icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

galatea_a
20. čer 2017

Já jdu teda na utz až za týden, ale už se bojím teď ...

mari90
20. čer 2017

Tak jsem dopadla dobre, jsou tam dve dutinky, mozna tri 😲 ale dve zanikaji, kazdopadne ta jedna je jasne prosperujici i s vackem,jak psal pan doktor do zpravy ❤

sunny1sis
20. čer 2017

@mari90 waw akoze trojcata? Odpadnem! obrazek utz nemas?

mari90
20. čer 2017

@sunny1sis jojo trojcat, jsem fakt cucela

sunny1sis
20. čer 2017

@mari90 krasny obrazok! Moc gratulujem! Kolko ti vychadzalo tt dle utz?

mari90
20. čer 2017

@sunny1sis dekuji 5-6tt, coz odpovida

danielle94
20. čer 2017

@mari90
Ty joo to je sila!! Gratuluju!!! 🙂 drzim pesti dal. Trojcata to je silenost :D
Jaktoze vsichni mate fotky uz z 5-6.tt a ja ze 7.ne:( rekla ze je to jeste male a to je vse. Taky bych chtela fotku.

mari90
20. čer 2017

@danielle94 ja si o ni ani nerikala, dal mi ji sam od sebe, u bejvale dr. jsem za cele tehu mela vsehovsudy dve a jeste jsem platila a vzdy jsem si o ni musela rict...

danielle94
20. čer 2017

@mari90 ahaa dekuju za info. Chodim k soukrome. A on mi ted dala nejakej papir s tim ze si muzu za neco priplatit a jsou tam i fotodokumentace. Tak si asi budu muset rict a priplatit.🙂

tereza1989
20. čer 2017

@danielle94 to jsou dost často ti soukromí,kasírují i za to,za co někteří ne.

tereza1989
20. čer 2017

@mari90 takže to vypadá na jedno miminko nakonec? To je mi líto že se ostatním dvoum nedaří. Jinak té jedné tečce přeji jen to dobré

mari90
20. čer 2017

@tereza1989 dekuji, jj jedno, ale to odpovida, pry se tohle bezne stava, rikal syndrom mizejiciho dvojcete

tereza1989
20. čer 2017

@mari90 a bylo už srdíčko?já si vůbec nevybavuju,kdy u prvního dítěte bylo znát srdíčko. Zítra jdu na první kontrolu a po potratu se hrozně bojim aby bylo vše ok

mari90
20. čer 2017

@tereza1989 nene jeste nebylo, drzim pesti at je vse dobre

destovakapka
20. čer 2017

U mne bylo srdicko kdyz jsem byla 7+2tt na ultrazvuku.

danielle94
20. čer 2017

@tereza1989 u me srdicko slyset bylo 🙂 podle ms 6+6 a podle plodu 6+2 a bylo slyset fakt nadherne🙂 drzime pesti!! A dej vedet.

sunny1sis
21. čer 2017

Ahoj holky, som po prvnim UTZ. Zatim mame len gest.vacek odpovidajici 5.-6.tt. Dle ms som 6+0tt, ale bezpecne viem, ze ovu bola o 4-5 dni neskor, takze som si upravila zacatek ms o tie 4 dni, takze realne som tak 5+3tt. Zvysene lieky, odoslali ma na hematologiu koli protilatkam ana, anca a ovarialnym. Hrozia mi injekcie. Zatial sa nemame upinat na tehu, je to hodne nejiste koli mojej imunite. Dobra sprava je to, ze to nie je mimodelozni. 🙂 Zaroven posledny test 25DPO.

mari90
21. čer 2017

@sunny1sis juu krasne, bude to dobre uvidis 🙂 ja jdu za chvili take na hematologii, doufam a verim, ze odejdu s injekcemi

zabec
21. čer 2017

@sunny1sis myslim, ze i tohle jsou paradni zpravy, drzim dal palecky!

