icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
29. čer 2018

Je normalni takovy jedeni ?

3 :00 150ml sunar
8 :00 3/4 presnidavky
11:00 1/2 presnidavky nebo 3/4 bananu
14:00 obed
17:00 150ml sunaru
20:00 3/4 banan nebo kaše
( mezitim 150ml vody nebo caje)

Me to prijde hodne neee? Ale me sunar vic nechce

nenulinecka
29. čer 2018

A jeste dodavam, ze se o jidlo hlasi hodne.

dominikaromanova
29. čer 2018

@wendie, taky mám o děcka strach a to už nejsou malý. Alex bude mít 17 let a Anežka 11 let. Naštěstí ví, že bez telefonu nesmí opustit barák, i když si uvědomuji, že kdyby se něco stalo, asi jim bude na ....., ale mám o něco málo menší strach a mohu si je kontrolovat. Navíc mám celkem dost přísné pravidlo, že když řeknu čas kdy budou doma, vždy to dodrží jinak ví, že budou sedět doma. A to ještě čekám, že Alex přijde s tím, že chce jít ven večer. Občas tedy jede pod stan, ale vždy se hlásí a až se vrátí, vše mi řekne (naštěstí).

dominikaromanova
29. čer 2018

@evelin1251, malý také spí s námi v posteli, v noci si ho šoupu ze strany na stranu ať mě nebolí bok a ať nekojím jen z jednoho prsa.

dominikaromanova
29. čer 2018

@nenulinecka, já myslím, že to normální je. Já kojím cca co 2 hodiny.

bzubzalka
29. čer 2018

@nenulinecka taky mi to přijde ok, kojim 2-3hodiny.

bzubzalka
29. čer 2018

@dominikaromanova to je snad ještě blbější věk 17 😕 on asi každý věk má něco. Taky bych chtěla Erikovi pořídit mobil, ale manžel nechce, protože Erik pořád něco ztrácí 😞

bzubzalka
29. čer 2018

Dnešní den

nenulinecka
30. čer 2018

@bzubzalka konečně vidím i Tvého Erika 😍💚 pohodickovy den 🌸⛅🌞

wendie
30. čer 2018

@bzubzalka kluci jsou prima parťáci, dýchá na mě z tvých fotek super pohoda

bzubzalka
30. čer 2018

@nenulinecka
@wendie Erik Samuela miluje. Když večer usíná a začíná bulet tak mu běhá dávat dudlika. Umí ho ale pozlobit.

dominikaromanova
2. črc 2018

Holky, jak dlouho vám děti spí přes den?

nenulinecka
2. črc 2018

@dominikaromanova vetsinou od 9-10, od 15-17 a pak uz jde spat v 20. Jsou dny, kdy spi pul hodiny a pul hodiny a ja padam na hubu, jakou ma energii. A obcas je den, kdy spi spi a spi jen na hodku a pul vstava =)

wendie
2. črc 2018

@dominikaromanova jak kdy, ale obvykle asi docela dost. vzbudí se kolem sedmé, je hodinu a půl vzhůru, pak spí 45minut, pak je zase hodinu a půl vzhůru (to je tak cca 11.30), spí hodinu/dvě, a pak když jedeme kočárem, tak zase tak po dvou hodinkách bdění si dá hodinku v kočárku. Chodí spát kolem půl osmé večer.

evelin1251
2. črc 2018

@dominikaromanova Ráno vstaneme třeba v 8-9, chvilku čumákuje, kolem 10-11 usíná u kojení, spí tak hodinku, pak kolem 14h jdeme na procházku, v kočárku usne, a spí do té doby než přijedeme domů (asi slyší cvaknutí branky, či co🤷 nevím, kdybych byla na procházce 30 min nebo 4hodky, pokaždý se před barákem vzbudí) cca 2 hoďky. Od 17 h už čumákuje, a kolem 20h uleháme a usne dá se říct hned. Takže dohromady náspu za den, když hodně, tak tak 4 hoďky. Někdy si dá třeba 20 při kojení.

luc14
3. črc 2018

@dominikaromanova Jí co tři hodiny a v každé té tříhodinovce přes den si dáchne tak 30 minut. Naposledy v 7, pak spí vždy celé 3 hodiny do dalšího krmení.

dominikaromanova
3. črc 2018

Holky, moc děkuji.

bzubzalka
3. črc 2018

@evelin1251 taky bych chtěla vstávat mezi 8-9😉

bzubzalka
3. črc 2018

@dominikaromanova jinak u nás dřív Samuel hodinu spal,hodinu vzhůru. Teď už to natahuje, hod a půl vzhůru, někdy i 2 a spanek cca 45minut. Odpoledne v kočárku dá i 2-3hod v kuse. Usíná před 19a nejpozději v6:30vzhůru. Většinou ale v5😕hodinu si povídá, pak většinou brečí, že nemůže usnout(chovam a brečí stejně),po6to zalomi a spí hod a půl.

