Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bzubzalka držím palce, určitě ti kdyžtak pomůžou, kdyby se nechtělo nic dít 😊😊
@bzubzalka juuuuu Ty jsi v motole? ☺ prijdu na navstevu a Ty za za mnou. ☺ my spinkame uzspolu spolu 4 noc. Pristi tyden snad uz domu
@nenulinecka zrovna v noci jsem si na tebe vzpomnela. Tak to zni dobre. Jak na tom tedy ted michalek je?
Holky, byla tu dr. Říkala, že když se nebude do oběda nuc dít tak odpoledne tomu pomuzou..asi kvůli tomu streptokoku. Protože je tu semnou paní, které voda odtekla vcera v8a nic s niním zatím nedělají.

@nenulinecka taky na tebe myslím, snad je vše.na dobré cestě.
Holky kdo jsme tu ještě vcelku?
Já, calwena, wendie, kdo dál a kdy máte termín?
Já 12.2., za dva dny.
@dixxie vzbudili jsme ho a zeptali se zda chce jet s námi nebo počkám doma na manžela. Chtěl počkat doma. Nechali jsme mu rozsvicenou lampičku a jeli. Manžel byl pryč cca hodinu.prijel a byl prý vzhůru,ale říkal, že chvíli spal. Vstával v 9hodin.
Už jsem dostala 2kapacku, ale nic se neděje. Spát se nedá, je tu hrozný vzduch, pořád někdo coura. Navíc jsem pořád mokrá, plodovka teče, vlozka to neudrží a podlozku pod sebou mám teď 3.
@wendie no termín máš až za dlouho, to spíš vypadá na to vyvolání... u mě se asi porod oddálil kvůli té nemoci, teď se spravuju a už je mi skoro dobře, ale poslíčky a tvrdnutí dělohy, vše ustalo, takže teď nemám žádné projevy, že by se něco blížilo, krom toho, že ta hlavička mě občas dole tlačí. Jen se mi k neduhům typu pálivá žáha nově přidala bolest zad a trochu hemoroidy, takže doufám, že už to přijde aby se to všechno nezhoršilo....
@nenulinecka, tak to je super, ze už jsi s malým. Stále na vás myslím. 🌻🌻🌻
@dixxie manžel u Erika taky nechtěl, když jsem mu.volala, že jdu na salto, tak nestihl.dojet. teď uvidíme...
Úleva, že se něco děje,ale kdyby se to rozjelo samo byla bych radši. Asi mám kontrakce po 20min, ale nic hrozného...ani si tím nejsem jistá, zda se malý blbě zavrti nebo je to ono...
Holky, narvali mi tabletu půlku. Kontrakce cítím po 6min, ale na monitoru údajně nic...přitom bolest do zad, rozdychavam a. PA mi řekla ať si jdu.do sprchy a rádi jak dýchat...fakt nevim. Na vyšetření otevřená na 2prsty, to byli kontrakce po 15min.tak nevím...
Chudaku... Jak ja tajne doufam,ze porodim samovilne bez tablet a vseho kolem... Myslim na tebe!
@bzubzalka držím pěsti ať to máš rychlé.
Holky, sice jsem sem spíš jen nakukovala než aktivně přispívala, ale chtěla bych Vám všem napsat, že se nám v pondělí 5.února narodila holčička Miriam. Bylo to o dva týdny dřív, ale ničemu to nevadilo, vážila 3,25 kg a byla donošená. Porod byl moc povedený, rychlý tak akorát. Zajímavé bylo, že mi tentokrát vůbec nepraskla voda (to z dřívějších porodů neznám). Do porodnice jsme přijeli v 9 ráno, před 11 mi nabízeli, že tu vodu prasknou, ale odmítla jsem, nicméně o tři čtvrtě hodiny později jsem už souhlasila. Čas narození má Miri 12,01. Jinak porod v Nemocnici Milosrdných bratří v Brně budu všem doporučovat, spokojenost na 1000%. Koho to ještě čeká, držím palce a přeju krásné porody!
@dixxie já jsem asi termínově poslední: 24.2

@bzubzalka držím pěsti ať to jde rychle, zatím odpocivej, když nemáš bolesti. Budu na Tebe myslet. 🍀🍀🍀🍀🌻