Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@snazilka01 jeste naucim muze licit 😂😂😂 aby to udelal za ty dve hodinky na sale pozorovani 😂😂😂😂😂😂
Preji, Vam, hezkou dobrou noc, bez neklidnych nohou, rukou, bez bolesti kycli, stydke kosti, bez navstev wc, bez zivych blaznivych snu atd ☺

@nenulinecka hlavně si nastavte předem foťák. Po minulém porodu to mám v seznamu poznamenané, prvních pár fotek je modrých, protože to bylo nastavené na ven a ne na světlo zarivek 😀
@nenulinecka tobě taky klidnou noc, ale v mém případě si o tom můžu nechat jen zdát😂.
Muž mi masíruje nožky, udělá studený zábal, já se převalím na levý bok a usnu a za dvě hodiny půjdu na wc😂 za další dvě zase a pak budu čumět do stropu a nad ránem usnu😂
@vvercatkoo
@nenulinecka vam take krasne sny.Dneska jsem zdelala snad dve role papiru, jak chodim furt curat.Ale az moc.Jdu z wc a uz se mu zas chce 😅😒 sladke sny devcataa a mimiskove
@nenulinecka noo to jo 😂😂😂 tak si,pak poslem fotky ze salu 😂 uz to vidim, tam ten rozlozeny kosmeticky kufr.Milion stetcu 😅
@hany_bany to je pravda, dekuji za informaci 😀
@vvercatkoo
@snazilka01 ja uz mam wc 2x za sebou od 22. 😱 a jeste mimisek kope silene ☺ to bude dlouha noc zase.
@snazilka01
@nenulinecka
Tak jelikož jsem večer docela ledovala, tak na tom WC jsem byla víckrát než obvykle. Uvidím, jak se zvážím, kolik jsem vyčůrala😂 minulé to udělalo tři kila.
Naštěstí dnes jsem spala a ještě se mi chce, ale už to nepůjde, malá už hraje fotbal😂
@vvercatkoo taky ma celou noc discoteku v brisku
Zachvilku to ekg, rekne mi at se sliknu a me trefi. Holky, ja uz se skoro neohnu, jak roste, jak uz se tam nevejde. Nozky citim skoro v krku ☺
@vvercatkoo tak jsem v noci byla zvracet.Dvakrat jsem to malem nestihla.Vse se mi vracelo, jak jsem si lehla.Tyo to byla zas noc... 😕
Holky tak pred dvemi dny, me malinka nechala vyspat pres noc az devet hodin, musela jsem byt asi totalne unavena a nebo ona toho mela plny zuby. Vzbudila jsem se teda pravda bolel me podbrisek jak jsem mela napunpovany mocak, ale takova plna energie. Ale jen jeden tento den dalsi dny jsou v duchu trech navstev na wc a to chodim schvalne spat kolem 11 aby se ten interval snizil 😂.
Vcera jsem dobalovala mam tam myslim 30 poporodnich a 60 obyc vlozek s toho 20 nocnich tak snad nebudu prutokac. Koupila jsem si od salosu olej levandulovy je pry super pri kontrakcich tak uvidim a olej na hraz, kterou si stejne sama nenamasiruji.
Jeste mi chybi zupan papucky pro meho a leky ktere beru. A koupila jsem si tam i micelarni cistici ubrousky at sebou nemusim tahat vsechny ty cistidla.
Na liceni taky dlabu, stejne nevim jestli se vubec stihnu s malinkou nalicit.
