icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
9. dub 2018

Holky, jdu si pro radu. Jak oblékate prcky. Teploměr ukazuje 20a já nevím. Dávám body,poldupky bundicku,cepici bavlněnou a mam pořád v kočárku zimní fusak, má přikryté jen nohy. Není to moc?
Jak si s miminky hrajete? Já mu chrastim nad obličejem ze strany na stranu, aby otáčel hlavu,houpu ho s zpivam mu, ale to vše děláme třeba 20min.,co ale pak? Nevydrží jen ležet a koukat, to ho baví chvíli.

dominikaromanova
9. dub 2018

@bzubzalka tak já dnes dopoledne malému dala body s dlouhým rukavem, polodupky, svetřík a bavlnenou cepicku. Do kočárku jarní fusak a na to deku, po chvíli v kočárku začal děsně řvát tak sem tu deku musela dat pryč.
Jinak s malým si hrají stejně jako Ty, občas ho dam na zem na deky a nechám ho rozbaleneho, to vydrží i 20 minut.

bzubzalka
9. dub 2018

@dominikaromanova děkuju. Dávám ještě pod hrazdicku, tam se mu zatím nelíbí. Občas s ním chodím po bytě a ukazuju mu věci,to ale nedělám denně. Rozbaluji ho v koupelně, mám tam přebalovak, ale to větrá tak 5min.

evelin1251
9. dub 2018

Já už jsem dala minulý týden jarní fusak, který mi upletla mamka, všila do něj deku, a je to paráda. Oblékám přiměřeně, dnes body dlouhý rukáv, dupačky, ponožky, bavlněnou čepičku, mikinku s kapucí + ten fusak a dekl korbičky. V záloze nosím v tašce deku.
Holky, co poporodní kila??Já furt nosím 12kg navíc. Cvicite? Nebo neřešíte? Chodím hodne na procházky s kočárkem.... ale zatím bída s nouzí 😂

bzubzalka
9. dub 2018

@evelin1251 ja to nějak podcenila, jarní fusak nemáme, musím koupit. Jak byl Erik letní miminko, nebylo třeba. Měla jsem teplou deku na přechod počasí.
Mám nahoře ještě 1,5kg. Celkem jsem přibrala 15.Měla jsem ale nadváhu už před.. takže bych ráda dala dolu ještě 15.

dominikaromanova
9. dub 2018

@evelin1251, tak já jsem na stejné váze jak před otehotnenim, ale tak cca 5kg ještě dolu by se hodilo. Necvicim a neřeším to, v tomto jsem děsně lina.

evelin1251
9. dub 2018

🤔 hm,to mě teda pěkně štvete. 😁😁 Já v těhu nabrala 25 kg 😎. Před těhu jsem byla zvyklá furt někde lítat a hejbat se. Fyzicky těžkou práci, skoro jak fitko 💪 😀 V jídle jsem se omezovat nijak nemusela. Asi bych na tom měla zapracovat, když mě se tak nechce 🤣

wendie
9. dub 2018

Holky já jsem tedy asi desna máma. Dala jsem dnes body s dl. Rukavem a polodupky čepičku a jen prikryla dekou. Ale ručičky měl teplé. Jinak jak kojim mám o 2-3kg méně než normál ale určitě přiberu až dokojim. Ale v tehu jsem přibrala jen 7kg.

nenulinecka
9. dub 2018

Mate doma taky takove slinty? ☺

nenulinecka
9. dub 2018

My dnes jen kratky rukav body, jarni bundicku, teplacky, ponozticky a deku a slo se ven.

dixxie
9. dub 2018

Ahoj, ja mam idealni vahu 69, zehotenstvi ksem startovala s nadvahou na 75 kg a dotahla to na 93. Ted mam 84 a nechce to dolu, musim shodit 15, v cervenci bych se mela vdavat nevim jak to udelat, nenapada vas neco? Budi furt plne kojit jestli to pujde. Jinak dnes mala mela mikinku s kapuckou bylo fakt hezky.

