icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
19. srp 2017

A v krizi me boliiiiiii

bzubzalka
19. srp 2017

@mari90 bude to dobré, uvidíš! Na co přesně to je test?

mari90
19. srp 2017

@bzubzalka v podstate je to jako screening, ale podstatne presnejsi, rikam si kdyz screening dopadl dobre, musi byt dobre i tohle, sla jsem tam v podstste jen kvuli predeslym ZT

bzubzalka
20. srp 2017

@mari90 bude to dobré! Držím palce!

mari90
21. srp 2017

@bzubzalka dekuji, snad dnes zavolaji

elenadavis
21. srp 2017

Ahojky děvčata, týjoo mám nervy ze zítřka. Čeká nás druhý screening a výsledky z triple testů. Vůbec nevím jak se zabavit abych na to nemyslela a byla v poho. 😕

marketka00
21. srp 2017

@elenadavis ty jo to jdes na druhy screening docela brzy 🙂 myslela jsem, ze se dela 20.-23.tyden... bud v klidu 🙂 urcite bude vse v poradku

elenadavis
21. srp 2017

@marketka00 máme v rodině vrozenou vadu, tak nás hlídaj 😉 jinak ano v 21tt by nás měl čekat další.... 🙂

nenulinecka
21. srp 2017

Jak ja bych si uz prala, aby tu miminko bylo s nami ☺ manzel kazdy den 14ky v praci, kdyz je doma, tak je utahany. my v Praze, cela rodina v Krkonosich, tak fakt zazitek. Zadna navsteva. Asi zacnu koukat po kocarkach. Jak ja chci uz vedet alespon, zeze to bude kluk na 100 pro. 60:40 to je malo k presvedceni ☺ Holky, ja myslela, ze to tady bude tezka drbarna a nic moc 😂

nenulinecka
21. srp 2017

A srdicko takovy to : fšíu fšíu fšíu se promenuje na poradny tlukot ☺

mari90
21. srp 2017

@nenulinecka uz je to slyset paradne, vid? Je to tak krasne a uklidnujici 😍

mari90
21. srp 2017

@nenulinecka
Mas uz nejakyho fa

mari90
21. srp 2017

@nenulinecka mas uz nejakyho favorita na kocarek?

nenulinecka
21. srp 2017

@mari90 je to krasne slyset, ale me po par sekundach utika ☺. A nekdy ho nechytim nikdy. Ted uz je vazne pod pupikem. No a jinak favorit nemam prave ze vubec ☺. Ty mas ?

mari90
21. srp 2017

@nenulinecka ja planuji, ze si jen dokoupim ke sportaku od Britaxu co mam po dceri, hlubokou korbu

marketka00
21. srp 2017

@nenulinecka taku mi miminak vzdycky utece 🙂 musim ho pak nahanet 😂 ale uz o sobe dava vedet i tak. Dneska me kopal cele dopoledne

kuhnice
21. srp 2017

@tereza1989
😀 taky je ti moc zle? Já už jsem v pohodě

nenulinecka
21. srp 2017

@mari90 zitra se kouknu ☺ myslim, ze ho mela kamaradka. Ja ani netusim, jaky funkce by mel mit. ☺

@marketka00 ja se moc tesim az ho ucitim kopat ☺ ale jsem rada, te nezdrha jen me ☺

Ja jdu holky zaspat me zvracici odpoledne.

barushe_27
21. srp 2017

Holky vím, že je to hodně individuální, jsem prvorodicka, a občas se mi stane, že cítím v podbřišku více k pravé straně takové mini opravdu mini kopnutícko, většinou večer když si lehnu, myslíte, že už můžu drobečka cítit???

bzubzalka
21. srp 2017

@barushe_27 myslim, že už by mohlo. Říkají prvorodicky, ze cítí později,ale...😁
Ty jo kočárek?! U syna jsem to hrozně řešila. Máme po něm schovaný x-lander byla jsem s ním moc spokojená. Nevím zda ho nevyuzineme jen jako.hluboký kočárek. U syna jsem.hluboky měla přesně 6m, pak už se syn s fusakem nevešel. Teď by mohl hluboký vydržet dyl...

barushe_27
21. srp 2017

Já jsem taky dívala na kočárky, ale nějakou značku zatím ne a vy máte jakou, chtěla bych takový ten s tebou větší korbičku a asi rovnou trojkombinaci, takové ty mini kočárky se mi moc nelíbi, miminko je v tom takové napasovane, ale samozřejmě nikoho neodsuzují za to že ho vlastní nebo chce si koupit...

marketka00
21. srp 2017

@barushe_27 myslim, ze urcite muzes. Ja ze zacatku citila jen takove bublani, simrani v brisku 🙂

barushe_27
21. srp 2017

No tak by se to dalo popsat dneska jen to mini kopnutícko, ale vždy je to jen chviličku, jinak to taky vždy mivam večer takové jakoby bublinky

nenulinecka
22. srp 2017

@barushe_27 to je krásný to s kopnutickem 💗

ja chci jednoznacne velkou korbicku a trojkombinaci. Mam taky moznost odkoupit od segry. za 1/4 ceny. Ona si potrpi na kvalitu spis skoro luxus, takze je nadherny jeste. Jen je sedy. Ale zase na oboji pohlavi. Noproste nevim... ☺

mari90
22. srp 2017

Ja me

mari90
22. srp 2017

Ja mela trojkombinaci pro dceru a uz fakt ne, autosedacka byla dost nekvalitni, hluboka korba super velka, ale kocar byl celkove strasne tezky, ale verim, ze vsechny trojkombinace nejsou stejne. Mam ted ale hlavne pozadavek at je kocar lehce skladny a lehky, protoze casto jezdim busem.
Jinak kopanecky zavidim, uz se na ne strasne tesim

mari90
22. srp 2017

Tak vysledky Prenascanu dopadly dobre a je tam opravdu chlapecek 😍

nenulinecka
22. srp 2017

@mari90 no segra mela lehoucky ☺ a jinak gratuluji 💗 ja uz se nemuzu dockat za 17 dni kontroly. Snad uz nam reknou natuty pohlavi ☺

barushe_27
22. srp 2017

@mari90 závidím já už chci taky vědět kdo se tam skrývá budu to vědět až 15 září to je hrozná doba, už bych chtěla pomalu ladit do barvicek nechci jen neutrál kupovat vím že ještě bude čas čtyři měsíce, ale to uteče jak voda, no prostě se na pupicka moc těšíme až jo zase uvidíme

nenulinecka
22. srp 2017

A jak ja se tesiiiiiim. Az 8.9. Ty chodis vzdycky hned za tyden
@barushe_27 ☺ Tobe nerekli ani procenta nejake? joooo, A co kdyz to neukaze ☺ to budeme cekat do druhyho screeningu ☺ My budem delat pomalu pokojik. A budem ho delat zelenobily. Stejne tam bude jen prebalovak a podobne. Postylka s nami v loznici - to je jasny a kolebku budu mit v obyvaku ☺ ale uz chci taky kupovat bud modrou nebo ruzovou, ne furt bilou ☺ ja uz chci taky videt prdolku zase. Tentokrat vezmu na ultrazvuk i manzela. Uz ho dlouho nevidel na obrazovce.

Strana