A mam takovou intimni otazku, posledni dobou se budim tam dole silene nazhavena, mate to taky, pritel mi od toho nepomuze, ma strach ze malinke ublizi
@barushe_27 tak to jsme na tom stejně😂
Jinak já dnes nakoupila obyč vložky a ještě musím nakoupit ty poporodní. Kámoška říkala, že 20 do porodnice je málo a že je používala ještě dalších 14dni po porodu a to byla bez nástřihu. Takže zítra jedeme do porodnice na kontrolu a vezmeme to přes lékárnu, kde dokoupim zbytek
Takze myslis ze tech 30 poporodnich je malo jo, ten zbytek mam uz jen always ci jak se to pise
@barushe_27 jj, nadrzena uz silene jsem asi mesic , ☺ musim si koupit pantofle a dokoupit vlozky... a taky nevim kolik
Ekg hotovo... jenze tam nebyl muj doktor, ale jeho arogantni zena, tak podle ni Na Bulovce, moje gynekolozla i ma byvala prakticka jsou dementi, vse spatne udelali, na ekg me meli poslat uz ve 14tt pry, no proste kecu 3 prdelky, tak ja vytocena, tepu milion a ze jdem merit tlak a ekg. Vyssi spodni, ekg mi namerilo hodne tepu, tak jim to zitra v porodnici vysetlim... jsem z toho vysetreni smutna. Byla zla, hnusna az i manzilek ji vynadal ze mi tlaci nejakou gumou na brisko. No nevadi. Sla jsem na ekg a odesla se zpravou kde mi poznacila piercing, tetovani, kazdou jizvu, az jsem se ji chtela opravdu zeptat jestli nechce videt moji prdel. Jsem ho to va. 😬
To je sileny pristup toto. Se musim zeptat v pondeli jestli ho mam taky protoze nikdo mi nic nerikal, tak uvidime. Hlavne si s te blbky nic nedelej, asi rano nedostala a tak si musela zrochu schladit zahu na cloveku ktery s tim nema nic spolecnyho.
No milacek se ji ptal, co ma tetovani spolecneho se zpravou na gynekologii do porodnice. No, ja ted lezim, hlava me muze prasknout.ona at jedu hned ted do porodnice, ze ten tlak je hrozny, rikam ji ten tlak mam z Vas odtud. Boze muuuuj. Ted se najim uklidnim snim celou cokoladu a bude nam dobre 😀
To je teda bozska krava toto, te vystresuje a pak se divi. Jj dej si cokosku a lehni. Ja ted douklizela vytrela a ted du skrabat brambory a uvarit neco pro mileho
@barushe_27 já to totiž řešila se sestřenkou, rodila loni, tak jsem se jí na to ptala. Taky jsem byla v šoku, že toho potřebují tak moc. Dnes jsem si nakoupila do zásoby always, ale ty až po těch 14dni nebo až se jizva zahojí, ale ať mám zásobu a zítra dokoupim ty poporodní
@nenulinecka to je p.... Já EKG nemám. Uvidím co mi zítra řeknou v porodnici. Ani jsem o tom neslyšela až tady od vás
@vvercatkoo ja taky zadny EKG vysetreni nemam 😖 , kdyz jsem byla u obvodni, jen mi zmerila tlak a bylo po vysetreni 😀
@evelin1251 tak obvodní mi udělala celkovou prohlídku někdy ve 2.trimestru a napsala mi papír, který nosím v prukazce a toť vše
@barushe_27 s tou nazhevenodti to mam taky 🙂 nastesti mi s tom muz ale pomaha rad 😀 ted ke konci to i prospeje aby sel prcek hezky ven 😍
@vvercatkoo ona ani srgra ani kamosky z jinych mest nic takoveho nemuseli mit. To zase Praha ... uvidis no.
Tak To asi uvidim taky tak, ze si zitra jeste koupim radsi dva balicky, premyslela jsem i nad tim dubovym gelem ale zase nemuzu mit vse co je na trhu jsem nastvana ze si nedokazu tu hraz namasirovat pres to pupendo tam nedosahnu.
No on ma pritel hrozny strach, ze ublizi malinke, a nevysvetlim mu to, a aby se chudak premahal, to by si taky potom neuzil
@barushe_27 můj to vše nastudoval😂 že sexovat budeme až v 38tydne a to samé i hráz. To mi i doktorka říkala, že až od 38tydne. Takže musím vydržet😂
Aha to ja mam z netu opsany 34 tt ukonceny ,tak nevim, to je stejne jak s tim malinikem nikde se poradne nedoctes jak to pit.
Tak to se potom hezky zrelaxujes uvolnis to ti bude krasne

@snazilka01 jo no, ze to byla brnkacka 😂
@vvercatkoo to dopadne, fotka bledy unaveny vycerpany 😂