icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

lucie_91
5. říj 2017

Já jsem u prvního těhu nic nepoznala, neměla jsem žádné tušení.
U druhého jsem věděla, že to bude holčička, tak mi to mudr jen potvrdil.
U třetího jsem teď kolem 9-10tt věděla, že to bude kluk. Kdykoli někdo mluvil o holčičce, tak jsem to nechápala, protože to přece je kluk. Potvrzeno. Takže těhu intuice je někdy fakt zázrak.

bzubzalka
5. říj 2017

@dixxie děkuju!
@danielle94 U nás manžel taky chtěl poprvé hrozně holku. Odmítl i vybírat jméno, že dělal holku říkal😀 Když nám řekli na UZ kluka byl zklamaný, mě bylo jedno jestli holka nebo kluk, ale bylo mi líto, když jsme viděla jeho zklamání. Obrečela jsem to. Nakonec řekl, jestli to může být aspoň Erik, když už to není holka. Tak jsem mu to odkývala. Erika miluje, ale Erik je takový můj mamánek...

barushe_27
5. říj 2017

Tak holky, ikdyz jsem se toho bala, tak jsem si včera dala vlaznou vanu s penou, na ty moje bolesti v pobrisku a muzu rict, ze to krasne polevilo a uz je vubec nemam, ted uz se jen zbavit toho moribunduse co se me drzi a vse bude dobre. Ja jsem taky tusila, ze to bude holcicka, ale jak kazdy tvrdil toho kluka tak me uplne preorientovali, a vzdy kdyz se mi zdal spontanni sen, vzdy jsem drzela v rukou holcicku, kdyz se mi zdal takovy ten sen, ktery si muzes ovlivnit sama vetsinou jen o jak polehavas a mas jen zavrene oci vzdy to byl kluk, takze me mohe intuice taky nesklamala, nekde jsem cetla, nevim co na tom je, ze dokonce i maminka aniz o tom vi svoji mysli a chtěnim pomuze k tomu pohlavi

elenadavis
5. říj 2017

@bzubzalka Tý jo nedá mi to, často mluvíš o synovi Erikovi a já se vždy úplně rozplývám. To jméno je pro mě srdcovka. Nádherné jméno 😍😃 chich Promiň trochu mi k tomu blázní hormony 😂 jinak jsem naprosto normální. 🙂

bzubzalka
5. říj 2017

@elenadavis taky to jméno miluju a syna taky😂 často se lidi nad jménem pozastavi, že není časté a líbí se. Jsme si s manželem dělali srandu, že teď budeme mít Erik2,že se nám to líbí nejvíc.😁

bzubzalka
5. říj 2017

Jsem po kontrole. Malý je zdravý! Vše v normě! Doktorka řekla,že máme hezký mimco-pusinka se ji libila😀 jsem se ji pak ptala zda mužů brát malyho že je zdravý a řekla, že vývojové vady byli vylouceny testy z krve a dle dostupnych metod je zdravý! Hrozně mě to uklidnilo. Jinak řekla, že všechna vyšetření kromě plodovky jsou na98%

donia
5. říj 2017

@bzubzalka to je super zprava.
Jinak s tim jmenem to mame stejne, pro holku proste Nicolka byla jasna volba uz pred 20 lety a ted jsem rikala, jedine Nicolka 2, kdyby to byla holka. Naopak pro kluka jsme meli vzdy hned vybrano - Dominik, Sebastian a ted Benjamin.

barushe_27
5. říj 2017

Co se tyce jmen tak na holcicky je spoustu krasnych, u nas nebo spis s pritelovi strany jak píše donia tak byla volba Barunky, pres to nejede vlak, a na chlapecka jsme tapali, nejsem moc milovnik tech cizich jmen, samozřejmě jsou taky krasne, ale ja mam rada ty klasicke a nakonec jsme vymysleli Petricka, ale porad to bylo otevrene, takze jestli mi bude gynekolog delat utz a uvidí mezi nozky, aby mi aspon jeste jednou potvrdili holcicku, tak neni nad cim premyslet a bude to Barunka po mamince ❤

dixxie
5. říj 2017

@bzubzalka jé, tak to je krása, to moc gratuluju, já jdu ve středu ráno, kéž bych měla stejný výsledek jako ty 🙂.

donia
5. říj 2017

@barushe_27 a dovedes si predstavit to oslovovani a ptani se - ktera? kdyz se budete jmenovat stejne? Manzel totiz, ze at je mimco klidne po me Andrejka, ale ja si to nejak nedovedu predstavit. To se pak kazdy pta a mala nebo velka a nebo mlada nebo stara?

