Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka ja citim a hodne ale zatim jen v podbrisku:/
@barushe_27 dekuji za info. Kope mi tedka porad hezky v podbrisku. Sloro celej den:D Ale doufam ze uz se brzy presune do briska🙂
Ty blaho nenuli to mi nedělej, já mám vaničku, lehátko do vaničky, teploměr do vody, kolotoč, přebalovací tvrdou podlozku, asi 60 jednorázových podložek a 150 jednorázových zinek, jo a jeden dudu do 3 měsíců dodělám Teda doufám příští měsíc atestaci a budu se naplno věnovat mateřství, protože mám co dělat
Nenuli a kde si koupila ty košíčky ty by se mi líbili na pultík přebalovací jsou krásný...
@danielle94 hlavní je, že kopanecky cítíš, před dvěma dny se mi tam malá vspirala až mi to nepříjemné bylo tak jsem vždy ráda když se tam jen tak zlehka prevaluje
@barushe_27 z jysku jsou ☺ toho mas hodne ☺
Ja ty pohyby necitim nikdy snad. Pry muze byt otoceny zadeckem k brisku. 😒
Můžeš mít i nalehlou placentu na přední stěnu bříška tak tam to prý taky není moc cítit, ale to by ti asi doktor řekl a nebo je malý klidas a užívá si pobyt v bříšku. Já mám placentu nalehlou na přední stěnu ale víš k bránící takže pohyby cítím
Netusim nevim ☺ zeptam se v patek na screeningu
@marketka00 taky mám v plánu hnizdecko, bude mi ho šít známá, tak musim.zacit vybírat látku😀
@nenulinecka
@barushe_27 já mám mraky věci po.synovi-postylku, cestovní postylku a povlečení,oblečení,fusak. Budu to muset přebrat. Nechavala jsem si jen.nej věci😉a syn byl cervencovy tak.dokoupit ty zimni věci.
@marketka00 moc krasne. Se nedivim, taky bych se do toho zachumlala 😂
@bzubzalka tak to mas dobry ☺ me posle segra po nasich krabice at si vyberu co chci po synovcovi, tak se mi to bude hodit, ze mi to schovavala
@marketka00 nádherné to je, už abych taky odskrkavala
@nenulinecka oni to ty prckové nestihnou zničit, mají to chvíli a u syna jsme toho měla mraky, tak dokoupím pár nových hadříků a bude🙂 spíš pak jak poroste bude třeba dokupovat + pleny to zas bude ranec....🙂
No to mimi oblečení, mají na jedno unoseni a hned vyrostou, max to poblinkaji, ale to se dá vyprat, tak to ani není tak zničené...
Ty oblecky koluji hodne mezi lidma no. plinky, to bude masakr nooo. Mame zase nejaky tip ? Segra kupovala Dada plenky...
@nenulinecka mi pro uplne male mimi k
@nenulinecka *kupovaly Pampers pre
Pampers premium care, ale postupem casu jsme presly na ty z Rosmannu a jako o sto procent lepsi.
PS: nevim proc mi to ten prispevek odesle driv nez dopisu ☹
@nenulinecka tak já mám objednané ráda, dnes dorazí a ještě happy Bella. Byly v akci. A budu v tom pokračovat, každý měsíc něco. Ale nevím, jestli mám zkusit i Pampers, když jsou na ně také negativa.
Jinak my včera zase udělali objednávku a je mezi ní i lehátko s houpačkou😂
Chlap včera našel na netu nový monitor dechu : SNUZA Smart monitor pohybu PICO. Líbí se mu, že je to malinké a připíná se to na plenu.
@mari90 taky manzel chce kupovat zasoby, aby to pak nebyla darda najednou. No mame co delat ☺
@vvercatkoo to pro
@mari90 bylo pro Tebe ☺
Holky, to je mazec jak už nakupujete, já vyčkávám...Říkám si až po 2sreenu..Takže po6.10 to budu cca 21tt. Pleny asi nějak dopředu kupovat nebudu, stejně člověk neví jak bude mimi velké a co mu bude vyhovovat. A jestli jsou peníze na účtu teď nebo potom🙂 Jestli je teda neutratíme za jiné kraviny🙂 Už se ale moc těším. Zrovna dnes, když jsme šla do ložnice ustlat postel, jsme si říkala, že po vánocích už tam bude stát připravená postýlka😀
Dobrý den, ráda bych se k Vám přidala. Jinak termín mám 23.2, zatím nevíme co čekáne, doma mám již 2,5 l. chlapečka Vojtíška 😊. Zběžně jsem četla o plenách. Tak pro mě a malého jsem nejdříve měla pemprs, z těch byl hodně opruzen, pak jsem používala bella happy a pandy ty jsou super ale ne pro větší dítě menší přes stehna. Od 9 kg jsem používala pleny z lidlu ty jsou super a malej z nich nebyl opruzen a vydrží i přes noc a to před spaním vypije sunar a ještě lahev pití. Jinak do teď jsem neměla komplikace, včera vysoké protilátky v krvi, v těhu průkazce mám napsáno ET na 3 křížky, dneska jsem byla na dalším odběru. Doktor mi k tomu nic neřek jaké jsou třeba komplikace, zda může být mimčo ohroženo nebo ne. Teď mám strach jesti bude vše ok. Hhledala jsem tady na koníku i na internetu ale zkratku u protilatek ET jsem nenašla nic. Pokud by někdo věděl prosím o informaci. Děkuji
Vítej a držím pěsti ať je vše v pořádku😉
@bzubzalka jj bude nooo taky si to hodnekrat rikam, leti to

To mame co delat s tou vybavickou. Postylku a matracku mam od segry ☺ kolebku do obyvaku mam, vanicka s lehatkem ta je na ceste, dokonce praci gel a avivaz uz mam od nasich. A jelikoz jsem pracovala ve firme na vyrobu detskych lahvicek, tak mam dostatek vsech druhu ☺ chuvicku mam taky u segry a ted nakupujem do pokojicku. Koberec budem kupovat, komodu na prebalovak. zavesy se sovickama mam u mamky na zalemovani, a nadhernou velikou nalepku na zed mam z aukra. Taky sovicky. A pro ty mensi veci jednou zajedem najednou. Ty odsavacky a tak... juuuu, ja uz chci 2.2