icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

kristynaprandl
9. led 2023

@berushe14 tyvole já chcipnu jednou z toho co vždycky napíšeš 😂
Za tebou půjdu až budu mít den naa hovno fakt 🤣

kristynaprandl
9. led 2023

holky !! Včera k ranu jsem měla normálně tiky do močaku jako kdyby mi do něj někdo dloubal asi 3x zasebou ale jako něžně, lehounce tak si myslím že se prcek ozval poprvé možná to jsem cítila poprvé 🤷🏻‍♀️střeva asi těžko teda 😄
Jinak dnes jsem si přivezla kočárek 🥰🥰 normálně bych ho vzala až po 2 screenu ale paní ho prodávala a chtěla co nejdřív tak jsem si pro nej jela aa půjde hezky do sklepa 🥰

berushe14
9. led 2023

@kristynaprandl co sem napsala tak hrozného? Hrozné jsme se bali, ze bude hluchý. Manžel na jedno ucho neslyší.

kristynaprandl
9. led 2023

@berushe14 nee nic, jen mě to pobavilo jak si to podala 😄 nic ve zlým samozřejmě, naopak 🙂

berushe14
9. led 2023

@kristynaprandl já to tak rada podávám. Jsem sice od přirození negativní, ale delam si z toho srandu😂

majina
9. led 2023

@kristynaprandl ukaž kočárek 🙏 my už makáme na pokojíčku.

berushe14
9. led 2023

@kristynaprandl jo kocarek ukaz a
@majina ten pokojik bude dokonaly!!!

kristynaprandl
9. led 2023

Je to korba a vajíčko, z korby jde udělat sporťák, moc se mi líbí, bála jsem se, ze o nej přijdu do doby než by byl březen 😄
Je nový za poloviční cenu ❤️

@majina ukaz jak naa něm pracujete 🤗

lenulinka10
9. led 2023

@kristynaprandl ten je krásný 🥰🥰 také mam vybrany se zlatou konstrukcí. Značku budeme volit zase Camarelo jako u dětí pač maji veliké hluboké korbičky a deti byly veliké,tak aby nám to na nějaký čas vydrželo 🤣🙊

kristynaprandl
9. led 2023

@lenulinka10 mee se strašně líbí ta konstrukce zlata, akorát je to kůže tak pak budu zjišťovat jak se o ni v zimních dnech starat, impregnace je základ 🤗
Myslite ze bude muset i v létě dostat nějakou peci? Když nebude úplně vystavena x hodin na přímém slunci ?

lenulinka10
9. led 2023

@kristynaprandl me se právě taky strašně libi🥰 jeee tak to vůbec nwm. My jsme první kocarek taky chtěli kde byla kůže,ale báli jsme se toho. Tak jsme zvolili jiny. Zkus kouknout na net možná by o tom mohli něco psát jak se o to starat😊

berushe14
9. led 2023

Tak my žádnou krásu mít nebudeme. Máme britax B motion 4 plus a je fakt prakticky, takže mimos paradu dělat nebude, ale pohodlicko mít bude. ❤️

berushe14
9. led 2023

Korba je černá, a babicka se vyjádřila, ze je to jako malá rakev, tak budeme zase vozit v rakvicce😂😂 necham na to pak usit jen takové stínítko nebo jak se to nazývá podle pohlaví, aby se babicka nezvencla.🙈

lenulinka10
9. led 2023

@berushe14 🤣🤣🤣🤣 tak ted jsem se upřímně zasmála🤣🤣🤣 babicka to zabila 🤣🤣🤣🤣

berushe14
9. led 2023

@lenulinka10 jsem to ve srande napsala před dvěma lety pod fotku. Víš jak jsem dostala servane😂😂 ostuda na cele vesnici.

