklid a teď už mám nohy vyložené, protože je mám jak konce. Šíleně trpím na otoky. Do žádných bot se nevlezu, tak chodím v manželových traktorech

donia
28. lis 2017

@barushe_27 jo, krizove mam taky. Driv jsem nikdy nevedela co to je, ale od predchoziho tehotenstvi si je teda vychutnavam. V minulem jsem chodila na RHB, to aspon chvili pomohlo a ted si obcas dam teplejsi vanu a nebo manzel masiroval a pomohlo to urcite aspon trochu.

nenulinecka
28. lis 2017

@snazilka01 ty hemeroidici jsou neprijemny, ale zatim se mi vyhybihaji...

nenulinecka
28. lis 2017

@vvercatkoo jj presne v noci, nebo kdyz lezim u tv a pretacim se. Proste, jak pises Ty. Ty otoky mam jen kdyz hodne dlouho sedim ( v aute, pak na navsteve ... ) musis je mit casto nahore no.

nenulinecka
28. lis 2017

No proste bude hur jeste ☺ jeste nam ty mrnouskove daji v briskach pocudit ☺👶

vvercatkoo
29. lis 2017

@nenulinecka nohy dávám nahoru až večer, já nějak nestíhám odpočívat a to jsem na nemocenské😂
Dnes mě čeká kontrola a to už jsem se sestřičkou domluvená, že napíšeme mateřskou
A ještě k tomu přetáčení, taky tě u toho brutálně píchá v podbřišku?

vvercatkoo
29. lis 2017

Holky a už jste řešily pediatra?

marimal
29. lis 2017

@vvercatkoo ještě ne, ale mělo by se to řešit myslím ještě před narozením, není jich teď zrovna moc. Moje praktická je naštěstí pro děti i dospělé, tak jí asi koncem prosince zavolám, jestli u ní můžu zaregistrovat i potomka 🙂

nenulinecka
29. lis 2017

@vvercatkoo taky me tam dloube, jak kdyby byl Michalek nastvanej, ze se zase otacim ☺ pediatricku mam uz dva mesice radsi, chtela jsem ji radsi mit brzy, sama rikala, ze uz ma plno, ale kdyz bydlim o barak vedle od ordinace, ze nas vezme.

elenadavis
29. lis 2017

@vvercatkoo My už taky máme 😉

vvercatkoo
29. lis 2017

Holky ještě jeden dotaz. Řešíte stahovací pás nebo kalhotky po porodu? Teď mi to bylo doporučeno, že určitě si to mám pořídit už do porodnice

galatea_a
29. lis 2017

@vvercatkoo Kalhotky řeším jenom síťovaný, abych našla správnou velikost a mohla si je vzít s sebou. Stahovací pás zatím neplánuju.

snazilka01
29. lis 2017

@vvercatkoo ja budu kuovat stahovac pa Farlin vel S podle recenzi je dost ucinny a opravdu uz po mesici mely holky bricho skoro jako pred tehotenstvim co psaly 😊 tak jsem zvedava.Ale verim tomu, ze pas hodne pomuze dat brisko dohromady

vvercatkoo
29. lis 2017

@snazilka01 no právě, že prý už po týdnu jdou vidět výsledky. Akorát bojují s velikostí, nevím jakou

snazilka01
30. lis 2017

@vvercatkoo mas tam vzdy kolik ma cm.Ten Farlin vetsinou vsem staci S je do 70cm.

vvercatkoo
30. lis 2017

@snazilka01 mě zaujal JoHany.cz

snazilka01
30. lis 2017

@vvercatkoo ten vubec neznam.

donia
30. lis 2017

@marketka00 tak jak valcite, stale v nemocnici?

nenulinecka
1. pro 2017

Zacatek 32tt , ty tydny utikaji holky ☺

snazilka01
1. pro 2017

@nenulinecka No to tedaaa 🙏 je to jako nedavno, kdyz jsem cekala na prvni velkej ultrazvuk a bala se, aby konecne bylo vse v poradku.A ono to bylo 2.srpna.Neskutecny 😨😇

lucie_91
1. pro 2017

@barushe_27 To jsem měla několik týdnů...

nenulinecka
1. pro 2017

@snazilka01 presne, pred chvili jsem tu mela vetrak, mokry rucniky na cele, nemohla dychat z vedra a uz tocim koleckem na 5 radiator 😂 a ten strach z prvniho screenu, testu na cukrovku, zachvilicku si budem psat postupne z porodnic. A kdyz ctu, ze mimi uz bude nebo je hlavickou dolu pripravene, tak to je mazec ☺☺ ☺

marketka00
1. pro 2017

@donia ahoj, právě jsem vám chtěla psát 🙂 pustili mě domů, budu chodit do rizikové poradny, mám spoustu magnesia. Ale držíme se a vypadá to dobře 🙂

Strana