icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
24. říj 2017

@simi1510 promiň, blbě jsem tě pochopila...
Přeji mu jen zdravíčko a vám hodně trpělivosti a pevné nervy. vše bude dobré! Má krásnou váhu!
Kolegyni se loni narodil chlapeček 830g a je to zdravý klučina!🍀

lucie_91
24. říj 2017

@nenulinecka Ano je. Pokud si nic nepodplatíš, nic nezískáš. Pokud by se dítěti něco nedejbože stalo, nikdo jí nic neřekne. Utz kontrola je povinná pokaždé! K tomuto vůbec nemuselo dojít.

dixxie
24. říj 2017

@simi1510 gratuluji k narození chlapečka 🙂! Držím palce ať je zdravý a tobě držím palce ať následující období dobře zvládneš, ať můžete brzy klokánkovat a ať se ti rozjede mléko 🙂. ❤❤❤

simi1510
24. říj 2017

@nenulinecka jenže to byla pohotovost apolinare na sale 2...

nenulinecka
24. říj 2017

@lucie_91 ja jsem jenom vzdycky uplne vytocena, kdyz to vidim, slysim, ctu. Ano nemuselo. Mohli si ji tam ,ty s prominutim hovada ,nechat rovnou a neco delat. Nase zdravotnictvi je uplne k nicemu. Nemas nebo nedas penize nemas peci...

lucie_91
24. říj 2017

@nenulinecka To jo no. Tak či tak je to zanedbaná lékařská péče. Při jakémkoli krvácení, nebo klidně i špinění, se okamžitě dělá utz s kontrolou celistvosti přiléhání placenty. Vždy. Tečka. Zanedbaná péče. Druhá tečka. Stížnost - to je to, co bych okamžitě udělala.

mari90
24. říj 2017

@simi1510 ty jo Apolinar, to koukam, myslela jsem si, ze to bylo v nejake okresni nemocnici....u Apolinare bych to vazne necekala

nenulinecka
24. říj 2017

@simi1510 Tak to teda cumim. Pohotovost Apolinar 😞 to jsem teda dost zklamana. To muj manzel by to tam snad rozbil. Hlavne at jste v poradku. A napis az budes vedet o mrnouskovi vic.

nenulinecka
24. říj 2017

@lucie_91 presne zanedbani, stiznost a verim, ze i kdyby doslo na soud, tak ho vyhraje. Nepochopim to, od ceho tam jsou... To je marny. Vzdyt co ji asi tak muze byt jste resili tady Vy a v nemocnici nejsou schopny.

barushe_27
24. říj 2017

@simi1510 držíme všechny pesticky co můžeme, hlavně ať si ty a drobeček zdraví, jde jen o to aby se mu ještě pořádně dovyvinula plicní tkáň a surfaktant, postarají se o nej a doufám že tak za dva měsíce bys ho mozna mohla mít i doma ne ? Hlavně že se na to přišlo a šla si na sekci, a malému to neublížilo... Myslím na vás, hlavně ať je malý bojovník a popere se se vším, aby mohl co nejdřív k mamce a tátovi. Je to teda hrozný šok, ale oba to zvládnete s taťkou po boku, buď silná jak ten tvůj malý poklad ❤

barushe_27
24. říj 2017

@simi1510 ta fotečka na diskuzi těhotenských testech je tvého malého? Je to drobeček ale máš naší silu

dixxie
24. říj 2017

Naštěstí chlapeček má dobrou váhu, dívala jsem se do tabulek a na 29. týden těhotenství je to spíše lepší váha, takže snad se chlapečkovi dařilo do poslední chvíle dobře a byl vyživován.

simi1510
24. říj 2017

@nenulinecka táta uz jedna...

bzubzalka
24. říj 2017

Ahoj, holky, tak jsem byla u dr. Malý roste dle UZ má cca600g. V moči mám krev,a zvýšené ketony ve čtvrtek musím donést ranní na kultivaci. Na zánět cannesten nedoporučila a clortimazol taky prý není ideální. Napsala krém jiný...Taky mám hraniční tlak, prý mě nesmí bolet hlava, což mě čtvrtek,pátek bolela☹ jinak musí nasadit léky. Zítra jdu k obvodní dr. Tak se musim domluvit.

