Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Je ten je krásnej a kde ho maji
Je to Roan marita. Nasla jsem ho na www.aaakocarky.cz Cena mi prijde super a my se do nej zamilovali hned.
Jj tak to se musím jít taky podívat asi se budu opičit za tu cenu krásný ještě kouknu na bezpečnost ale je teda top to bude jeden s favoritů
@nenulinecka
Wáu, tak ten je fakt krásnej 😲 Já teda ještě žádnej vybranej nemám, ale určitě chci taky velká kolečka, a tenhle je fakt boží, mě se tada líbí víc ta světlá varianta 🙂
@evelin1251 me taky prave ☺
Holky a jak to uděláte máte možnost ho někde mít, nebo ho budete mít doma, chtěla bych se domluvit na zabukovani a vyzvednutí až po porodu myslíte že někdo vyjde vstříc, nechci ho mít doma než porodim
@barushe_27 Myslim, že dle pověr a babských rad, bys ani neměla mít kočárek doma před porodem.... 😉 Asi ho uskladnim u tchánovců, ty mají doma místa dost, moje mamka se ségrou bydlí v garsonce, takže se tam sotva nacpou 😀
@barushe_27 Ale jinak si myslim, že se to dá udělat jak píšeš. Zarezervovat a pak vyzvednout až po porodu.
Urcite to jde. Ja poverciva nejsem ☺ uz davno ne, kdyz jsem resila povery, tak se nic nikdy nestalo a neci nehoda nebo smrt nebo blby dny? To vzdycky prislo, kdyz se to nejmin ocekavalo a ani povera zadna se na to nevztahovala ☺ To je jak kdybych nesmela mit listky pred odletem doma ☺ to, ze se nekdy nekomu v minulosti stalo neco zleho neznamena, ze se to stane me. Nemela jsem doma ani dudlik a potratila jsem. A ted si to uziju. Stejne uz mam postylku a kolebku na to se povery nevztahujou ? ☺
http://zena-in.cz/clanek/tehotenske-povery-nebe... doporucuju 🌼🌼🌼
Aaaa tak my jedem k zubakoj, drzte mi pesticky 😨😰
@nenulinecka držím!🙂
@nenulinecka držím a ať to moc nebolí
kocarkyvav.cz tady ta možnost uložení do porodu je
Nám se libi baby desing husky. Už jsme ho i v prodejně zkoušeli a je opravdu lehoučký na ovládání
Dekuju, uz jsem doma, jediny, co zabolelo byla injekce, pak to trvalo asi dve minuty. Dostala jsem dve bez adrenalinu pry setrne k tehotenstvi. A tehotne zadarmo. Tak ted uz to zacina bolet, ale je to za nami. Dekuju vsem za podporu ☺
Tak jsem koukala na ten Lidl a myslela jsem si, ze tam toho obleceni pro tehule budou mit vic 😒
@mari90 ja to nevidim na lidl strankach, mas nejaky odkaz prosim ?
@nenulinecka mam primo Lidl aplikaci v mobile
@mari90 tak u nás ani v letaku lidl žádné tehu oblečení není
@vvercatkoo je to v aplikaci Lidl, je to v sekci "pro maminky a miminka" a plati od 11.9, jsou tam tedy saty, leginy, tricka a kojici podprsenky 😉
Jj uz jsem to nasla. Nepocitala jsem s vice oblecenim ale budu to mit vsecko 😂
Jen doufam, ze to bude i ve svetle barve, nemusim cernou a tehu v cerne to neni moc vesely ☺ holcicky umiram na zub az ted 😨
Ja prave chtela nejake rifle, leginy nosim klasicke a ty zrovna dvakrat tehu nepotrebuji
Ja mam rifle vyhlednuty u vietnamce 😂 byl to hrozne prijemny material.
@nenulinecka vietnamci maj i tehu?
@mari90 super diky, tak to bude v patek už v letaku
Ja zase potrebuji nejaky svetr, mikinu a bundu😂

@nenulinecka Vypadá krásně. A co to je?