bzubzalka
9. dub 2018

@wendie děsná máma nejsi. My nakonec byli venku-body dl.rukáv,mikynu s kapuci, polodupacky a přikryté jen nohy, pod sebou měl spodní část zimního fusaku. A byl spokojený. Tam kde měl mikynu přikryty nebyl a jak.měl kapuci tak neměl čepici.

evelin1251
9. dub 2018

@nenulinecka Náš prcek ani moc neslintá...místo toho si dělá v pusince bublibky 😛

evelin1251
9. dub 2018

Dneska bylo u nás taky krásně, sluníčko svítilo jak blázen, ale foukal dost vítr.

dominikaromanova
9. dub 2018

@nenulinecka, ano, nás maly taky děsně slinta a neustále si do pusinky strka ručičky.

bzubzalka
9. dub 2018

@dominikaromanova kolik je malymu, že si strká ručky do.pusy už? Sam to dělá jen když ho dávám odrihnout, tak tu ručku občas najde. Jinak s nima ještě tak neurčitě plácá😀 dnes ale zjistil jak může poskrabaz ekzem na tvari...rval.si to jak.šílenec😢 než jsem ho znovu.promazala a dala rukavicky

dominikaromanova
10. dub 2018

@bzubzalka, dnes na 12 týdnu.

nenulinecka
10. dub 2018

@dominikaromanova jo uplne by si ty pesticky nejradeji spolknul ☺ ja ho chovam a jsem cela mokra jak slinta. Jsou bozi ty deti nase ☺

deniskaaap
11. dub 2018

Ahoj holky, kdy máte první očkování hexy? Malýmu bylo v pátek 8 týdnů a doktorka už mu to chce dát dneska, musím to odložit, jedeme přes 200km na vítání občánků na víkend, tak aby mi to neprorval, ale kamarádky dětem to dávali až ve 12 týdnech..

verun24
Autor odpověď smazal
verun24
11. dub 2018

@deniskaaap My 1. hexu měli v 9 týdnech a chvala Bohu bez reakce

dominikaromanova
11. dub 2018

@deniskaaap, maly byl očkovány v necelých 10 týdnech a také bez reakce, jen se chtěl více chovat.

lucikf
11. dub 2018

@deniskaaap My máme 1. očkování až ve 3 měsících. Myslím, že není kam spěchat. Klidně bych to i posunula, ale pokud bude malý zdravý, tak ho nechám načkovat.

bzubzalka
11. dub 2018

@deniskaaap taky mi drto.řekla ve 3m

bzubzalka
11. dub 2018

Holky, ráno jsem Samuelovi naměřila 37,4. Zdál se mi teplý. Občas zakasle a má suché nudle😕 tak odpoledne asi zajdeme k dr. Já se o něj tak bojím.. přitom povídá, i se usmál.

dominikaromanova
11. dub 2018

@bzubzalka, já si myslím, ze zvýšena teplota je u miminek celkem častá a normální, ale jestli mas pochybnosti, zavolej dr., ona Ti řekne zda se mate dostavit ať malého prohlédne nebo zda to je normální. 🍀

dominikaromanova
11. dub 2018

Dnes opět chovaci den. 😂

bzubzalka
11. dub 2018

@dominikaromanova po 2hod měl 37,1 a chová se jako vždy. Koupím raději domů panadol, kdyby něco, ale asi jsem plasila...Děkuji
Šátek závidím, nemám na něj odvahu. Včera Sam v kočárku.

dominikaromanova
11. dub 2018

@bzubzalka, také jsem původně neměla odvahu, ale donutil mě k tomu pes a jeho venceni, hlavně ráno, také má lenost ráno vytahovat kočár na cca 10 minut. 😂

bzubzalka
11. dub 2018

@dominikaromanova tak to chápu, je to praktický, člověk má volné ruce.

Strana