Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@dominikaromanova jojo je to individualbi.Jako se vsim.Kazdy telo je jiny.
@nenulinecka to ti řekli, že pláče bolestí? Jak se citis ty?malý je u sester proč kvůli té kanyle?
@bzubzalka protoze se narodil polozivy a kvuli hlavicce ma odrenou.
Po 36 hodinách se včera konečně narodila Hanča. Dělá nám velikou radost
Holky tak už v tom mám zmatek i já. Kdo z Vás ještě čeká na blížící se porod? 🙂 Patřím k čekatelkám. U nás se zatím vůbec, ale opravdu vůbec nic neděje. Ani ty poslíčci ještě nedorazili a to mám TP 29.1 v pondělí. Jinak ještě dodatečně všem kdo už mají svá miminka narozená gratuluji a přeji hodně štěstí a zdravíčko. 😘🍀 Musím říci že vám zavidím (i přesto jaký jste kdo měla porod) že už to máte za sebou. Já se tak teším na tu naši cácorku, ale bobky z porodu mám ještě vetší než před tím. 🙂
Ahojky, tak vsem co uz mate miminka moc gratuluji...ja mam termin az 18.unora, tak mam jeste chvilku cas, ale budu mit cisare, protoze se miminko jaksi neotocilo, tak verim, ze by to mohlo byt tak o 14 dni drive, pokud tedy nezacnu rodit drive, to by musel byt akutni. Ale i tak je to pro me uspech, ze uz jsem ve 37tt, protoze minule tehotenstvi skoncilo predcasnym porodem ve 33tt, takze kdyby se rozhodl vylezt uz ted asi by bylo uz vse dobre...
Tak sem holky hodte prehled jako jsem psala ja. Nick TP a jmeno pro mimco. At je prehled kdo jeste cekate.
@nenulinecka bohužel vím...
TP 12.2 čekáme 😉
@nenulinecka Moc gratuluji k Míšovi! Přeji mu do života hodně zdraví a štěstí 🙂. Mrzí mě ten těžký porod, také jsem si to zažila podobně, malého také museli po porodu stimulovat. Je to bohužel celkem časté. Držím palce, ať je v pořádku a ta hypoxie na něm nezanechala následky. Budou ho teď hlídat a uvidíš, s čím ho propustí z nemocnice. Většina věcí se srovná, takže nemá cenu se stresovat. Je skvělé, že Míša je teď v pořádku a pokud na něm teď doktoři neshledávají nic závažného tak s největší pravděpodobností bude vše OK.
Holky všem co jste už porodily moc gratuluji k miminkám!!! Hodně zdraví a štěstí všem!
@elenadavis ja jsem taky cekatelka.dnes 35+1. Kluci jsou oba o 14dni driv,myalim ze tenhle taky...
Holky koukam ze tahle zima porodum nepreje,jsou narocne,doufam,ze uz nekdo prijde s pozitivnejsim porodem.mrzi me to za vas vsechny...
Taky pridam svou do mlyna.od pulky prosince stridave marodime deti viroza pres Vanoce manzel a ja,vygradovalo to 6.1. spalovou anginou u starsiho,10.1. ji chytil mladsi.dnes kontrola,u starsiho bohuzel recidiva takze streptokok pozitivni a nova atb... Nastup na MD pro me tedy nebyl nic moc,na mimco pripravene skoro nic,streptokoka jsme z domu nevyhnali a do toho v podstate kdykoli muze prijit porod.mam pocit ze nervy jsou na pochodu a moc mi to nepridava...
Tak preju vsem zdravi a pohodu...
Michalek mi zacal modrat a, sedivet v naruci, tak mi ho vytrhli, dali do inkubatorku a poslali pryc 😢😢😢to je bezmoc neskutecna 😢😢😢
@dixxie dekuju 🌼
Ahoj holciny,gratuluji maminkam k narozeni tech uzlíčků.ja jsem take cekatelka a uz mi z toho hrabe.malému se ven nechce.poslicky mam uz pravidelně cca 14dnu.bricho jak šutr,hl.vecer.sotva si na nej uz neslapu jak ho mam dole 😂 termin mam 26.1. A nic.a babske rady jsou prd platny😝😩
@nenulinecka jak na tom je...víš něco? Mě Erik začal modrat, byl nedonoseny 37tt,taky musel do inkubatoru ☹
@nenulinecka achjooo.myslim na tebe! At je vse v poradku!!!
Tak ze me odesel mnohem vetsi chumel hl.zatky a silne poslicci..Noo jsem zvedava
Krvaci do mozecku, prevazeji ho do motola 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
@nenulinecka, moc na Tebe myslím, Michalek bude v pořádku, uvidíš. Všechno bude dobre. 🍀🍀🍀🌺😘
Ja mam takovy strach 😢😢😢😢😢😢😢😢😢
@nenulinecka, já vím, také bych měla, ale věř, že bude vše dobré. Jedeš za ním do Motola?
Ne, jel manzel, tam se musi zeptat jestli me hospitalizuji u nich, pokud ne, pujdu zitra domu. Dnes by me naucili stimulaci abych mu mohla vozit mlicko . Ted mam prasek na uklidneni jinak pry o mlicko prijdu ze stresu
@nenulinecka to me moc mrzi. Snad bude vsechno dobre. Drzim palce
@nenulinecka chudinko malinka, je mi to moc lito, snad bude maly v poradku, dneska medicina zvladne hodne tak drzim moc palce, at to maly ustoji a je v pohode, moc s tebou soucitim, drz se!
@nenulinecka Moc ti drzim pesti! Neboj je to silnej kluk! Urcite se z toho dostane! Ma ted uz hodne za sebou a urcite to vsechno uz zvladne!! Podavej info. Moc na tebe myslim. Drz se! Chapu ze to neni lehke.
@nenulinecka ach boze,to snad ne!!! Mam z tebe husi kuzi po celem tele!!! Moc na tebe myslim,je mi to strasne lito! Drz se! Vsichni jsme tu s ted s vami!
Holky. Vytvorila jsem na facebooku skupinu. Lednove a unorove maminky. Abysme mohli byt dal v kontaktu kdyz uz jsme takhle spolu protrpeli 9 mesicu a mohli sledovat jak prckove rostou. Pripadne se i schazet🙂 posilam odkaz tak kdo chcete tak se pridejte. Budeme mit i lepsi prehled. Davat fotky atd🙂 a hlavne info jak na tom vsechny jste🙂 https://m.facebook.com/groups/1313535318792309
@nenulinecka držím palce, věřím, že vše bude v pořádku. V motole Michalka dají do pořádku. Držte se!🍀

Tak prdolka v noci plakal bolesti, jak ma sedrenou kuzi na hlavicce, tak ma kanylku, neco na bolest 😞 jeste jsem ani nemohla kojit nic, jen mi ho dali k srdicku, abych ho.mohla mazlinkovat a to spinkal. Ted ho uvidim az v 11:30.
@danielle94 je to neuveritelny jak to uteklo vsecko...