Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@destovakapka ty už vybiras zaclony? My koupili krasné v Kiku,maj obrovský výběra je vse v metráži.
@tereza1989 Ja uz jednu do decaku mam ale chtela jsem jeste jednu na stridacku.
Holky tak jsem dneska mluvila s tetou,zdravotní sestra u mého gynekologa,aby mi znovu vysvětlila a ujistila mě zda bylo vse v poradku a jestli tam krom dvou váčků byl i zárodek,a říkala že ještě byla oba váčky prázdné,prý jsem musela otěhotnet těsně před MS a ještě tam žádný shluk buněk nebyl,pouze zvětšená a více prokrvená sliznice. Takže prý těhotenství vypadá ale neni jisté zda bude. Což mě moc nepotěšila. Takže já ještě nejásám😫
@tereza1989 jejda..ja tem terminum nejak nerozumim...casto ctu o nejakych vaccich, ale netusim o co jde...ale moc moc moc ti drzim palce :-*
@veverka.dada V gestačním váčkumusí být žloutkový váček v němž jsou buňky budoucího miminka. Takže pokud se žloutkový váček neobjeví těhotenství se nekonalo
@tereza1989 držím moc palce, já si tím prošla loni, když jsem měla stále prázdný gestační váček, sice se žloutkový váček vytvořil, ale během víkendu zanikl... a bylo to zamlklé těhu. Tak ať to není tvůj případ!
Brali ti případně aspoň krev, jak ti skáče hcg?
@hribek no supeeer 🙂 taky uvažuju že dnes udělám kontrolní test 😀
@veverka.dada jj vcera sem mela trochu pochybnosti ale sem rada ze sem to koupila. Tak pak ho sem hod jak dopadl😉
@simi1510 ještě ne,budou mi ji popřipadě brát v uterý,pokud se na utz ukaze ze je vse ok. Ted jsi mi trosku nahnala strach ze se to taky stane,no snad ne. Budu myslet pozitivne. Porád cůtím takový tlak v podbřišku tak si rikám,ze kdyz mám nejaké príznaky je to ok
@hribek ok hodim 🙂 ale já mám jen mamatest...tenhle tvůj je parádní, ale ten bude drahej, že?
@tereza1989 já mám taky pořád takový tlak v podbřišku...maličko to občas připomíná jak na MS...ale je to trochu jiné...a jen takové slaboučké...není to bolest, ale vím o tom...tak si pořád říkám "to je paráda, že mi roste ta děloha" 😀
@mari90 jj beru 2rano a 2 vecer kvuli nedostatku progesteronu myslim.
@veverka.dada jj tento stal 160kc ale pro ten klid duse....
Dobré ráno holky 🙂
tak první foto máme za sebou ♥♥, sice tam toho není moc vidět, ale srdíčko bije, velikost odpovídá 6+2 tt ♥♥♥. TP 13.2. 2018
Fraxiparin budu píchat celé těhu, k tomu přidán gynprodyl na zavádění, magnesium a vitamíny. Čekám na výsledky krve z imunologie, protože ty první nedopadly dobře......
V 11 tt genetický neinvazivní test a pak uvidíme zda je mrňous v pořádku a budeme pokračovat dále.......je to šílený, ale nic jiného se nedá dělat.
Bohužel máme blbé rodinné anamnézy ze všech stran, takže jsem vysoce riziková ☹ a budu hodně hlídaná , aby se v případě špatných zpráv, reagovalo včas ....
Chjooooo, sice jsem šťastná, ale zároveň se bojím.....
Ale věřím,že to bude dobré ♥♥♥
Hezký pátek vám všem těhulkám 🙂
@hribek a je spolehlivější než jiné??? on je ten clearblue ještě nedigitál, že?
@veverka.dada jj zkousela sem doma i nedigital ale chtela jsem mit jistotu v tech tydnech. Kdyz sem mela mimodelozni tak mi ukazoval v dobe co jsem byla 6tt 1-2 coz neodpovidalo.
@woopi krásné zprávy ♥ blahopřeju 🙂 a neboj!! je super, že budeš hlídaná, kdyby něco...ale ono ani to něco nebude...vše bude jak má 🙂 tfuj tfuj tfuj 🙂
@hribek tak já nevim no 🙂 já budu radši důvěřovat tomu tlaku v podbřišku 😀 možná 😀
@veverka.dada neboj vse je a bude ok😉
@veverka.dada Děkuji moc! Věřím v to 🙂♥♥♥
@tereza1989 jak jsem psala, preji ti, aby to u tebe tak nebylo a mimi bylo a odpovídalo 😉
@hribek určitě jo 🙂 snažím se ze všech sil tomu věřit! 🙂
Holky, když jsem sem chodila před pár lety, tak se člověk dostal k albům (fotografiím)...tedy aspoň myslím...jak se na ně můžu podívat teď?
Holky je vam nektere uz spatne nebo dokonce zvracite?
@mari90 Já teda ne. Jsem akorát hrozně unavená. Ale pokud jde o jídlo, jsem pořád při chuti, hlavně na sladké pečivo a čokoládu. Blbý, no. Vidím, že mi roste bříško, ale obávám se, že je to z toho utrogestanu a čokolády 🙂 Jinak jsem právě docela nervózní, že nemám žádné zvracící příznaky ...
@galatea_a Buď ráda,že není zle 🙂 já blila a blila u první dcerky a myslela jsem,že to nepřežiju,bylo mi hrozně.Není to nic příjemného a někdo to má až do porodu i při porodu.
U dalších těhu nic a jsem ráda a nyní taky žádné příznaky,akorát nespavost,pak únava přes den...A na dekoltu jabáky 😅

@mari90 já byla v 6+1 a ještě srdíčko nebylo, o týden později krásně už blikalo 🙂