Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@barushe_27 podle me neuskodi =)
@barushe_27 mudr rikala, ze je to normalni, ze jde o barvivo z prikrmu
Holkyyyyyy varime jdu pro nabijecku a prekulil sese na brisko saaaaaaam 😀 a strasne se rechtal u toho
Tak jsem mluvila s doktorkou, pokud se to nebude opakovat, je to s toho melounu, ale at jí ho vůbec nedávám, tělíčko na takový druh ovoce není zvyklé a má prý silné dehydratační účinky. Tak já mám na jednu stranu radost, že mi konečně bumbala, ale akorát jsem jí tím odvodnila ještě víc.
@nenulinecka tak to je super, říkala jsem ti, že se bude přetáčet, chce to čas, a vždy to je ze sekundy na sekundu mě příjde.
@nenulinecka, juuuuu, super zprava, je moc šikovný. 🤩🤩🤩
@barushe_27, já tam tedy vidím kousky melounu. Asi bych se nebala. Tak ji ho již nedavej a je klid.
Holky, ochlazujete v těchto vedrech nějak prcky? Já jsem s malým vysavala a byli jsme oba úplně propojení, tak jsem ho vzala sebou pod vlaznou spruchu a byl úplně nadšený. Asi to budu dělat častěji. 😁
Ochlazujeme tak, že jí dám doprostřed obyváku bazének a tam se rochní. Máme dlažbu a na zahradě hrozně klíštat a paří tam sluníčko, tak se koupe doma aje spokojena. Nad sprchou jsem taky zvazovala, máme ten déšt, ale bojím se, aby mě nevyklouzla z rukou.
@dominikaromanova krásný! Taky koupím.dudlik, kde jste koupili?
@nenulinecka sikula!
@barushe_27 mně právě moje mamka taky říká pořád meloun ne, ale že neví proč, ale že to.říkala.dr.už za nás. Sam měl malý kousíček. Včera měl ostruziny ze zahrady, hrozně mu chutnaly a dnes broskev a taky chutnalo.
@dominikaromanovajak jsem.psala výš tak.dnes lavor😉 jinak zinka namocena a otiram.
@bzubzalka, kupovala jsem ho na doporučení @evelin1251 z Pepca.
@dominikaromanova pepco zrovna nikde nemám blízko😢 zkusím dětské potřeby u nás...Děkuji
Ahoj holky, jen vás přičítám, ale jsem tak chcíplá a líná něco napsat...😁 Vedro přežíváme zalezlí doma, větrání jen v noci, jinak mám okna zavřená a zatažená, celý den nám sem šajnuje sluníčko. Vénu ochlazují v bazénku, až k večeru vždycky vylejzáme ven. Jak zařazujete lepek? Já jsem mu dala kůrku chleba, tak mám asi zavedeno 😎 Příkrmy jedu jen obědy, teď už i masíčko, ale ze skleničky. Zeleninu vařím. Si říkám, že to maso je snad ze skleničky kvalitnější. Jinak melouna dávám normálně, baští si ho sám.
@evelin1251 je ten mám vlasů a kukadla rošťáka!😉
@evelin1251 jinak ja dala rohlík a kousek vánočky, taky předpokládám zařazeno😁
@evelin1251, ten je boziiiiii. Já dala chleba, ale dávala jsem ze začátku i ovesnou kaši.
Malemu vařím, mu ty skleničky vůbec nelezou. 😔
@dominikaromanova Kaši jsi vařila obyč? Jako vločky s vodou nebo MM?
@bzubzalka Jj, vlásky má krásný 😊 Když se narodil, tak je měl tmavý, ale postupně mu vypadávaly a přesrstil se 😂
@evelin1251, jsou to jen mleté vločky z DM od ukonceneho 4 měsíce. Jen jsem zalila horkou vodou dle návodu. Již nepoužívám, je to pekne hnusne.
ahoj holky, trochu se mně zbavíte, neb mně něco zradilo na telefonu a nejdou mi vkládat příspěvky a u pc jsme snad podruhé od porodu. Začali jsme s učícím hrnečkem, malej relativně po druhém nabídnutí pochopil princip, ale čajík mi vyplivuje, ochutnala jsme a pravdou je, že není o co stát. jaký vaříe čaj? já měla lerros dětský s ovocem. Hrneček je parádní, i když se koulí po celé posteli ani kapka - tip pro ostatní nuk first choice. Chci se ještě zeptat, jak jste na tom s druhým vzpřímením? malej má dnes půl roku a na rukou se ještě nepostaví, od doby, kdy se ve 3,5 m přetáčel na bříško mi to přijde hrozně dlouho nic nového...na půlroční prohlídku jdeme příší týden. vy už jste všichni vzpřímení na rukou?
Holky kolik z vas uz sportakuje, porad premyslim jestli uz ho v tom vedru nevytahnu
Ahoj holky, omlouvam se za neznalkovsky dotaz, ale pry ma mimi do 6 mesicu vyzkouset alergeny jako lepek apod. Poradte co mam koupit, zatim jedeme jen zeleninu. Jinak tip co jsem udelala kdysi u prvniho ditete - koupila jsem naraz kvalitni biomaso ruzne druhy a navarila, nasekala na male kousilinky a do potravinove folie nabalila do mrazaku desitky balicku, ktere jsem pak vsypavala do uvarene zeleninive kasicky, kde se to samo ohralo. Co myslite, je to ok, mam to zkusit znovu?
Jeste diky za radu s bepanthenem, asi i v tom vedru to je nejlepsi reseni 🙂.
Mala se jeste na brisko nepretaci ale vypada to ze kazdou chvili uz to zvladne, zatim jen na boky. Na rucickach se taky moc nevzprimuje, mame za ukol posilovat brisko, ma ho malinko oslabene.
@garalela vzpřímeni na rukou tak napůl, ale třeba ve třech měsících se přetacel na bříško (asi tyden) a pak nic. Pak se mu to povedlo po dovolené v půlce cvnce a teď zase lenoch.
@barushe_27 Kubíček je ve sporťáku už cca měsíc, do hluboké se nevejde, půl roku mu bude 16.8.
@garalela, čaj mám od sunarku medunkovy s hruskou a pak od bebivita feniklovy. Jinak dávám klidně jen kojeneckou vodu.
Maly už začíná lozit, sice vždy jen tak čtyři posuny, déle se zatím neudrží, ale je to sranda.
@barushe_27, sportak jsem dala tak 2x, maly kočárek nesnáší takže máme doma dráhy vesak na cokoli.
@dixxie,dávám chleba a dávala jsem ovesnou kaši, ale na tu jsem se už vyprdla, protože je hnusna. Co se tyče masa, myslím si, ze super nápad a rozhodne bych v tom pokračovala.

Holk sos., omlouvam se, ale muze to mit po melounu