icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

kristynaprandl
6. pro 2022

@berushe14 tybrdo to vidím poprvé, aspoň tam mate jednoho bojovníčka 🥰

berushe14
6. pro 2022

@kristynaprandl Jo jsme šťastní. Manžel se modlí aby to byl kluk, protože holcicka by ho přivedla do hrobu😂😂

kristynaprandl
6. pro 2022

@berushe14 Nojoo chlapi 😄
Ten muj si naštěstí holčičku přeje 😄🤷🏻‍♀️tak uvidimee necháte si říct pohlaví? 🙂

kristynaprandl
6. pro 2022

Maaminy mám otazecku, odkud jste a kde si přejete rodit ?
Já jsem z Chomutova a plánuju rodit už potřetí v Kadani ❤️

majina
6. pro 2022

@kristynaprandl já jsem z Litoměřic a přála bych si rodit v Roudnici nad Labem ale uvidíme jak to bude s mojí cukrovkou, zatím ji držím v normě ale nevíme, co udělají další měsíce....pak jedině rodit v Ústí nebo v Praze (Motol, Podolí, Apolinář) kvůli možným komplikacím.

majina
6. pro 2022

@berushe14 to ten můj si zase víc přeje holčička, já zase chlapečka 🤣

@kristynaprandl my si pohlaví říct nenecháme, všechno je nakoupené v neutrálu, tak budeme mít překvapení 🥰

berushe14
6. pro 2022

@kristynaprandl ano necháme si ho říct. Podle vseho me opět čeká odběr plodovky, takže si to necháme říct hned.
@majina Z praktických důvodu bych si přála chlapečka. Ale vždyť je to jedno. Hlavně zdraví.

Jinak já jsem z takové malé vesnice u Frýdku-Místku, takže bych chtěla rodit tam jako prvního. Byli tam naprosto luxusní. A chtěla bych i požádat doktorku co ke rodila, aby byla zase se mnou. Planuju programovány porod nebo jak se to říká.

tynuska77
autor
6. pro 2022

@kristynaprandl ja buď Hradec Králové nebo Chrudim 😊

kristynaprandl
6. pro 2022

@majina jeee tak to je skvělý, taky si nechavame jako překvapení ❤️
On pak člověk aspoň nebude vůbec zklamaný z případného třetího pinďourka, protože přeci jen to pouto tam bude, kopání, ozvy, utz apod.. nez zjistit bud na 1 nebo 2 screeningu ze to je kluk a cítit menší chvilkovy zklamání.. toho se chci ušetřit, protože nakonec až to maličký porodim bude mi jedno co to je v tu chvíli 😄❤️
Každopádně u nás se modlime v holcicku ❤️
A kdyzz kluka tak ať je aspoň po mě, neboť mam doma dvě kopie manžela 🙏🏼😄

kristynaprandl
6. pro 2022

@berushe14 a ten odběr kvůli čemu? To se děla normálně u ivf?

berushe14
6. pro 2022

@kristynaprandl ne nedělá. Ale manžel má špatný chromozom. Po něm ho má špatný i syn. Takže naše geneticka chce vědět jak se bude chovat teď

kristynaprandl
6. pro 2022

@berushe14 jo takhle, určitě všechno dobře dopaadne budu držet palečky ✊🏼✊🏼
A ten programovaný porod je super? Rodila si takto už malého?

berushe14
6. pro 2022

@kristynaprandl no, malého jsem kvůli preeklampsii musela vyvolávat. A bylo to lepší. Mám emočně nestabilní poruchu a dali mi nejlepší box, a tři dny me připravovali.

majina
6. pro 2022

@berushe14 ty jsi taky po IVF? Můžu se zeptat kolikátý pokus?
U nás 1. IVF a 1. ET 🙏

berushe14
6. pro 2022

1.IVF druhy transfer syn 21 měsíců. 1.IVF čtvrtý transfer 7+1…❤️ to je pecka ze se vám to povedlo hned❤️

majina
6. pro 2022

@berushe14 tak to je ale taky velká krása 👍👌🙏

berushe14
6. pro 2022

@majina to je. A jsme za to moc vděčni. A tak doufame, ze to dotahneme do konce. Byli to poslední mrazacci.

berushe14
7. pro 2022

@majina je já si ze všimla na fb, ve skupině umělého oplodnění❤️

majina
7. pro 2022

@berushe14 faaakt? Tam moc ráda chodím 🙏

berushe14
7. pro 2022

@majina Jo všimla jsem si ze té doktoři mystifikuji ohledně tydnu.🙈

siima12
7. pro 2022

@kristynaprandl Děkuji🙏 snad to už uteče 😁😊

siima12
7. pro 2022

@kristynaprandl Já jsem rodila malou v Jablonci nad Nisou a chci znovu ❤️

marketan2
7. pro 2022

Ahoj holky, tak kontrola je v pořádku jsem 9+5🙏 dokonce když jsem ho/jí viděla, tak jsem se tam rozbrečela jak malá 😁 ty hormony mi dávají zabrat 🙈🙈

siima12
7. pro 2022

@marketan2 to je tak krásný mimi❤️❤️

berushe14
7. pro 2022

@marketan2 krásný Koblížek 🙏❤️

marketan2
7. pro 2022

@siima12 Děkuji 🥰

marketan2
7. pro 2022

@berushe14 Děkuji 🥰

berushe14
7. pro 2022

Holky taky vám je zle a hormony s vámi mávají? Já se dívám jak idiot na romantické komedie, které z duše nenávidím, a brecim jak krava🙈

kristynaprandl
7. pro 2022

@marketan2 tak to je krásný veliký už 🥰🥰

kristynaprandl
7. pro 2022

@berushe14 strašný ! Mě je hůř a hůř ale zase jsou dny kdy je mi dobře teď jsem byla 2 dny v pohodě plna energie a dneska od rána pomalu umírám a rozdychavam abych se nepoblila😄
Jssem taky ale ne uplakana ale spis, nervozni nějaká, podrážděná, pak kdyzz jsem třeba protivna a mrzí mě to, tak se rozbulim😄😄😄

Strana