barushe_27
5. říj 2017

Nene to si nemyslim, znam hodne kdy je jiri treba po tatkovi a nikdy jsem nevidela rozdil, a navic mala bude nase Barunka a muj mi vetsinou rika zlato nebo baru a kdyz se bude resit neco s mimi tak se rekne maminka, nene ja v tom zadny problem nevidim, ale samozřejmě co clovek to nazor. Chci se zeptat, kdyz mate nove mimi oblecky, budete prat na 90, 60, nebo na ty rychly programy, mam strach aby se me to nezapralo, pak samozřejmě vyzehlit, ale mam takove dilema abych pak nemela vse obarvene

bzubzalka
5. říj 2017

@dixxie budu držet palce!
@donia já to mám stejně jako ty. Kamarádka má manžela Karla,syna Kaju, a občas tapu. Ono jako doma mu třeba říká zlato, ale mezi cizími lidmi...

bzubzalka
5. říj 2017

@barushe_27 nové budu prát na 30,jen.pleny na60.

vvercatkoo
5. říj 2017

@barushe_27 nove věci na 40, tak jak je na oblečení a použité jsem namocila a pak na 60🙂

evelin1251
5. říj 2017

@nenulinecka Nojo to je on, ten je fakt boží. Mě se právě moc líbí ten podvozek 😉 že má pořádný kola, který snad projedou všude.

evelin1251
5. říj 2017

@dixxie
Já se jmenuju Eva a přítel je Vašek, takže u nás jede neustále Bílá orchidej 😀 . Mrňouse jsme chtěli pojmenovat po nás, ale pak nám přišla víc originální obdoba našich jmen, takže favority máme jasný Evelína a Vendelín 😍 prostě česká verze, nic zkrácenýho 😉

tereza1989
5. říj 2017

@bzubzalka já pleny prala podle toho na co byly,jestli jen na ležení nebo na utírání po koupání(měla jsem ty velké jako osuškové) či poblinkané nebo od hovínek na 90. Jinak pak oblečení na 40. Jako ostatní prádlo,jen jsem ho neprala s nasím spodním prádlem,jen lehce treba s nasimi tričky. Nevim proč,ale prý se to nemá alespoň ze začátku

kattec
5. říj 2017

@nenulinecka Čekáme holku 🙂

barushe_27
5. říj 2017

Gratuluji, dalsi holcicka, hlavne at jste zdravé

bzubzalka
5. říj 2017

@tereza1989 pleny jsem měla jen.pod hlavičku. Prala jsem na60. Oblečení jsem.Vše prala zvlášť a dávala machani na víc. Asi.do 3m jsem.i vše žehlila.

tereza1989
5. říj 2017

@bzubzalka tak já pleny taky pouzívala spis pod hlavičku,ale obcas pri rozbalení právě měla v oblibě házet hovínkem vsude tak jsem je mela po ruce protoze ubrousky to nestíhali☺️ Jinak presně jak rikás,pridávala máchání a žehlím teda od miminka vse a prala jsem do půli roka zvlast

bzubzalka
5. říj 2017

@tereza1989 já žehlím celkově málo. Trika třeba vůbec. ŽehlÍm uterky, kapesníky,ručníky,košile,ale třeba tepláky a trika vůbec. Erik nebyl nějak blinkaci miminko, ale pamatuji si, že trpěl hodně na prdy. A občas se posral(pardon) tak že věci nešly vyprat,takže letěli....

garalela
5. říj 2017

@mari90 tady zase přibylo psaní, ani jsem tě nemohla dohledat, aby mi šla odpověď. Tu tenkou kbinézku si měla z jakého materiálu, jen tlustější bavlnu, nebo nějakou chlupatku, flís?

mari90
6. říj 2017

@garalela chlupatka to nebyla, myslim flis, chlupatku jsem mela pripravenou, ale v ni by se mala utopila ☹

nenulinecka
6. říj 2017

Co vysetreni, to jsem vzdycky lehce nervozni, mate to taky tak ? ☺

donia
6. říj 2017

@nenulinecka Jo, kdyby jen lehce, cim jsem starsi a cim vic tehotenstvi, tim je to horsi 😅

nenulinecka
6. říj 2017

@donia no nechtela jsem psat, ze brutalne 😂

bzubzalka
6. říj 2017

@nenulinecka Jsem hrozně nervózní vždy☹

Fotka ze včera:

barushe_27
6. říj 2017

Je milacek si zuzle palec vypada to tak, je uz se těším az tu nase princeznu taky uvidim...

dasanepolisy
6. říj 2017

@nenulinecka Děkuji tak bude se jmenovat Klaudie 😊

Strana