icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

galatea_a
6. pro 2017

@marketka00 Pískovci 😂

vvercatkoo
6. pro 2017

@snazilka01 tak to jsme na tom úplně stejně😂 a přidávám prsty na nohou. Si připadám jak Fiona že Shreka

marketka00
6. pro 2017

@galatea_a mě to ten telefon přepisuje 😂😂😂😂😂

danielle94
7. pro 2017

@marketka00
Dekuju za info. Ja jak chodim s hafanem na prochazku. Tak me vzdy zacnou chytat krece do bricha. Kolikrat takove ze musim zastavit a prodejchavat a vsemozne se kroutit nez to prejde😀 tak abych cca vedela jak vypadaji kontrakce😀

snazilka01
7. pro 2017

@marketka00 market jse pred barakem.Nefunguje ti fb 😂🙈

nenulinecka
7. pro 2017

@ma_jo no primo nezakazala, o vaze nerikala nic, meli jsme mereni a u toho rekla, ze je rozmerove vetsi, tak at radsi vynecham pecivo, a ty vitaminy at beru uz jen dvakrat tydne ( na ne jsem se ptala sama ) a ze mam omezit cukr, ktery je v ovoci ( to ted hrozne miluju ). Proste sama od sebe rikala pecivo, cokoladu a ovoce jen dopoledne. Ale je mi to lito, neprijde mi, ze se nejak preziram, cokoladu uz nejim dlouho, neni chut, jediny co tak jogurt rano, sladky piti taky nepiju, caje nesladim, jen mliko si dam vecer. Tak nevim no.

snazilka01
8. pro 2017

Dobre rano holky, taky se vam stalo, ze se vam mimca premistili z prava do leva?V noci jsem citila jak se tam cela prevalila a to se mi stalo poprve.Vzdy mela srdicko na prave strane meho bricha a ted jsem poslouchala Angel Soundem a je cela na leve strane.Myslite, ze to nevadi?Je to zvlastni pocit, kdyz ji nosim 8.mesicu na pravo.Dekuji za jakekoliv info

nenulinecka
8. pro 2017

@snazilka01 necitila jsem prevaleni uplne, take ho mam napravo porad, ale sudy tam nekdy vali. 😂 ty brdo dnes 33tt... je to mozny, jak ty tydny leti ?

snazilka01
8. pro 2017

@nenulinecka tak snad to je normalni.Ted akorat jedu na ultrazvuk..Jojo leti to mooc

akcejn
8. pro 2017

Holky nevite kdy muze doktor vystavit papir na materskou? Az ten prvni den? Nebo muze dopredu? Dekuji

snazilka01
8. pro 2017

Tak jsem po ultrazvuku a vse je v poradku.Mala ma 1630kg a plodove vody mam stale vic.Zatim to opravdu vypada na drivejsi porod jak mi rikali.Ted budu dochazet kazdych 14dni na velke ultrazvuky.Tak hlavne aby byla v poradku ❤

nenulinecka
8. pro 2017

@akcejn ja jdu sest tydnu pred, coz je 16.12. A bude mi ho psat 20.12, tak nevim jak to maji ☺

nenulinecka
8. pro 2017

@snazilka01 tak jste holky v poradku, to je moc dobre ☺ 🌼💜 Tak budes mit prdolku v naruci driv ... ale ne o hodne tydnu driv ne?

evelin1251
8. pro 2017

@akcejn Myslim, že může dopředu. Byla jsem si pro ni 28.11. a nástup na mateřskou jsem měla psaný 4.12. a v práci jsem jim to dala taky dřív, že už vše zaříděj, ať tam zbytečně nejezdim 😉

lucie_91
8. pro 2017

@snazilka01 Já mám jeho prdelku pokaždé jinde. Někdy uprostřed, jindy vlevo, jindy vpravo. Prostě se posouvá, hlavní je, aby byl hlavičkou dolů. To ať si tam pak klidně tancuje.

marimal
8. pro 2017

@akcejn Může dopředu, mě to doktor vystavil 1.12. a na mateřskou nastupuju až 16.12.

akcejn
8. pro 2017

Vsem dekuji, zkusim je ukecat 🙂

vvercatkoo
8. pro 2017

@akcejn no já, jelikož mám nemocenskou, tak až v den, protože mi musí ukončit nemocenskou

nenulinecka
8. pro 2017

Holky, dnes az brecim bolesti stydke kosti, ja jsem ho to va, nemuzu poradne chodit 😞 do toho na me leze nejaky bacil, spustila se mi ryma, tak zitra nevylezu z postylky...

vvercatkoo
8. pro 2017

@nenulinecka úplně tě chápu a já do toho ještě blokla bederka. Ale bacil na mě naštěstí neletí

vvercatkoo
8. pro 2017

Holky už to mám za 50 dní, tak uvidíme😍

nenulinecka
9. pro 2017

@vvercatkoo taky hezky... no, me vcera udelal takovy lektvar manzel a je mi dobre zase 😂. Toto leti, vid? Nebezpecne ☺

vvercatkoo
9. pro 2017

@nenulinecka jj, už ať je to za mnou. Všichni užij si to, že se vyspíš, ale já se ani nevyspím

nenulinecka
9. pro 2017

@vvercatkoo ja teda spim tvrde...

evelin1251
9. pro 2017

@vvercatkoo Já taky přesně 50 😵😍

nenulinecka
9. pro 2017

Ja krasnych 55 👶

nenulinecka
9. pro 2017

Tak co holky, zadny prispevky... vse pro mimi nachystane, do porodnice zabalene, cukrovi upecene, darky kompletne nakoupene? Ja uz skoro vse hotovo, jen se ridim manzelovym rozpisem, takze stromek uz bude 15.12,ten den i posta fuj to bude desny, dokoupit posledni darecky, 20.12. Kontrola, 21.12. Velky nakupni zasoby 😂 a pak uz nam po Silvestru, holky, bude zbyvat jen leden. Boze to neni mozny ☺

marketka00
9. pro 2017

Kuk, já už mám teda taky vše téměř hotové. Včera jsem si složila prebalovaci pultik a mám z něj obrovskou radost 😇 Včera jsem byla na kontrole, nález je pořád stejný. Měkké hrdlo, funkční čípek 22mm, ale jsem zavřená. Takže vlastně Dobrý 🙂 A mimiňák strašně vyrostl! Odhad byl 2735g v 35+1tt. Ale sama doktorka říkala, že je to velký rozdíl, že to tak nejspíš nebude. Uvidíme 😇 Už se na něj těším ❤

danielle94
9. pro 2017

Stava se vam nekdy, ze ma prcek skytavku treba ctvrt hodiny? Mala uz minimalne 15min skace na jednom miste. Je to urcite skytavka. Jede porad ve stejnem intervalu.
Uz je to docela otrava 🙈🙈

simona94
autor
9. pro 2017

Holky poraďte prosím. Asi od čtvrtka mě pálí pod levým prsem. Myslela jsem že to mám z té váhy a podprsenky rozedřené ale nic takoveho tam nevidím. Ať namažu jakymkoliv olejem nebo kremem, pořád to štípe. Je to ze strany od žeber, tam někde kde prso dolehalo a končilo. Nosím ted sportovní podprsenku tak uzlž v tom místě není ale pořád stejné. Děkuji moc za rady a tipy.

Strana