lenulinka10
9. led 2023

@berushe14 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ja se smeju jeste teď

berushe14
9. led 2023

@lenulinka10 to je dobre, to teď potřebujeme. Hodne se smat ať máme vesele děti😂😂❤️

lenulinka10
9. led 2023

@berushe14 přesně tak🤣❤ veselí a hlavně hodný🤣

kristynaprandl
9. led 2023

@lenulinka10 určitě budu shánět co nejvic info 🙂
@berushe14 tak babička je dobra ! 😂😂 ale kočárek nahodou peknej..to stačí na to litani.. já měla taky obyčejnější u kluku šedý.. a teď jsemm asi víc rozmazlena nebo co 😄😄😄

berushe14
9. led 2023

@kristynaprandl babicka je myšleno tchyne a řekla to z nasrani. Kocarek zaplatili a věděli co přijde, ale stejně z toho pak byla nasrana🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂

kristynaprandl
9. led 2023

holky moje ˇ !!!! Slysella jsem mrnouska 🥰🥰🥰🥰🥰
Paneboze až me to rozplakalo 🥹🥹 hledam od 11+ a konečně jsem našla 13+2tt moc se mu to nelíbilo hned uteklo ale naašla jsem i podruhé 🥰🥰🥰🥰🥰
Bože to je nádhera !!

kristynaprandl
9. led 2023

@berushe14 pěkný to dává smysl 😂😂a ještě kdyz tu rakvicku zaplatili zejo 😂

lenulinka10
9. led 2023

@kristynaprandl no supeeeeer🥰🥰❤ krasny pocit vid❤ ja poslouchala včera 🥰 a ještě jak je krasne slyset,když uteče někam jinam🥰 ale taky najdu i když uteče uz to nejsou uplny mrňouskové,aby se nám schovávali🤣

majina
9. led 2023

@kristynaprandl krásný kočárek, ten nebyl nikdy venku. Kola jsou úplně čistá. Dobře si udělala 👍

My zatím vyklidili celý pokoj, strhli tapetu co tam byla po majitelce, dneska odstěhovali klavír a konečně je pokoj prázdný. Včera jsem si objednala postel do pokojíčku kdyby byla potřeba někdy spát s ním. No ještě máme hodně práce, celý pokoj budeme štukovat a dělat novou omítku a pak už konečně vymalovat a dát postýlku, přebalovák a tak noooo.... Nějaké fotky mám v albu 👍

kristynaprandl
9. led 2023

Úplně nahdhera ! 🥰 ono vždycky uteklo o těch par cenťáčku a pak jsem srdicko slyšela fakt hodně hlasitě, manžel si při te příležitosti taky poslech se starším synem 🥰a pak jsme mu dali pokoj chudackovi😄😄
Si muselo rikat, matka mě našla ! Teď nedá pokoj 😄

@majina Viď, jsem za nej strašně rada 🤗
Koukala jsem do alba a nádhera ! Chci byt vašim dítětem 😂😂 bude se mít jako v pohádce ❤️

lenulinka10
9. led 2023

@kristynaprandl taky posloucham chvilinku. Vzdy poslechnu jen pro svůj klid🥰 pokazde najdu na prave strane kousek pod pupikem❤

kristynaprandl
9. led 2023

@lenulinka10 tam jsem hledala taky protože na levé mělo na screeningu nozicky a teď jsem našla na levé straně hezky takže pěkný cestovatel 😄❤️už není ani u stydké kosti už je tak mezi pupkem a stydkou kosti uprostřed jakoby 🤗

lenulinka10
9. led 2023

@kristynaprandl presne něco mezi minule jsem našla malinko níž a včera výš k pupíku. Je to krásný 🥰 ja uz se nemohu dočkat té středy ❤ hlavně,aby bylo vše tak jak má 🙏🙏

majina
9. led 2023

@lenulinka10 já zase vždycky jen vlevo 😂 zajímavý, jak to prostě má každý jinak

kristynaprandl
9. led 2023

@lenulinka10 bude neboj já se těším až přidáš fotku 🥰
@majina přesně 😄😄 proste každý mimi maa svoji hlavu a nebude plavat v jednom rohu když na to má ještě porad velkej bejvák !😂

Strana