sunny1sis
21. čer 2017

@mari90 Potom daj vediet, ako si dopadla. Ja sa tam musim objednat, ani neviem, ako velmi je to akutne. Drka ma poslala na hematologiu v Boskoviciach, stade ma poslali do prd., ze nemaju ordinacny den, tak som volala do Blanska. Tam mila pani dr. oznamila, ze je to docela akutni, ze toto robia len v Brne v Bohuniciach, Takze som volala a zaznamnik oznamil, ze treba volat po 13.h, tak cakam. Som zvedava, co mi povedia oni.

mari90
21. čer 2017

@sunny1sis snad te objednaji co nejdriv, ja volala v patek a daly mi termin na dnesek, coz je dle nich fakt brzky termin. Ale kdyz jsem v minulem tehu jezdila jinam na hematologii, tak mi daly termin ze dne na den, tak to u tebe bude treba take tak

tereza1989
21. čer 2017

@danielle94 tak doktor ještě nemohl nic určitého říci,prý tím že mám cyklus 30-32dní tak je ještě brzo a nic není pořádně vidět,ale sliznice zvětšená a krásně prokrvaná a 2stejné váčky,ale prý se vše potvrdí pristi utery jdy jdu znova.uvidíme zda druhý vácek zustane ci ne. Takze o srdicku nemohla být teď ještě ani řeč. Jsem ráda ze se o to muzu podelit s vámi,protoze rodine nic rikat zatim nechci a ono to ze mě musí prostě ven

danielle94
21. čer 2017

@tereza1989 je tak to je jeste hodne malicke🙂 tak budu moc moc drzet pesti v utery at to vyjde jak ma!🙂 Jsem zvedava zda vam dva zustanou nebo pouze jeden. Urcite dejte vedet jak jste dopadla. Ja jdu za necelych 14 dni na dalsi utz at vidime zda roste jak ma🙂 tak jsem napjata.
Naprosto vas chapu. Sama jsem to rekla az 7.tt pouze priteli a rodicum. Nekdy je to potreba se podelit. Dost to z vas spadne a ostatni jsou schopni pomahat. Ja byla rada ze jsem tak udelala, jelikoz jsem se kvuli nevolnostem nebyla schopna ani dopravit sama autem na gyndu:D

mari90
21. čer 2017

@sunny1sis tak mam injekce, uz jsem si prvni i pichla, dovolala si se?

@tereza1989 pristi tyden uz srdicko nebo dve budou, drzim pesti 😉

sunny1sis
21. čer 2017

@mari90 Dovolala som sa, najprv ma zrusila sestricka, hodne neprijemna, ze najskor v srpnu a ze ked sa mi to nelibi, mozem ist inam, ze nie su jedina hematologie. Tak som jej vysvetlila, ze uz je 3.hemat. kde volam, tak ma prepojila na doktorku a ta nastastie bola mila a objednala si ma hned na zajtra na 8. Co ti tam robili? Mam ist nalacno. Vezmu krv asi, ze? A vysledky byvaju kedy?

mari90
21. čer 2017

Mne krev braly na gynde spolecne s hcg, vysledky byly tusim ten den a nalacno jsem sice byla, ale nebylo to asi potreba, nic mi o tom nerikaly

veverka.dada
21. čer 2017

Ahojte, snad se k vam muzu pridat...po skoro deviti letech nejruznejsich pokusu jsem pri poslednim KET dostala skvelou zpravu. Z krevnich testu vysel pozitivni vysledek, na tehotenskem testu jsou dve dalnice a podle vypoctu bych dnes mela byt 5+4 🙂
7.6. mam jit na prvni UTZ. Uffff...to cekani je uplne nekonecne 🙂

veverka.dada
21. čer 2017

A jeste vam sem dam ukazku 🙂

zabec
21. čer 2017

@veverka.dada moc gratuluji, to sis teda pockala na vytouzene mimi 🙂. Jen na tu kontrolu uz to asi nestihnes 7.6. 🙂.

veverka.dada
21. čer 2017

@zabec ajooooo 7.7. 😀 a dekuji 🙂 mno..kdo si pocka, ten se docka 😀

Strana