icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

lenulinka10
18. led 2023

@berushe14 ja včera koukala na oblečení z Lindexu. Maji tam krásné. Dam si 2 kopičky oblečení s krátkým a kratasy ponozky. A pak s dl.rukavem a tepláčky a ponožky,ale něco fakt slabého. A uvidim pak podle toho jak moc velké horko bude co dam na sebe. Nebo to nějak zkombinuji😊😊

berushe14
18. led 2023

@lenulinka10 můžeš mi prosím poslat odkazy co se ti třeba na tom lindexu libi? My zas budeme dostávat plno oblečení, ale chci i něco nového.

lenulinka10
Odpověď byla odstraněná
lenulinka10
18. led 2023

@berushe14 treba tohle se mi hrozně líbí 😊

lenulinka10
18. led 2023

Holky co čekáte chlapečky. Na Lindexu maji krasne kratasky na léto za par kaček ve výprodeji tak jukněte😊

lucca031
18. led 2023

Asi budu mít úplně dementní dotaz, ale jako laik, jakou velikost pořizujete?

lenulinka10
18. led 2023

@lucca031 vel.56 pac obe deti byly veliké a něco jim v 56 bylo i malé🤦‍♀️🤣

lenulinka10
18. led 2023

@berushe14 další typy pošlu na večer jdu za chvíli s dcerou na kroužek 😊

kristynaprandl
18. led 2023

Není vám blby už nakupovat? 😄😄😄

lenulinka10
18. led 2023

@kristynaprandl ja jeste nic nekoupila 🤣 včera jsem přebrala veci po synovi zjistila jsem,ze jsem skoro vse dala pryc. Něco malinko jsem našla. Ale fakt malinko🤣 takze uz budu pomalu nakupovat at to nekupuju tak najednou. Ja jsem na to s prominutím debil hrozne si to užívám. Pak zjistím vzdycky,ze jsem toho nekoupila nejak moc a půlku jsme treba vůbec neunosili🤣🤣🤦‍♀️ ted se budu krotit🙊🤣

kristynaprandl
18. led 2023

@lenulinka10 já to chápu, užívejte si to ale jako vůči nám, co nevíme pohlavi je to dost nelidský !🤣🤣
Dělám si srandu dávejte dal já se budu kochat 😍😍

berushe14
18. led 2023

@lenulinka10 posli odkazy já sem v hledání totální trotl. I na ty kratasky prosím.

berushe14
18. led 2023

@kristynaprandl já taky nic nekupuju, jen se dívám. Musím ještě vytřídít věci po synovi. Ale na miminko mám prd.

@lucca031 U malého jsem porizovala až od 56 a pochybuju, ze ten druhy bude menší🙈

lenulinka10
Odpověď byla odstraněná
berushe14
18. led 2023

@lenulinka10 ten nemám zkusíme jsem stahnout shein znáte to?

lenulinka10
18. led 2023

@berushe14 jojo stáhni. Shein znam, ale nic jsem ještě neobjednavala. Bráchovo přítelkyně si objednává pro sebe a je spokojena. Nwm jak je to s dětským oblečením

kristynaprandl
Odpověď byla odstraněná
berushe14
Odpověď byla odstraněná
kristynaprandl
Odpověď byla odstraněná
lenulinka10
Odpověď byla odstraněná
lenulinka10
18. led 2023

@berushe14 https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.098190000... tady treba tahle souprava je taky boží 🥰 za me bud v zelené nebo modré😊

berushe14
18. led 2023

@lenulinka10 já sem fakt zvědavá, na pátek. Co když řeknou ze je to holka? A to co si myslíme ze je pipik je něco jiného? Do haaaje já do pátku nebudu spát

lenulinka10
18. led 2023

@berushe14 tak zatím by to ještě šlo se s tím smířit 🤣 horší by to bylo kdyby ti řekli kluk a narodila se holčička 🤣 to se stalo moji kamaradce🙊🤣 u nás pindik bil do očí 🤣🤣 manzel to videl ještě driv nez dr.🤣🤣 ona se zamerovala na něco jineho az pak sla na pohlaví

berushe14
18. led 2023

@lenulinka10 já jsem ji řekla, je to kluk ze a ona jen tak rychle prejela tím utz a řekla, ze je to kluk. Ale moc to nezkoumala. Ale věřím tomu.

lenulinka10
18. led 2023

@berushe14 tak to bude😊 nam ho i přiblížila 🤣🤣 a pak nám udelala i fotku,kde to nejde přehlédnout 🙊🙊🤣

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 věřím ze to bude, na genetice se většinou nepletou 🙂

kristynaprandl
18. led 2023

Sinsay má taky slevy i pro těhotné ! A úžasný hned se mi tam zalibily teplaky, šaty ❤️zatím mam jen tehu leginy

kristynaprandl
18. led 2023

@lenulinka10 Sabi, měli děti už neštovice ? Já z toho mam hrůzu ze to kluci přitáhnou až bude maličké miminko🙈

lenulinka10
18. led 2023

@kristynaprandl neeee neměli jsme je ještě 🙄😏 toho se také bojim nejvíc 😬
@kristynaprandl joooo sinsay ma krasny veci jak pro těhotné tak i pro deti a ted pro tehu jsou tam fakt super ceny. Vcera jsem si nahazela do košíku saty a trička 🤣 večer něco zase přidám 🤦‍♀️🤣 take mam jen leginy bez kterých bych ted neudělala ani krok. Ale potřebuji vetsi zasoby🤣🤣

kristynaprandl
18. led 2023

@lenulinka10 Jaa se toho taky moc bojím tak doufám ze to kluci zvládnou chytit do ty doby 🙏🏼😄
Holky já vám ty kluky upřímně závidím 😄
Jee mi to jasný já taky přes léto šatičky, nejpohodlnější nějaké prodyšné.. takhle se libil ten komfort k porodu, přišlo to v noci já nasadila šaty, žabky a jela 😄😄bylo teploucko 😄

Strana