Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Jj , tak to uvidime, co bude v druhem tehotenstvi... Holky utika to jako blazen, zachvili si budem psat, kdo je znovu tehotna =)
Ahoj holky, nevim zda si na me pamatujete, zacinala jsem tu s vami, ted s dvema prcky se sem moc nedostanu, ale rada bych to napravila, tak doufam, ze me vezmete zpet mezi sebe 😉
@mari90 tak to se snad ani neptej, jsi preci nase ☺
Ahoj holky,
taky jsem dlouho nic nepsala, ale občas čtu. I já bych ráda další děťátko. V termínovce už jsou asi tři holky znova těhotné. Strašně to utíká. Synek bude mít tento týden 7 měsíců. Zatím žádný zub, ale energie má na rozdávání (na rozdíl ode mě 🙂 ).
@nenulinecka Je fajn, že to tu udržuješ 🙂 Jak dopadla ta stížnost/žaloba na nemocnici? Podali jste to? Držím palce, ať všechno dobře dopadne, Michálek je moc šikovnej 🙂
@dominikaromanova domi mas srovnani s babylove koupene zvlast a v tom economy packu? Mne prijdou ty v tom oacku horsi kvalita nez dvijky, ktere jsem mela zvlast, trojky zvlast jsem ještě nekoupila
@bzubzalka, tak doma se poskladame s tím zase tak velký problém není, můj chlap by chtěl, tam také problém není, ale 4 děti, aby mi pak nehrablo. 😂
@evelin1251, dekuji. ☺️
No, tak já krom vás o nikom nic nevím. A občas mi to je i líto, přece jen jsme zde nějakou dobu byly spolu. 😔
@mari90, ja si Te pamatuji. Patříš k nám a vůbec se nemusíš prát. 😉
Jinak holky, vim ze je to mimo nase tema, ale s kolobehem zivota to souvisí, jak ted s ditetem clovek vidi aspon snahu ve zdravotnictvi neco resit, tak my ted mame akutni reseni paliativni pece pro tchyni a nikdy drive bych neverila, koliks ruznym institucim apod. je uplne jedno, co se starsim nemocnym clovekem bude zitra, jaky jsou kde cekaci listiny kdyz vlastne tohle nejde i objednavat dopredu
@garalela, tak já kupovala jen 3 a 4, jsem spokojena, nepřijdou mi jiné. Ale nám to vydrží dlouho. Maly má teď plenu jen na spaní a na noc.
@dominikaromanova ja vim, ze frcis bezplenkovku
Holky a ci kdybychom si psaly na nejakem wharsupu nebo messengeru?
@garalela jeste nemame vyjadreni nemocnice...
Ja si nechci psat jinde =( to by ztratilo to kouzlo ... neeee?
@mari90 taky si tě pamatuji😉 jak se máte?
@evelin1251 taky o nikom nic nevím. Myslím, že Daniella zde psala, že řeší manželství, snad si.ji nepletu...pokud ano,tak se omlouvám. Myslím na ní, jak na tom jsou.
@bzubzalka mame se dobre, malej je zlaticko, vecne se smeje, uz ma dva zuby a ani jsme nezaregistrovali, ze mu rostou 🙂 od sesti tydnu cvicime voktovku, coz nam zabere furu casu, ale vim, ze to ma smysl, uz zacina perovat na kolinkach, tak jsem zvedava kdy zacne lezt, dcera zacala az ve 13m, tak mi to prijde ted vse s malym takove rychle 😀
@nenulinecka kouzlo by to asi ztratilo ale nebyly by fotky pro verejnost
Jestli si dobre pamatuji, máme založenou uzavřenou skupinu na fb, ale nikdo tam neleze. 😂
@dominikaromanova Jo? To ani nevím 😁😈
@dominikaromanova no jo máme..zapomněla jsem na ní. Můžeš poslat odkaz? Děkuji
Jak jste se ptaly, zda plánujeme další mimi, my, jelikož už máme 3 děti, tak už další ne, i když nikdy neříkám nikdy. I Lukášek byl teď vlastně takové milé překvapení. Už nejsem nejmladší a u prvních dvou těhotenství jsem měla docela zdravotní problémy. Až teď potřetí jsem jela k porodu z domu, jinak vždy nemocnice. Ale zato jsem si teď musela polovinu těhotenství píchat injekce na ředění krve. Takže asi tak, no.
@dominikaromanova poslala jsem žádost, jen nevím jestli mě tam někdo odklikne 😁
@dominikaromanova holky to je úžasný, kolik z vás tu ještě plánuje mimi... My už tedy ne, protože máme tři a čtvrté už si nedovedu představit. Ale trojičku chlapecku si moc užívám. Kluci Kubicka taky miluji, snad se budou mít rádi i v dospělosti.
@wendie taky jsi tu dlouho nebyla...nebo mi to přijde? Jak se máte?
@dominikaromanova děkuji
Chtěla jsem přidat ještě pár fotek, ale mobil nějak stavkuje... ☹

Holky, víte něco o ostatních? Co třeba snažilka, daniella, klaraslavickova, tereza atd??