danielle94
24. říj 2017

Tak bych rekla ze jsme docela vyrostli ❤️ Holky mam na vas jeste dotaz. Stava se nektere z vas ze ji v noci vzbudi silene bolesti na zebrech? Pocit fakt jak kdyz vam nekdo boura nebo roztahuje zebra? Zazila jsem to dnes poprve.

nenulinecka
24. říj 2017

@simi1510 to je dobre 🌼 porad na Vas myslim

nenulinecka
24. říj 2017

@danielle94 krasne brisko. Zebra ne, ale budi me bolest v obou trislech a kyclich

bzubzalka
24. říj 2017

@danielle94 taky žebra nebudí..

snazilka01
24. říj 2017

Zebra taky zacinam trochu citim, snad je to tim, ze se roztahuji.Jinak mate uz vse koupene?A kdy zacinate pomalu balit tasku?

bzubzalka
24. říj 2017

Holky, já jsem nejaka vyplasena. Měla jsem.tlak 140/90,do toho stopy krve v moči a ketony zvýšené dnes u dr. Doma jsem brouzdala po netu, bojim se preklamsie...

donia
24. říj 2017

@nenulinecka jj, tak kycle me boli taky. A po tretim porodu me leva kycel bolela jeste rok, jak trvalo, nez se telo da zase do normalu. Ted me to budi, ze furt musim menit polohu.

donia
24. říj 2017

@bzubzalka dulezite je, ze ti to podchytili. Daj ti prasky na tlak a bude lip. Ja v minulem tehu brala 3 dopegyty denne a stejne jsem mela tlak hranicni. Ted beru taky 3, ale tlak se drzi, tak doufam, ze to tak bude co nejdyl. Co bilkovina v moci a nebo otoky?

bzubzalka
24. říj 2017

@donia otoky bych řekla nemám. Prstýnky sundám.o bilkovine nic neříkala, jen ketony a stopy krve. Ve čtvrtek mám donést moč na kultivaci. Zítra jdu na odběry krve k obvodní a domluvit se na prevenci. Tak ji to asi řeknu-aby zaměřila tlak, pokud bude mít čas...

bzubzalka
24. říj 2017

@donia bolela tě hlava? Mě minulý týden tak, že jsem zvracela, ale nenapadla mě spojitost.doma jsem si.hodinu schrupla a bylo mi.dobře.

nenulinecka
24. říj 2017

@snazilka01 taky uz me to napadlo, kdy se bude balit... tak nez budou Vanoce maximalne a kdyz to prijde driv bude to muset zaridit chlap ☺ mam nakoupino tak z poloviny ☺ a Ty?

@donia ja si myslim, ze tam je neco skriple, ze nez se to spravi bude to trvat, ale az rooook? Tyyyjoooo. Taky se pretacim furt. Je to neprijemny.

snazilka01
24. říj 2017

@nenulinecka ja uz mam vse krom teplomeru, leku a avivaze 😂 jinak jsem ji koupila uz i komodu na obleceni a zitra budu vozit veci od mamky a davat je tam.Jinak balit chci taky v prosinci, ale jsem takovrj blazen, ze bych si zabalila nejradsi hned😂 co cekas?Holcicku nebo klucika? ❤🤰

bzubzalka
24. říj 2017

Já balit budu až po vánocích. Včera jsem.vyprala první varku-zavinovacky a deky. Jinak.kromě oblečení ještě nemám nic...

nenulinecka
24. říj 2017

@snazilka01 klucika ☺ To mas pekny, taky jsme kupovali msme to jako prebalovak vcelku, ale da se to sundat, tak, ze to v budoucnu bude hezka komoda. A mam hodne hadriku od segry po synovcovi. Plinky chci vyprat, az mi muz navrta police detsky do pokojicku, aby se mi na to neprasilo. Take jsem blazen, nejradsi bych uz skladala i postylku i kolibku 😂 nikdy nevis proste a at je to tiptop ☺

nenulinecka
24. říj 2017

Holky ono to utece silene rychle...

nenulinecka
24. říj 2017

To je nas pupik ☺

Strana