Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Tak jsem dopadla dobre, jsou tam dve dutinky, mozna tri 😲 ale dve zanikaji, kazdopadne ta jedna je jasne prosperujici i s vackem,jak psal pan doktor do zpravy ❤
@mari90
Ty joo to je sila!! Gratuluju!!! 🙂 drzim pesti dal. Trojcata to je silenost :D
Jaktoze vsichni mate fotky uz z 5-6.tt a ja ze 7.ne:( rekla ze je to jeste male a to je vse. Taky bych chtela fotku.
@danielle94 ja si o ni ani nerikala, dal mi ji sam od sebe, u bejvale dr. jsem za cele tehu mela vsehovsudy dve a jeste jsem platila a vzdy jsem si o ni musela rict...
@mari90 ahaa dekuju za info. Chodim k soukrome. A on mi ted dala nejakej papir s tim ze si muzu za neco priplatit a jsou tam i fotodokumentace. Tak si asi budu muset rict a priplatit.🙂
@danielle94 to jsou dost často ti soukromí,kasírují i za to,za co někteří ne.
@mari90 takže to vypadá na jedno miminko nakonec? To je mi líto že se ostatním dvoum nedaří. Jinak té jedné tečce přeji jen to dobré
@tereza1989 dekuji, jj jedno, ale to odpovida, pry se tohle bezne stava, rikal syndrom mizejiciho dvojcete
@mari90 a bylo už srdíčko?já si vůbec nevybavuju,kdy u prvního dítěte bylo znát srdíčko. Zítra jdu na první kontrolu a po potratu se hrozně bojim aby bylo vše ok
@tereza1989 nene jeste nebylo, drzim pesti at je vse dobre
U mne bylo srdicko kdyz jsem byla 7+2tt na ultrazvuku.
@tereza1989 u me srdicko slyset bylo 🙂 podle ms 6+6 a podle plodu 6+2 a bylo slyset fakt nadherne🙂 drzime pesti!! A dej vedet.
Ahoj holky, som po prvnim UTZ. Zatim mame len gest.vacek odpovidajici 5.-6.tt. Dle ms som 6+0tt, ale bezpecne viem, ze ovu bola o 4-5 dni neskor, takze som si upravila zacatek ms o tie 4 dni, takze realne som tak 5+3tt. Zvysene lieky, odoslali ma na hematologiu koli protilatkam ana, anca a ovarialnym. Hrozia mi injekcie. Zatial sa nemame upinat na tehu, je to hodne nejiste koli mojej imunite. Dobra sprava je to, ze to nie je mimodelozni. 🙂 Zaroven posledny test 25DPO.
@mari90 Potom daj vediet, ako si dopadla. Ja sa tam musim objednat, ani neviem, ako velmi je to akutne. Drka ma poslala na hematologiu v Boskoviciach, stade ma poslali do prd., ze nemaju ordinacny den, tak som volala do Blanska. Tam mila pani dr. oznamila, ze je to docela akutni, ze toto robia len v Brne v Bohuniciach, Takze som volala a zaznamnik oznamil, ze treba volat po 13.h, tak cakam. Som zvedava, co mi povedia oni.
@danielle94 tak doktor ještě nemohl nic určitého říci,prý tím že mám cyklus 30-32dní tak je ještě brzo a nic není pořádně vidět,ale sliznice zvětšená a krásně prokrvaná a 2stejné váčky,ale prý se vše potvrdí pristi utery jdy jdu znova.uvidíme zda druhý vácek zustane ci ne. Takze o srdicku nemohla být teď ještě ani řeč. Jsem ráda ze se o to muzu podelit s vámi,protoze rodine nic rikat zatim nechci a ono to ze mě musí prostě ven
@tereza1989 je tak to je jeste hodne malicke🙂 tak budu moc moc drzet pesti v utery at to vyjde jak ma!🙂 Jsem zvedava zda vam dva zustanou nebo pouze jeden. Urcite dejte vedet jak jste dopadla. Ja jdu za necelych 14 dni na dalsi utz at vidime zda roste jak ma🙂 tak jsem napjata.
Naprosto vas chapu. Sama jsem to rekla az 7.tt pouze priteli a rodicum. Nekdy je to potreba se podelit. Dost to z vas spadne a ostatni jsou schopni pomahat. Ja byla rada ze jsem tak udelala, jelikoz jsem se kvuli nevolnostem nebyla schopna ani dopravit sama autem na gyndu:D
@sunny1sis tak mam injekce, uz jsem si prvni i pichla, dovolala si se?
@tereza1989 pristi tyden uz srdicko nebo dve budou, drzim pesti 😉
@mari90 Dovolala som sa, najprv ma zrusila sestricka, hodne neprijemna, ze najskor v srpnu a ze ked sa mi to nelibi, mozem ist inam, ze nie su jedina hematologie. Tak som jej vysvetlila, ze uz je 3.hemat. kde volam, tak ma prepojila na doktorku a ta nastastie bola mila a objednala si ma hned na zajtra na 8. Co ti tam robili? Mam ist nalacno. Vezmu krv asi, ze? A vysledky byvaju kedy?
Mne krev braly na gynde spolecne s hcg, vysledky byly tusim ten den a nalacno jsem sice byla, ale nebylo to asi potreba, nic mi o tom nerikaly
Ahojte, snad se k vam muzu pridat...po skoro deviti letech nejruznejsich pokusu jsem pri poslednim KET dostala skvelou zpravu. Z krevnich testu vysel pozitivni vysledek, na tehotenskem testu jsou dve dalnice a podle vypoctu bych dnes mela byt 5+4 🙂
7.6. mam jit na prvni UTZ. Uffff...to cekani je uplne nekonecne 🙂
@veverka.dada moc gratuluji, to sis teda pockala na vytouzene mimi 🙂. Jen na tu kontrolu uz to asi nestihnes 7.6. 🙂.
@zabec ajooooo 7.7. 😀 a dekuji 🙂 mno..kdo si pocka, ten se docka 😀

Já jdu teda na utz až za týden, ale už se bojím teď ...