Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@donia Tak uvidime, co nam zivot prinese. ☺
@mari90 Jo, clovek nikdy nevi. My o tretim mluvili taky az po letech, mela jsem to treti tehotenstvi dost komplikovane (krome tehu cukrovky jsem snad mela vse co jsem mit mohla, nakonec i opet vyvolavany porod) a prohlasila jsem, ze kdyby to bylo prvni tehu, tak zustaneme u jednoho. No a proste ted cekame dalsi. Je to taky narocne, stale bojuji s vysokym tlakem, 2x jsem hned na zacatku byla v nemocnici, ale kdyz vidim to stesticko v postylkce, rikam si vzdy, ze tech "par" mesicu musim vydrzet, stoji to rozhodne za to.
@nenulinecka jinak jsem zapomnela napsat, ze mame kluka, holku a kluka. Tak ted uvidime, zatim prekvapko.
Holky ukazte jak mate velka briska? My dneska jdeme k doktorce. Zatim vzdy vse v poradku a mala roste jak ma. Ale to brisko..no jeste tehotne moc nevypadam. Max tluste. Tak doufam, ze brzo uz se zakulati. Nevim v cem je problem, ze porad nejak extra neroste. Doufam, ze uz se taky dockam.
@danielle94 23.týden
Holky neleknete se já mám opravdu bříško a jak mám tu placentu na přední stěně tak mi přijde že to bříško je větší i nahoře, dneska jsem se úplně lekla vyrostla mi na bříšku Hora Říp, nestihla jsem to nahrát, ale malá se tam asi protahovala a mě způsobila šok, lekla jsem se vůbec jsem to nečekala, prdolka naše malá, si už je jí tam trochu těsno 😅
Nenuli ty máš to bříško taky tak jak já, taky máš tu placentu na břišní štěně že, ale něco na tom asi bude, čekám holčičku a to bříško mám takový kulatý, ale dělá to asi i ta má celiakie nikdy jsem neměla ploché bříško, vždy jsem to měla jak balón, ale krásný líbí se jim tam
@lucie_91 chlapecek nebo holčička
@barushe_27 Chlapeček
Chtěla jsem to napsat přijde mi o bříško takové špičaté, samozřejmě jsou to jen pověry, ale proto je ten chlapeček napsaný jako první, hlavně ať jste oba zdraví
Ja ho spicate nemaaaaam ☺
@barushe_27 koukala jsem, ze to mas stejne ☺ i nahore vypoukly.
@barushe_27 buď v klidu, já mám to břicho taky obří 😂😂😂
Jj nenuli dívala jsem se na tebe a snažila se najít onen špičatý pupíček a nenašla máš prostě kulatý balónek jak já...
@martinato1989 jj taky pěkný, no kolikrát si říkám, že jsem jak chodící tučňák nebo jako kdyby to vypadalo že ho vyvaluji, ale hold malá pupinka už má podle mě kolem 30 cm a do půl kila nebude mít daleko
S tím mým tempem popelnicovani co aplikují je to šílené, i normálně jsem jidavala více, ale chodila jsem běhat a cvičila jsem a teď jen na posteli s učením v ruce no tak může vypadat
@barushe_27 půl kila už mají v tohle období asi určitě. Já mám kolikrát to břicho úplně jak když se mi každou chvíli roztrhne😂😂 a to ještě nejsme na konci 😂😂
@barushe_27 já to mám stejně, taky jsem jedla a jim porad dost, taky jsem predtim cvičila a běhala a teď se doma valime, tak je to šílený 🙄
Ahoj holky, je tu nejaka s mykozou? Co vam na to pomohlo? K mudr jdu az v patek, do te doby se uskrabu. Poradte prosim. Je to tim, ze jsem brala antibiotika na anginu, ale uz jsem si nekoupila probiotika. Priste uz tu kravinu neudelam 😢
@snazilka01 ty Jo, určitě ti poradi v lékárně a nebo zavolej na gyndu, podle mě ti řekne i po telefonu co s tím. 😏
Je taky krásné kulatoucke bříško a já jsem si říkala že ho mám jaksi velké je a je super vidět že je to normální...
@snazilka01 jen si zkus dát bílý jogurt jestli ti nepomůže, napatlej si ho tam a pak třeba do půl Hodky umyj, zkus to a nebo canesten nevím jestli jo můžou těhotné ale jestli mas cestu do lékárny canesten dělá takové sos jedna globule a krém, ale opravdu se optat jestli ho můžou tehulky
@snazilka01 mne dr radil Clotrimazol, ale popravde moc nepomohl, pak mi dal jeste Jenemazol mast a trochu se to zlepsilo, ale ted po trech tydnech zase citim svedeni ☹ a naprosty sucho, tak to mozna ani u me neni mykoza, ale nejaka hormonalni nerovnovaha, protoze to sucho mam uz od nejakyho 14tt a leky na kvasinky nezabiraji 😒
@barushe_27 Stejné bříško jsem měla i u dcerky.
@snazilka01 po antibiotikach na mocak jsem dostala na kvasinky clotrimazol na 3 dny... za tyden na zaklade vysledku steru jsem mela na 8 dni macromiror a nyni beru boraxove cipky coby prevenci... jelikoz mam steh na cipku a ten to tam zivi...
Clotrimazol i boraxove cipky se prodavaji bez receptu.
@mari90 to sucho jsem mela ted po tom macromiroru s drobným svedenim a dostala jsem na to na dlouhodobě užívání boraxove globule
@simi1510 moc dekuji za radu.Urcite si zajdu do lekarny.A co pomaha vic?Ten Clotrimazol nebo boraxove cipky?Nevim co koupit driv.Je to furt neco, nejdriv angina, pak toto.Uz je to fakt na palici.Uz aby jsme porodily 😒
@simi1510 na jak dlouho je mas? Ja je tu mam uz nejakou dobu taky, ale vybrala jsem asi ctyri a nic, bylo to mozna jeste horsi, mam tu jeste nejaky krem na zvlhceni, muze se i v tehu, ale jeste jsem nepouzila, protoze si rikam, ze tam porad nemuzu neco patlat. A lekar ti nerekl z ceho je to sucho? A jinak je u tebe vse v poradku? Doufam, ze ano a ze krasne drzite
Já nemám sucho ale úplné povodně, ale to mám prvním dnem tehu, ale zatím je to v pořádku, je to teda diskomfort, ale nic s tím nenadělám, to je za to, že nemám devět měsíců menzes tak aspoň toto 😂, už se tomu směju, nic neulehčují, ale když mě doktor řekne že nic, tak nic no

@donia take jsem vzdycky chtela hodne deti, vzdy jsem rikala, ze chci tak tri i mi to jeden lecitel pred par lety predpovedel, ale treti si asi nebudeme moct dovolit, mame maly byt a za sebou mam spoustu problemu, tak jedine, ze by si k nam naslo cestu jako k vam, ale stastna budu i za ty dve ❤