icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

dominikaromanova
30. srp 2018

@nenulinecka, úplně Te chápu. Mám to dost podobně. Mám jen jednu kamarádku, jako opravdovou kamarádku a ta se mi teď stěhuje do Pardubic. 😢
Taťku mám jak komose, bydlí v OL takže par minut cesty, ale mamka mi moc chybí, volame si sice každý týden, ale vidíme se cca jednou za rok. 😢🤗

dominikaromanova
30. srp 2018

A pro odlehčení par fotek. Pomáháme jedné mamince zanosit nový tuhý šátek a už si Vojtik sedá.

bzubzalka
30. srp 2018

@dominikaromanova teda to je sikulka! Sedá si šikmo vid? Už si to nepamatuju, jak to bylo u Erika. Musí ale umět na kolinka nebo ne?

nenulinecka
30. srp 2018

@dominikaromanova jednou za rok ? 😥 mazec...
My si volame kazdy den pravidelne ve 20:10 a i pres den. A jeste si furt dopisujem na messengeru.

Boze, ten je dokonalej. 😍 my se teprv ucime lezt =) a Vojtik uz sedi tyjo. 💗 neskutecne to utika....

donia
30. srp 2018

Holky,ctu to tu furt,ale na psani nejak nezbyva. Natalce jsem od minuleho ct objevila postupne dalsi 4 zuby,takze jich mame uz 6. Pretaci se tam i zpet zatim jen na jednu stranu,ale vystaci si s tim. Dnes mi na kline zacla rajtovat a perovat na nozickach. Leti to desne,vubec si to nestiham uzit. V pondeli nastupuje treti ditko poprve do skolky. 3 mu budou koncem rijna.

wendie
31. srp 2018

@donia se trema je to fofr, také mi to utíká jak blázen. Ale od září bude režim, bude snad trochu víc klidu. Mne jde nejstarší do 1.tridy,zaroven přibudou starosti... Mamky, jak to tady čtu, docela dost máme tři děti, nebo se mýlím?

bzubzalka
31. srp 2018

@wendie máne "jen" 2děti. Erik jde už do 3. Přiznám se, že se těším jak začne chodit do školy. Dopoledne budu mít čas jen.na Sama. Odpoledne zas Sam 2-3hodiny spí v kočárku, tak budu mít čas na Erika. Takhle vidím, že Erik dopoledne žárlí, i když se snažím čas dělit.
Erik si od pondělí sem tam postezuje, že ho.bolí břicho, ale jí normálně, hraje si taky normálně. Tak nevím zda to řešit s dr.nebo je to psychické-netěší se do.školy-mění se mu učitelka a říká, že chce být semnou...

dominikaromanova
31. srp 2018

@bzubzalka, ano, sedá si zatím šikmo. Nejprve leze pak si sedne a zase leze, je co celkem sranda. Jen jsem musela vše dat výš, kam zatím nedosáhne, ale už jsem ho pristihla, ze si u stolu klekl a snažil se dosáhnout na hrnek s kávou. 😂

dominikaromanova
31. srp 2018

@nenulinecka, jj, jednou za rok, mám máku až v Severním Irsku, takže buď letime my tam nebo ona sem.

Jojo, šíleně ten čas letí.

dominikaromanova
31. srp 2018

@wendie, ano, všímám si ze je nás zde celkem dost co máme tři děti.

@bzubzalka, tak já bych ty prázdniny klidně prodloužila. Od září mi začne ficak a vůbec se na to netesim. Každý den vozit dceru do školy a ze školy, úkoly, kroužky atd. No, asi se budu ze začátku potkávat než si zajedeme nějaký režim. Nejhorší je, ze jsem zjistila, ze do te vesnice kam jde malá do školy nejezdi žádný autobus tak aby byla v 7:40 ve škole. 🤦‍♀️

bzubzalka
31. srp 2018

@dominikaromanova malý je teda rychlík👍 sikulka.
U nás Erika vodí do školy manžel, letos začne už ale chodit sám. Máme to 5min a cestou 1silnice, která vede jen ke škole tak tam jezdí všichni pomalu. Odpoledne chodil ze školy už sám nebo jsem čekala před školou. Kroužky měl dobré, organizace spolupracují se školou a děti vyzvedli v druzine a zas je tam vrátili nebo si je na kroužku vyzvedli rodiče. Jediné na co se netesim jsou úkoly😢

bzubzalka
31. srp 2018

@dominikaromanova to s busem je na prd 😕 a nebude jezdit třeba vic děti? Že by jste se stridali jako ve vozeni?

