icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

galatea_a
3. zář 2017

@nenulinecka Vypadá krásně. A co to je?

barushe_27
3. zář 2017

Je ten je krásnej a kde ho maji

nenulinecka
3. zář 2017

Je to Roan marita. Nasla jsem ho na www.aaakocarky.cz Cena mi prijde super a my se do nej zamilovali hned.

barushe_27
3. zář 2017

Jj tak to se musím jít taky podívat asi se budu opičit za tu cenu krásný ještě kouknu na bezpečnost ale je teda top to bude jeden s favoritů

nenulinecka
3. zář 2017

Tady je ta trojkombinace v tmave. My uz na nej koukame mesic ☺

evelin1251
3. zář 2017

@nenulinecka
Wáu, tak ten je fakt krásnej 😲 Já teda ještě žádnej vybranej nemám, ale určitě chci taky velká kolečka, a tenhle je fakt boží, mě se tada líbí víc ta světlá varianta 🙂

akcejn
3. zář 2017

Holky tak ja vam doporucim ten co mame my po dceri, Baby design Dotty. Super kocarek co houpa, a ma zatoven otocna predni kolecka tak se s nim dle meho lepe manipuluje ;)

nenulinecka
3. zář 2017

@evelin1251 me taky prave ☺

barushe_27
3. zář 2017

Holky a jak to uděláte máte možnost ho někde mít, nebo ho budete mít doma, chtěla bych se domluvit na zabukovani a vyzvednutí až po porodu myslíte že někdo vyjde vstříc, nechci ho mít doma než porodim

evelin1251
3. zář 2017

@barushe_27 Myslim, že dle pověr a babských rad, bys ani neměla mít kočárek doma před porodem.... 😉 Asi ho uskladnim u tchánovců, ty mají doma místa dost, moje mamka se ségrou bydlí v garsonce, takže se tam sotva nacpou 😀

evelin1251
3. zář 2017

@barushe_27 Ale jinak si myslim, že se to dá udělat jak píšeš. Zarezervovat a pak vyzvednout až po porodu.

nenulinecka
3. zář 2017

Urcite to jde. Ja poverciva nejsem ☺ uz davno ne, kdyz jsem resila povery, tak se nic nikdy nestalo a neci nehoda nebo smrt nebo blby dny? To vzdycky prislo, kdyz se to nejmin ocekavalo a ani povera zadna se na to nevztahovala ☺ To je jak kdybych nesmela mit listky pred odletem doma ☺ to, ze se nekdy nekomu v minulosti stalo neco zleho neznamena, ze se to stane me. Nemela jsem doma ani dudlik a potratila jsem. A ted si to uziju. Stejne uz mam postylku a kolebku na to se povery nevztahujou ? ☺

nenulinecka
3. zář 2017
nenulinecka
4. zář 2017

Aaaa tak my jedem k zubakoj, drzte mi pesticky 😨😰

bzubzalka
4. zář 2017

@nenulinecka držím!🙂

vvercatkoo
4. zář 2017

@nenulinecka držím a ať to moc nebolí

vvercatkoo
4. zář 2017

kocarkyvav.cz tady ta možnost uložení do porodu je

Nám se libi baby desing husky. Už jsme ho i v prodejně zkoušeli a je opravdu lehoučký na ovládání

nenulinecka
4. zář 2017

Dekuju, uz jsem doma, jediny, co zabolelo byla injekce, pak to trvalo asi dve minuty. Dostala jsem dve bez adrenalinu pry setrne k tehotenstvi. A tehotne zadarmo. Tak ted uz to zacina bolet, ale je to za nami. Dekuju vsem za podporu ☺

mari90
4. zář 2017

Tak jsem koukala na ten Lidl a myslela jsem si, ze tam toho obleceni pro tehule budou mit vic 😒

nenulinecka
4. zář 2017

@mari90 ja to nevidim na lidl strankach, mas nejaky odkaz prosim ?

mari90
4. zář 2017

@nenulinecka mam primo Lidl aplikaci v mobile

vvercatkoo
4. zář 2017

@mari90 tak u nás ani v letaku lidl žádné tehu oblečení není

mari90
4. zář 2017

@vvercatkoo je to v aplikaci Lidl, je to v sekci "pro maminky a miminka" a plati od 11.9, jsou tam tedy saty, leginy, tricka a kojici podprsenky 😉

nenulinecka
4. zář 2017

Jj uz jsem to nasla. Nepocitala jsem s vice oblecenim ale budu to mit vsecko 😂

nenulinecka
4. zář 2017

Jen doufam, ze to bude i ve svetle barve, nemusim cernou a tehu v cerne to neni moc vesely ☺ holcicky umiram na zub az ted 😨

mari90
4. zář 2017

Ja prave chtela nejake rifle, leginy nosim klasicke a ty zrovna dvakrat tehu nepotrebuji

nenulinecka
4. zář 2017

Ja mam rifle vyhlednuty u vietnamce 😂 byl to hrozne prijemny material.

mari90
4. zář 2017

@nenulinecka vietnamci maj i tehu?

vvercatkoo
4. zář 2017

@mari90 super diky, tak to bude v patek už v letaku

vvercatkoo
4. zář 2017

Ja zase potrebuji nejaky svetr, mikinu a bundu😂

Strana