Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@mari90 Ja jsem zacla zvracet v 6tt.Trvali mi ty nevolnosti 14 dni.Tedka to je uz lepsi.
@galatea_a já mám taky pupek jak blázen a to jím zatím tak nějak stejně 🙂 a taky jsem po utroši táááák unavená, že po obědě v práci (v kanceláři) každý den na pár sekund usnu 😀 a přijdu z práce a usnu taky, což se mi nikdy nestávalo...a nezvracím, ale ráno mám žalude jak na vodě :-/ četla jsem, že na nevolnosti hodně pomáhá zázvor!! dokonce jsou prý i zázvorová lízátka...a je fakt, že já si teď dávala zázvor dva dny po sobě ráno (pocit nachlazení) a teda snídalo se mi lépe 🙂
jo a můj žaludek naprosto odmítá maso!! ble...tak to je má kupička "příznaků" 🙂
Děvčata, a jíte nějaké vitamíny jako doplňky stravy? Já teda jenom listovku a když jsem se ptala sestřičky, tak říkala, ať nic jinýho nejím, jestli nechci mít velký dítě. Ale pořád přemýšlím, jestli třeba nemám tu a tam zobnout hořčík nebo b-komplex (bez té listovky). Co myslíte?
ještě mám Omega3 vitamíny ty beru ale delší dobu 🙂
Ja beru femibion
@galatea_a většinou je to nějaká genetická příčina.
Jinak opravdu nečti vše, nebo resp. co najdeš a budeš číst, tak z toho ještě neměj nervy 😉
Zrovna s holkama, co máme termín v lednu 2018 říkáme, že si rády dáme, na co máme chuť, i doktor mi to tak říkal, než stále řešit, tohle nesmím, toto ne, po tomto je toto a ono... a je nám krásně 🙂
@galatea_a zrovna jsem nad tim premyslela, jestli to neni ode me nerozum, porad tady a jinde neco cist, co me nuti se ve vsem pitvat a o vsem premyslet 😀
Chtela bych se tu pokochat nejakyma albama s detskou vybavou (nabytek, kocarky apod.) Ale nemuzu tu najit nejaky prehled alb nebo neco :-/
@simi1510 @mari90 @veverka.dada Díky moc, holky. Budu se snažit to míň řešit 🙂
s tím štěpením to teda slyším poprvé 😲 jinak já beru listovku forte s vit.B12 a obsah jedné tablety je 400ui,berou se dvě,těhule by měla přijmout 800ui dennně
Ahoj holky. Kdyz se tu bavite o te listovce. Beru ji hned jak jsem se dozvedela ze jsem tehotna. A asi po trech dnech mi zacaly nevolnosti. Nekdo mi rekl, ze to s tim muze byt spojene. Ze mi muze byt spatne z ni. Co se stane kdyz bych ji vysadila? Nebo myslite si, ze to tak muze byt? Beru Jodid a listovku.
Dekuji za rady.
@simdan Tak já beru nějakou hodně silnou (asi proto nemám brát nic jinýho). Nevím, jestli to počítám správně, ale vychází mi ty mikrogramy na miligramy, že 800 μg = 0,8 mg. Já mám 10 mg v tabletce. Ale to je možná fakt tím, že je to po IVF.
@danielle94 Já bych ji nevysazovala. Kdyžtak se zkus poradit s doktorkou.
@danielle94 listovka má pomáhat proti rozštěpu, potratu spontánnímu a tak... Je lepší ji brát a pokud ti nesedla, tak buď počkej, ono si to sedne, je to větší dávka než na co bylo tělo zvyklé (mně to trvalo asi týden a pak ok), a nebo vzít femibion, ten tělu nevadí. Ale např. mamavit, vitamíny a minerály od elasti-q to spíš člověku nedělá dobře taky
Ja tiez beriem tu kyselinu listovu v lecivej davke 10mg, plus tehu vytaminy z dm A-Z mama a k tomu Omega 3, je to zlozenim to iste, ako gs mamavit + DHA, ale cena neporovnanetlna. Takze kto chcete usetrit na tehu vitaminoch, bezte do dm. 🙂
Holky jeste jeden mozna trapnej dotaz ale zeptam se. Jak jste na tom se sexem? Pritel by chtel ale ja mam strach ze tim neco pokazim. V tom prvnim trimestru jsem fakt srab ze se neco pos..
@danielle94 Mně ho doktorka zakázala.
@danielle94 my jednou týdně si užijeme sexu, jsou i holky, co jsou v těhu na to ještě víc a potřebují to častěji....
jinak když se vyhneš pozici nahoře (víc lidí s tím má zkušenosti, že pak se krvácí, špiní, narůžovělý hlen), tak při klidné nějaké pozici, jemně, v pohodě.
Ptala jsem se na to i doktora, jelikož já mám zakázáno cestovat k moři, jet delší cesty autem, sportovat... co jako sex a ten mám povolený - klasický, jemný, žádné hard core, a jiné 😀
Dekuju za info :D ja jsem prave cetla ze se muze jen takovy jemny. Ale bala jsem se abych ted na zacatku tehu to tim nepokazila. Neprisla o miminko. Ale je mi lito nechavat pritele uz bez toho :D

Mne prave docela zacina byt blbe, s dcerou jsem zvracela skorem do 25tt