Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky podávám hlášení, 2.screening v pořádku a čekáme holčičku😍
A trochu jsem nakupovala v lidlu. Saty uz bohuzel nebyly, ale aspoň mám trička a leginy a pro prdelku konečně tu růžovou barvičku🙂
@vvercatkoo v kterém měsíci se jde na ten 2 screening? 🙂 jinak gratuluji k holčičce 🙂
@cetinka děkuji
Tak já teď začala 6.měsíc, ale objednaná jsem od 12.tt, kdy jsem byla na 1.screeningu. je to asi individualni, doktor si mě sám objednal na kdy mám dojít
@danielle94 Tak jsme dve. 🌼 Se dockame ☺
@vvercatkoo gratuluji k holcicce 🌼 a skvele, ze je vse v poradku. Do lidlu jedu s kamoskou zachvilinku, tak snad tam neco zbylo ☺
@nenulinecka děkuji🙂
Tak v lidlu L sary, L leginy L triko. Vsecko mi je velky ☺ myslim ze to bude skvely za dva tri mesice
@vvercatkoo aha jak půjdu na kontrolu k mojí doktorce tak se zeptám 🙂
@vvercatkoo a taky jsi platila ten 2 screening jak ten první? Já ano a pojišťovna mi to proplatila ale nevím jak je to s tím druhým 🙂
@cetinka ten druhý už se neplatí
@nenulinecka já brala velikost M a paráda. Akorát jsem objela tři lidly😅 a zbyly na mě pruhované šaty. Jsou super, ale prdel vmícháme mám jak Štyrský valach😂
@vvercatkoo ja z tech satu jako udelam tricko. To je mazec jaky to dela zadek 😂 jako tak jsem se tesila a vse mi planda 😂
@vvercatkoo gratuluji 😃😍
@vvercatkoo tak to je super 🙂 právě jsem si říkala že by se znova platilo 😀
@nenulinecka tak to zajdi vyměnit😉
To uz nebudou mit za co. Saty zkratim, leginy mi budou za 2 mesice a tricko je volnejsi. I kdyby ty saty byly pyzamo v zime ☺
Holky, tak mi začal poslední týden v 5.měsíci. Chce se mi brečet. Bříško pořd hrozně malé a téměř nepřibírám :( Je na tom také některá tak? Všichni mi říkaj, že jim to začalo v 5.růst a já furt nic moc. Achjo už chci mít velké bříško ať si ho užiju! :(
Ahojky holky dneska jsem byla na kontrole a od začátku tehu pribrano 2.5 kila, tak to je super, bříško mi přišlo že tento týden hrozně povyrostlo a co se týče pohybu už vím, že jsou to pohyby, je to cítit i na dotek na bříšku, že máme kopanou, s tím bříškem bych si nedělala starosti, musíš být v klidu, na kamosce nikdo do sedmého měsíce nepoznal že je tehu, a taky přibrala hrozně malinko, je to hrozně individuální, už se těším na pátek ať se k vám taky přidám s pohlavím, je to nekonečné.... Bříško dobrý, ale na prsou se mi začali dělat strie mazu o sto šest, ale nepomáhá to, ono zvětšení z a už skoro na c je docela šok, ale přítel mě uklidnil, že jemu to určitě vadit nebude... A svatba byla skvělá, pěkně jsme se odreagovali, akorát ta cesta tam ty dvě hodiny, jsem večer umírala na skripnuty nerv, naštěstí to do rána ustoupilo díky bohu... A holky gratuluji k tomu, že už konečně víte co to bude... Příští měsíc budu vybavovat a začne maraton nakupování...
@danielle94 já teda myslím, že to ještě není konec 5měsíce - 20tt, to nevychází ne? já jsem 19tt, bříško poskočilo, ale kdybych měla volné oblečení, tak si nikdo nevšimne. přibrala jsem 1kg.
No od 21 tt je to brane jako začátek šestého měsíce, je to devět měsíců, ale deset lunárních.... Co čtyři týdny jeden měsíc, nevychází to, proto ten jeden měsíc navrch, nebo aspoň si to myslím , že to tak je
@barushe_27 Já to beru podle tabulky, kde je to rozdělené normálně na 9 měsíců. A 5. měsíc je od 17+6 do 22+1. Šestý měsíc začíná 22+2. Nedovedu si představit, že bych někomu říkala, že jsem v 10. měsíci 😀
Proto říkám, že jsem v takovém a takovém týdnů a vždy placnu nějaký měsíc nepočítám po čtyřech týdnech, hlavní je že já to vím, a druzi si to nějak preberou, spousta lidí co se mě ptá tak ani nerozumí když řeknu 20+3, tak na mě hledí, co znamená ta trojka, tak řeknu 20 týden a nebo placnu pátý měsíc...
Podle sebe se orientují podle tohoto http://www.tehotenstvi.cz/tabulka-týdnůměsíců-t..., a to my stačí, ale samozřejmě na každé z nás, jak to budeme brát
Ridim se podle te tabulky co @galatea_a
Jinak pohyby citim od zacatku 17tt, ale dnes jsem uz videla vlnit se brisko 😍
Jen se mi zda, ze mi zacina tvrdnout bricho ☹
@danielle94 nestresuj se tim, brisko na roste z niceho nic, uvidis. Ja uz ho mam velke a v noci se uz hure spi. A jestli jsi nepribrala, tak to take neni nic spatneho 🙂
@barushe_27
@galatea_a já brala 4,5týdne na měsíc. Proto mi 20tt nevychazelo konec5m. Ta tabulka je 👍. Aspoň vim, že jsem5m už😉

@nenulinecka Bud v klidu. Ja necitim vubec nic. Posledni dny kdyby mi obcas nebylo spatne nebo se mi nechtelo porad curat si prijdu, ze ani nejsem tehotna. Bricho neroste vubec. Porad stejne velky. Zadne pohyby. Zadne kopani. Kolikrat uz z toho mam depku, ze najizdim na 20.tt a furt je to jako bych tehotna nebyla. Nic jsem nenabrala. Vsichni rikaj, ze to bricho vyskoci ze dne na den. Ale myslim, ze budu mit po mamce nic moc bricho. Tak jsem z toho spis takova otravena a podrazdena.