icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

tereza1989
10. únor 2018

@wendie a proč ti to budou vyvolávat,když máš termín až na konci února?

tereza1989
10. únor 2018

@bzubzalka nemají zákaz kvůli chřipce? U nás teď je karanténa a nikoho nepouští,ale prý otce k porodu ano a občas podle stavu maminky prý pouští i na nadstandart jinak nikam jinam. Jinak 12.2jsi měla ofiko termín,že jo. Tak to je malej téměř přesnej. Hlavně ať jde vše hladce a porod je bez konlikací a bolestí. Pak nám toho prďolku ukaž

wendie
10. únor 2018

@tereza1989 myslim,ze jsem to tu uz parkrat psala.. Mam na pipi obrovsky varix a mimco uz ted odpovida trochu vice neu je.doktor nechce abych rodila 4kg miminko,protoze hrozi komplikace s prasknutim tech varixu.radost z toho nemam.ale sama se bojim.a jemu verim.tak jen doufam ze se mimi rozhodne jit samo,kdyz prvni je 38+3 a druhy 38+0... Dnes jsem 37+5,v pripade nastupu do nemocnice budu 38+2... Tak uvidime.. 😓

crashboombang
10. únor 2018

@dixxie chodím vás taky ráda čítávat, děvčata. Termínek mám až 26.2., čekáme třetí dítko.

tereza1989
10. únor 2018

@wendie aha to nevim zes to tu psala,to bych se neptala. No tak to ti držim palce ať se malému/lé chce ven dřív. Taky bojuju s varixem kde být nemá(na stejném místě co ty) ale neni nebezpečný díky vysokému ředění krve,tak mě s ním nechávají. Ale prý by bylo nejlepší rodit bez nástřihu aby nedošlo k poškození toho varixu a silného krvácení. Já čekám taky každým dnem. Terezka šla ven 38+4tak tenhle by taky mohl

wendie
10. únor 2018

@tereza1989 to je mi jasne,ze by ses jinak neptala 😉 mozna to vyznelo blbe ode me 🙂 tak ti preju taky spravny timing at se detickam chce ve spravny cas... Ja mam taky dostat neco na redeni krve az prijedu,ale i tak,od urcite velikosti je to asi komplikace.. Nevim.u predchozich dvou jsem nic takoveho neresila.a ani na krecaky netrpom,nikdo z rodiny... Docela jsem ale yla prekapena kolik diskuzi na toto tema najdes...

ajurka
Autor odpověď smazal
ajurka
Odpověď byla odstraněná
bzubzalka
10. únor 2018

Holky, maly se narodil v 17:54. 3220g,50cm. Bolesti od 12,v 16byli po. 6minutach a na 4otevřená,.v17 poslali na sál tam dali klystyr a něco na uvolnění cest.začalo peklo.za 45minut ze4-10otevřená,manžel nestihl.dojet.

donia
10. únor 2018

@bzubzalka slava tak uz je na svete. Velika gratulace. To je vzdy krasny pocit a uleva kdyz uz to ma clovek za sebou vid.

elenadavis
10. únor 2018

@bzubzalka gratuluji a přeju hodně zdravìčka 😘🍀

dixxie
11. únor 2018

@bzubzalka nadhera!!! Moc gratuluji k malemu, preji zdravi a stesti do zivota! Zvladla jsi to krasne rychle 🙂. Vidis vahu ma krasnou!

bzubzalka
11. únor 2018

@donia hrozná úleva. Teď mě zlobí, že už 2x blinkal ☹

bzubzalka
11. únor 2018

@dixxie no obřík to není😉 naštěstí...

dominikaromanova
11. únor 2018

@bzubzalka, moc gratuluji, krásný chlapeček. 💐💐💐

akcejn
11. únor 2018

Vsem gratuluji k miminkam, ja mam termin az 26 a doufam ze do konce pristiho tydne bude venku 🙂 dcera sla o tyden driv tak by mohlo i toto mimco 🙂. Problemy zadne nemam coz je fajn, ale uz by se hodilo aby se narodil 🙂

wendie
11. únor 2018

@bzubzalka moooc gratuluju a tise zavidim 🙂 skoda jen ze to manzel nestihl.maly je krasny,preju vam vsem zdravicko!

wendie
11. únor 2018

@crashboombang a jak mas deti od sebe? Taky cekam treti.kluci byli 19m od sebe,ted jim je 5r 10m a 4r 3m.tesim se a doufam,ze tretatko si uziju plnymi dousky...