dominikaromanova
31. srp 2018

@bzubzalka, to prave nevím, budu muset zjistit.

dominikaromanova
31. srp 2018

Holky, pravdu nevím co ten nás maly dnes nacvicoval. Psala jsem malé potah z autosedačky, malého ten bobek moc zajímal a toto jsem nafotila.

nenulinecka
31. srp 2018

@dominikaromanova to je mazec =) je o ctvrt roku napred ne? 😀

dominikaromanova
31. srp 2018

@nenulinecka, to nevím, já doufám, ze ho to přejde. 😂

mari90
31. srp 2018

Holky, co uz vam prcci umi? Ja dnes byla na kontrole na RHB a malej je pry o dva mesice napred, uz se snazi jit na ctyri a jde uz do sikmeho sedu, moc me potesila, ale jeden cvik nam jeste zustava, ale sama mi rikala, ze jsme uz usli kus cesty a ze je pokrok opravdu videt, tak mam radost 😉

dominikaromanova
31. srp 2018

@mari90, supeeer. 👍😘

bzubzalka
31. srp 2018

@dominikaromanova to bude nějaký monter😁sikulka fakt! Kolik mu je 7m?
Kolegyně má kluka narozeného 15.12.2017a na začátku července mi posílala fotky jak stojí,taky rychlík...

bzubzalka
31. srp 2018

@mari90 a proč teda pořád cvicite, když je 2m napřed? Možná jsem to tady psala, že jsem kvůli tomuto s Erikem odešla z rhb.V 10m začal chodit kolem nábytku a pořád ji to bylo málo.
Jak jsi se ptala, Sam narozený 10.2. Otáčí se na obě strany ze zad na břicho, a je na natazenych rukou viz.foto. nohu dává do pusy, chytá je rukama. Dělá paci paci(chytne moje ruce ja tleskam), berany duc.

mari90
1. zář 2018

@bzubzalka jeste je trosku asymetrickej...myslis, ze diky vojtovce sel tvuj Erik takhle ve vyvoji dopredu?

bzubzalka
1. zář 2018

@mari90 jistá si být nemůžu, ale je to dost pravděpodobné. Cvičením se dráždí body, které stimuluji svaly...

mari90
1. zář 2018

@bzubzalka no zda se to logicky no, asi to nebudeme tak prehanet, rada bych aby nez si zacne stoupat a chodit par mesicu jen lezl

bzubzalka
1. zář 2018

Ahoj holky, mám na vás dotaz ohledně prcků. Možná jsem jen příliš úzkostlivá a vše moc řeším...dnes když jsem uspávala Sama tak jsem na hlavičce jako od ucha nahoru nahmatala lebeční šev, normálně je cítit mezirka. Mají to také také vaše děti? Fontanelu má 1,5x1cm to na prevenci dr.zkontrolovala.
Od té doby co se Sam narodil se hrozně o.kluky bojím, jsem.až úzkostlivá. Mluvím k nim v noci a říkám jim, ať jsou zdravý...

nenulinecka
4. zář 2018

Ahoj holkyholky, tak 28.9 se oficialne stehujeme. To bude mazec, lekare mam sehnany uz =). No nezavidim si ten cajmrsk =)

nenulinecka
4. zář 2018

Kde jste kdo ? 😮

galatea_a
4. zář 2018

@nenulinecka Tak ať jsi tam spokojená s rodinkou a ať je stěhování pokud možno v klidu 🙂 Tentokrát už asi natrvalo, ne? 😉

nenulinecka
5. zář 2018

@bzubzalka ja se taky moc bojim o prdolku...

lilyann
5. zář 2018

@mari90 už se staví na nohy, s oporou udělá 2 krůčky

wendie
5. zář 2018

@nenulinecka jsem tu, ale začala škola... Brzy se to zklidní. Snad 🙂

Strana