Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Jinak my očkování dáme jen.základ...Myslim, že jsem tady už psala negativní zkušenost se synflorixem...
@bzubzalka tak já zatim proti dudlíkům z prsa nic nenamítám jelikož vim,že mlezivo ho zatkm tak nezasytí(porád kaka)tak ať se alespoň udyndá prsem,ale až se plně rozkojim tak mu to utnu,to bych pak nedělala nic jiného a uvidíme jestli dudlík dám nebo ne. Terezka ho nechtěla a já ho tenkrát nechtěla ani dávat,ale teď když už nebudu mít na starosti jen jedno miminko tak bych asi i ustoupila a dala mu ho
@tereza1989 Samuel dudlik nechce. Erik ho měl a nějak zvlášť mi to nevadilo. Dnes jsem zkusila koupit latexovy dudlik, lepší jak.prso. on chvíli pije a pak.cumla😞 a z toho nadšená nejsem...
Holky chci se zeptat,měla jste některá po porodu problémy s konečníkem?já teda jelikož jsem bez nástřihu i potrháni,tak mě nic nebolelo ale dneska, 2den po tom co mi nic nebylo, mě strašně začal bolet zadek. Zkoumala jsem to pres zrcatko abych nedělala ukvapené závěry,ale nemuzu si najednou ani sednout,i v leže to už bolí. Měla jste některá problém,že by vám z ničeho nic vylezl konečník?
@tereza1989 ano, trapilo me to asi 14 dni po porodu ted uz dobry. Ty zacatky jsou narocne ale za 2 tydny bude vse mnohem lepsi! Ja v porodnici prvni dva dny odmitala cipky na bolest ale treti den jsem je uz chtela bolela me prsa od kojeni, spodek komplet a cipky mi ulevily.
@dixxie no js tim musela nakonec zasestřičkou,i když jsem se teda styděla,a dostala jsem cipek a masticku,ale i kdyz to povoli od bolesti,pochybuju,že to zmizí samo od sebe,prý se to má zastrčit,ale zas to vyleze. Já se bojim ze to nezmizí
@dixxie mě se prostě příčí přidělávat si bolest sama ještě větší tím,že je tam budu zastrkovat zpět,a hlavně mi to ani nejde,hned vylezou zpět. Zalezly ti zpět sami nebo jsi musela ručně je tam vrátit?
@tereza1989 Terez mrka jsem s tim potiz ve 33tt.napred tyden fakt bilest,pak ustoupila,ale zustal "vyfouknuty pytlik".po porodu vse ok a asi 5.den jsem citila dalsu.tentokrat jsem opravdu "uastrkovala" a lecila hned.je to 14dni,stale to citim,ale vse zaleza...pujde to.jen vydrz,taky mi to neslo zastrkovat kdyt to bylo venku...drzim pesti! A omluva za chyby,klizi se mi oci...
Ahoj holky, dnes je byli na kyclych. Samuela musim široce balit-papirova+2latkove pleny ☹ jsem z toho přešla ☹
Další věc co mě trápí, týden po porodu mě začala bolet levá noha nárt+levá ruka předloktí. Bolí jen když si po tom přejedu jak kdyby mi to někdo tahal nebo nevím jak tu bolest popsat. Nemáte někdo zkušenost,jak s kyčlema rak tou bolestí? Děkuju
@tereza1989 gratulujeme k miminku🙂
Ohledne konecniku. Ja byla nastrizena a jeste mi konecnik vylezl. Ted 4 tydny po porodu je porad trosku venku:/ mam nejake masticky a zastrkavam. Mama to mela stejne a nezmizelo ji to tak uvidim jak dopadnu ja:/
@bzubzalka ja to mela nevim zda to stejne ale stejna bolest takova divna. Od porodu cca 14 dni mozna 3 tydny. Ted to odeznelo samo ani nevim jak. Mela jsem to ale na noze nahore jakoby u zadku.
Holky pouzivate chuvičky? Já bych ji teď potrebovala tak jsem se zmínila pred známymi a oni ze mi koupí jako dárek k narození. Můj požadavek byl-oba dily volně prenosné,aby ani jedna cast,nemusela být nonstop v zásuvce. Dala jsem to “za úkol” tetě,která má sama malé děti,ale koupila mi samozřejmě chůvičku,kdy dětská část musí být neustále připojena k napájení. Nemáte radu jakou koupit,aby splňovala ten můj požadavek
@sell1
@danielle94 holky, dekuju. Já už před těhu chodila k fyzio, protože mě bolelo rameno a brněli prsty na pravé ruce. Teď to je ale jiná bolest. Ale taky se obávám, zda to není od páteře
@tereza1989 my měli philips avent, ale už nevím zda nebyla taky jedna str.pořád v el. Byli jsme ale spokojený.
@bzubzalka no já potřebuju hlavně kdyz bude malý venku na zahradě v kočárku kde na něj neni videt dovnitř z okna abych nemusela pořád lítat k oknu,otcírat ho a poslouchat,zda náhodou není vzhůru. A tahat tam prodlužovák je blbost
@tereza1989 kdybys nezjistila, tak je i chuvicka do mobilu, akorat je potřeba mít dva. 🙂
Holky, trochu jsem se vám sem vecpala i kdyz nejsme leden ani únor, snad nevadí 🙂
@tereza1989 Já jsem si koupila chůvičky v lékárně Dr.Max značka Smarton dosah 300m, jsou obojetný, jak do zásuvky tak na baterky. Ale je to taková hrachovina, je to jen bakelit lehouckej. Ale fungují parádně. Cena 800,-
@tereza1989 chápu
@bzubzalka my taky měly dvě plenky navíc a nepomohlo to, takže už máme dečku 😔 a to je ještě horší....
@martinato1989 a jak to malá snáší? Ten náš prcek nevydrží bejt ani v těch dvou plenách navíc, vždycky nás čeká x hodinový hysterický záchvat a usne, až když mu to sundáme..
@deniskaaap kupodivu je s tím v pohodě, ale musím ji to sundat na kojeni, jinak mi zvraci....a přestala mi kakat po týdnu nošení, ale to nemusí s tím souviset- plně kojim a to je prý normální. Takže problém akorát při kojeni jinak je statecna.
@martinato1989 víš jaký měla malá nález? Sam měl IIa a Ia.
Našla jsem zajímavý článek, tady dr.píše, že při IIa se nemá široké balení používat...
@deniskaaap mně sestra řekla, že to musí mít 20hod/denne
@mari90 posílám celý odkaz na článek: http://blog.anavy.cz/2017/03/co-je-to-siroke-ba.... Je to zajímavé...Nevím ani zda to dělám dobře, pleny vím jak skladat, ale jak to nacpat mezi ty nohy si jistá nejsem 😞
@bzubzalka ano, taky jsem to četla, prý je to zastaralá metoda a muže to spis i zhoršit. A nález máme takový, ze to po doktorce neprectu jestli je to c nebo a
@martinato1989 já bych řekla c, ale ruku za to dk ohně nedám..

@tereza1989 moc gratgratuluji, konečně jsi se dočkala! Ať je zdravý🍀 Náš Samuel si z prsa udělal dudliky před 3dny, dudlik bojkotuje,ale prso či malicek pry super...jen ja teda se moc nevyspim.😡
@crashboombang taky gratuluji!