vvercatkoo
11. únor 2018

@bzubzalka moc gratuluji a přeji hoooodně zdravíčka 😘.

dixxie
11. únor 2018

@bzubzalka jéje, ublinkávání, to jsme si taky užili, snad ho to přejde, malý měl reflux a pomohl nám až Nutriton - zamíchávat do mlíka. Tak držím palce, ať nemá reflux 🙂. jinak dnes ráno jsem měla zase vysoký tlak, pak to trochu kleslo... a pokouší se o mě mrcha herpes virus - opar, tak mažu zoviraxem a doufám, že ho ještě zkolím!

bzubzalka
11. únor 2018

@dixxie Samuel prý blinka plodovku,údajně se nalokal. Dnes se hezky prisal tak snad se rozkojim.

Všem děkuji za gratulace.

bzubzalka
11. únor 2018

@nenulinecka kde s brouckem lezis?

ajurka
Odpověď byla odstraněná
crashboombang
11. únor 2018

@wendie Damianek a Marianka jsou od sebe 2 roky a 5 mesicu. Ted od nejmladsiho to bude mit Mari vic - bez dvou mesicu ctyri roky.

calwena
11. únor 2018

@bzubzalka Velká gratulace k malému. Tak jsi to nakonec stihla před termínem, šťastná to ženo 🙂.

Já byla v pátek na kontrole a doktor mě vystrašil, že malá vypadá, že bude mít přes 4 kg, no potěš. Na císaře vyloženě netlačí, protože mám prý docela velkou pánev a hlavička je ještě v normě, tak snad by to mělo jít i přirozeně. Fakt mě ale rozhodil těma různýma řečma, pořád samé strašení, že mi vylítnul tlak na 160/100, a to pak že si mě tam hned nechají. To jsem odmítla, protože jsem se cítila dobře a přišlo mi to zbytečné, protože to bylo z nervů. Hospitalizaci jsem odmítla, protože by na tuty následovalo vyvolávání, což mi i doktor potvrdil. Tak jsem ho přinutila, aby mi napsal Dopegyt, a že prý kdyby něco, okamžitě přijet. Od té doby fajn, tlak klesnul a cítím se dobře. Tyhle stresy by si doktoři fakt mohli odpustit.

@dixxie Jak u tebe? Nejsi teď s termínem na řadě?

dixxie
11. únor 2018

@calwena jsme na tom podobne s velikosti mimi i tlakem, je asi zbytecne davat ti dopegyt pokud pak tlak klesnul pod 90, ja mela dnes nad 100. Od te doby co jsem letela sanitkou kvuli 170/123 a ve 3 v noci me poslali domu protoze klesl na normal tak radsi moc nemerim. Jak jsem byla nemocna tak jsem ho asi mela vyssi ale co bych delala s tim svym kaslem tuberakem v porodnici to nevim. Jinak se mi ted udelal opar a psala jsem porodni asistetnce a ze pry mam brat zovirax asi v tabletach preventivne no a na nternetu jsem se docetla ze nastesti pravdepodobnost neni velka ale kdyby to chytlo mimco tak to neni dobre tak uvidim co rekne zitra na kontrole doktor jestli mam brat antivirotika nebo ne. Samozrejme pro mimco to neni nic moc ty leky, dopegyt taky ne, mne ho doktor nenapsal protoze mi to vylitavalo kvuli stresu. Ten opar me stve. Nastesti jsem se ale zbavila te rymy a sileneho kasle, takze se citim celkem zdrava a ready jen ten herpes virus me trochu oslabuje ale to by melo byt za dva dny ok. Dobre ze ses nenechala hospitalizovat. Ja budu zvazovat pokud neporodim sama zda vyvolavat po 7 nebo 10 dnech, jak ty to ted mas?

dixxie
11. únor 2018

@calwena termin mam zitra 12.2., kdy ty? Vim ze jsi to uz psala ale zapomnela jsem to.

wendie
11. únor 2018

@dixxie ty si totaky pekne vyziras,vid? Kdyz uz se zbavis kasle,tak tohle...snad ti ten zovirax rychle zabere..hodne lidi si to chvali...

evelin1251
11. únor 2018

@danielle94 Gratuluji k narození princezny, Emma je krasné jméno 💐 ať ti dělá jen samou radost,a přeji hodně zdravíčka 🍀

dixxie
11. únor 2018

@wendie to ano, ten opar je u me klasickou reakci na oslabenou imunitu. Snad brzy odezni mrcha 🙂.

Strana