evelin1251
3. črc 2018

@bzubzalka Véna se teď třeba 2x za noc vzbudí, kolem 2 a pak mezi 4-5, ve 2 si ho beru do postele, cucne si a spí, to samé v ty 4. Někdy se poštěstí, že vstáváme až v 10 😱🤣

nenulinecka
3. črc 2018

Me chodi spat mezi 19:30-20:30, budi se ve 2 a ve ctyri vstavame =D v 6 uz jsem samozrejme probrana a usne na hodku jeste.

bzubzalka
3. črc 2018

@evelin1251 ty mě chceš naštvat vid😀 Sam.spí teď v kočárku od 13:30,s přestávkou na jídlo.

bzubzalka
3. črc 2018

@nenulinecka to bych nedala ve 4vstavat. Do práce jsem.vstávala ve 4:30. Ale teď jak nespim v kuse, ale kojím mezi tak jsem mrtvá i v7.Chodím ale spát až 23😬

bzubzalka
3. črc 2018

@nenulinecka to bych nedala ve 4vstavat. Do práce jsem.vstávala ve 4:30. Ale teď jak nespim v kuse, ale kojím mezi tak jsem mrtvá i v7.Chodím ale spát až 23😬

evelin1251
3. črc 2018

@bzubzalka Jenom trošku poškádlit 😝 Dneska pro změnu, to někdo nepřeje mě, V. dnes vůbec nespí 😯 . Dal si půl hodky v 11, ve 13:30 baštil batáty, ty nedojedem po 4 lžičce začal hystericky brečet, tak že je asi ospalej... dám mu prso, že usneme spolu...a spí zas jen půl hodky. S kočárem nejdu, je vedro jak blázen. Tak se válíme pod slunečníkem. A od ty doby nespí.
Tak kdopak nám to dnes nepřeje??
Zatím je veselej, tak to jde 😉

bzubzalka
3. črc 2018

@evelin1251 my dnes dali procházku 8km. Využívám toho, že je Erik u babi a dedy. Určitě nespí, že je horko😞

nenulinecka
4. črc 2018

@bzubzalka no, tak jelikoz neni manzel doma jeste vecer, tak chodim s nim v 21 nekdy driv =)

garalela
4. črc 2018

Holky mam zase splin. Budeme mit pul roku a zadny zlepseni, tolik jsem si slibovala jaj se blizil konec seztinedeli, pak 3m a ted bude pulrok. Ted uz tolik neplace protoze je u mne spokojeny, ale lezet s nim v noci i pres den aby spinkal....navic opravdu nevydrzi sam, to pak place, uz je to jiny ton,ale plac stale. Nemame na sebe s tatinkem vubec prostor. Kdyz pomyslim jak se mnou jezdil po vsech miznych vysetrenich po cele republice a ted nas uzlicek mame ale nema mne jako milenku. Nemyslim ze by to on nejak hrotil ale mne desi jak dlouho to takto bude a jak to dopadne a porad premyslim jak to udelat, co zkouset abych si pak v roce nedivila,ze jsem to nechala jen tak plynout a neresila....

dominikaromanova
4. črc 2018

@garalela, to bude dobré, neboj, nebude malý věčně, přijde doba, kdy Tě již potřebovat nebude. Vím, že to máš těžké a nemáš na nic čas, ani na sebe ani na muže. Vojta je také hodně kontaktní miminko, ale když ho položím, tak chviličku sám vydrží, cca 5-10 minut. Když jdu do jiné místnosti a nemám ho v šátku vždy mu řeknu kam jdu např. Vojtíšku, maminka jde pro prádlo, nebo Vojtíšku, maminka jde nakrájet cibuli a on ví, že tam není sám a chviličku počká. Když začne natahovat, chviličku ho nechám, ale ne moc dlouho, rve mi to srdce a leze mi to na nervy. Ale teď nechce spinkat sám, spí jen na mně a to jen cca 30 minut. Večer musím ležet s ním, usíná mi na 2x, usne u kojení, po 15 minutách se probudí, začne si vykládat, někdy se vzteká, že ho nevezmu, jen ležím vedle něj, pak se znovu přisaje a usne, jakmile spí celkem tvrdě, začala jsem mu dávat moji noční košili (vedle něj na místo kde ležím já) a celkem to zabírá, já se alespoň stihnu osprchovat a najíst. Nevím co Ti poradit, myslím si, že to chce čas.

nenulinecka
4. črc 2018

Holky, nemate to jednoduchy =(. U nas asi udelal hodne mesicni Motol. Protoze chce jen ukolebat v naruci, ale jen dvakrat denně, jinak i usne sam. Ale s manzelem mame cas jen kdyz spinka, protoze nas Misa potrebuje neustalou pozornost. Jinak se vzteka. Ale vari se mnou v lehatku, kdyz jdu veset se mnou kouka se mnou z lehatka... proste vse delame spolu. Ale na puzzleti si sam dokaze hrat taky. Ale kratce.

Strana