Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@elenadavis my měli jen holčičí jména Ester nebo Julii a když jsme byli na UZ a malý se ukázal tak mi manžel řekl: Může to být teda Erik? tak jsem mu na to kývla. Máme rádi jména, který nejsou až tak častá. Teď jsme teda bezradný. Erik by chtěl bráchu Daniela.
@nenulinecka my chodili se synem na I.P: Pavlova speciálka na děti, ale chodí tam i dospělý. Taky tam jsou rusky nebo co to je. Moc milý, ale asi se taky skoro vše paltí. Já dávám u své zubařky za bílou plombu 730Kč.
@bzubzalka tak to je hezky, tahle chce 1100. Ale vcera, ze me objednali ze si vse uhradim takze i rentgen, nastroje, injekci se pomatli... a volala jsem na gyndu kdyby nahodou, tak rikala, ze rentgen by se nemel... jen v nezbytne nutnou chvili... noooo... tak jim to hned reknu ☺
Tak ma zubarka dovolenou do pondeli. Tak me vzal zastup, predepsal vyplachy na oddaleni zanetu, protoze mi nemuzou delat rentgen a moje zubarka ho ma a v pondeli mi budou trhat zub 😨😰😥 ale alespon bude klid.
😲 tak to ti vubec nezavidim😢
Ja sobe taky ne... ted nevim jestli to vydrzet 6 dni nebo samotne trhani. Ja to preziju, ale moje nervy a miminko, to bude mazec potlacit.
@bzubzalka tak to se mi docela ulevilo! Pritel to tehotenstvi zatim vubec neproziva. Rika ze to pro nej neni hmatatelne. Ale kdyz jsem mu rekla ze to vypada na holku, tak rekl neee. A pak co se da delat no. Cejtila jsem se jak kdyby mala byla nechtena:( tak doufam ze kdyz to bude opravdu holcicka ze se to zmeni a po narozeni si ji zamiluje. 🙂
Tak to my cekame doslova vymodlene miminko, asi proto by muj manzel nikdy nerekl neeee, natoz, aby byl zklamany pohlavim detatka. ❤
@barushe_27 kde jsiiiii ? ☺
Mám lítání snažím se sehnat fialové boty a psaníčko na svatbu a nejsem schopná asi na to dlabu a vezmu si cerne, oblitavam vše co se dá a nikde nic, tak se hodím do klidu a kašlu na to. A co se týče těch zubů mě trhali osmičky ještě jsem nebyla tehu a obě jsem měla tak za pět az osum minut venku vůbec mě to nebolelo a to jsem na zuby cita bolí mě jen když slyším vrtačku, nechala jsem si dát vstřebatelné stehy a nějak extrémně mě to nebolelo opravdu doktor měl šikovné ručičky, vůbec se toho neboj, radši ať jde ven než aby si s toho měla celotělový zánět, pak jsem měla dva dny mix stravu studenější lehce to oteklo ale ledovala jsem...
Je to tak vzdycky, az skonci svatba, tak botky i psanicko ve fialove uvidis na kazdem rohu ☺ a moc dekuju za uklidneni. Mam to prave ulomeny az u dasne, tak se bojiiiiim. Ale jak pises. Lepsi ven... 🌼 ja se mozna budu i tesit za tech 6 dni.
@nenulinecka taky mi trhali 8 2najednou a taky trhani nebolelo, trochu pak když to šlo k sobě. Sili mi to taky. Bude to dobré!Držím palce. Jinak rtg by,se neměl to je pravda, moje zubarka se vždy ptá zda nejsem tehu a když měl syn zlomenou nohu, musela jsem.podepisovat i papir, že nejsem.
@danielle94 neboj bude to tatova holčička 😉 moje segra chtěla vždy holky a když ji řekli u druhého kluk tak to obrecela, miluje oba kluky. On si to člověk nějak vysni a chápu, že pak může být zklamaný. Jinak můj manžel moje tehote poprvé raky neprozival, teď to bere jinak. Nevím zda dospěl či co, ale pohladi po břiše treba,ale tak nenápadně jak,kdyby se za to styděl.
@bzubzalka dekuju holky za uklidnovani. Take je to 10 let, co mi ho trhali, jen uz si to nepamatuju. Vim jen, ze to byla uleva potom a ze to bylo lepsi nez zdlouhave vrtani. I presto jsem nervak v tomhle, vim, ze ale nesmim. Preziju to, hlavne ze se zanet nedostane k prdelce viiiid. 🌸
@nenulinecka držím palce!
Holky ted to srdicko v tom angel soundu je tak krasny zejoooo? To uz jsou rany ☺
@nenulinecka jo jo a i slysim jak se tam pohybuje 🙂 to jsou obcas rany 😀
Jeste, ze jsme si to poridili ☺
Mě se líbí vždy poslouchám pár sekund a uteče, asi si říká mámo co zas děláš, proč mě nenecháš v klidu, pořád do mě musíš d něčím šťouchat... Miluji tě... ❤
Pravda pravda je to užasné a zároveň i sranda miminko poslouchat. 😀😅😍
Taky mi utika po chvilince. Presne, jak kdyby si rikalo, co jsi psala ☺.
A jak často poslouchate ale od té doby co ho mám jsem hned klidnější, když ho muzu slyšet...
Ja kazdy den, nikdy to nevydrzim, ale kdyz utece, netrapim ho, tak je to v rozmezich 5-10 sekund maximalne minutku, kdyz ho nemuzem najit.
Holky a nemate zkusenost s poslechem pres aplikaci s iphonem? Nekde jsme cetla ze by to melo jit
Jj jde to ale s tím telefonem jsem měla strach co se týče těch signálu a vln i ten angel vysílá ale je to v menším množství jako telefon
My nahravali jen pres usb kabel do notebooku, ale tez se vseho hrozne bojim 😂
@barushe_27 Já se snažim max. ob den a jen na pár vteřin. Fakt je to jen pro můj a manželův klid. Myslím že až příjdou pravé a pravidelné pohyby, budeme poslouchat jen za čas. 😉🙂
Právě jde jen o to aby se člověk zjistil že je všechno v pořádku až se bude více motat tak to už člověk nebude používat skoro vůbec
Holky, je tu nekdo kdo po dlouhe dobe zacal zase zvracet? Ja ted zvracela dvakrat a heozne me boli bricho. Ne zaludek ale z bricha do zaludku. Jak kdyz tam mala tlaci. Nevim vubec jestli jet na pohotovost nebo neco. Nezvracela jsem uz nekolik tydnu a ted najednou zase.

@bzubzalka Praha 8, takze i 9 je dobra a do 5 jezdi manzel casto tak take. Budu volat do Modran k tem Ruskam.