Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krisatko no já si dobře pamatuji, že děti měli po narození podobný režim jak v bříšku. Náš syn v deset večer ožil a byl čilý až do půlnoci, přesně tak jak v bříšku, ale pak spal až do 6 ti do rána a já si chodila v noci odsávat.
Jestli tady ten náš chlapeček bude mít taky takový režim, tak to bude něco. Ten ožije kolem osmé a řádí do jedenácti, pak mě probudí kolem druhé ráno a v pět už do mě kope znova. Furt mu říkám že by mě mohl nechat vyspat ještě než vykoukne na svět, ale když spí on, tak se na mě lepí pro změnu ta naše dvouletá beruška. No, fakt se těším až poznám kouzlo celonočního spánku 😀
Ježiš holky, nestrašte 😂 Moje princezna je jak pytel s chobotnicema 😂 mám pocit, že spi tak od tří do čtyř ráno a pak už vůbec. Jestli to tak bude i po narození, odvezou mě do nejbližšího blázince 😂
@fly80 ja jsem o Mie prez den ani nevedela a vecer rozjizdela pecky..a po narozeni to bylo uplne sileny protoze mela pretoceny rezim a byla schopna 3/4noci nespat a ja pak delala vse mozne aby i prez den tolik nespala aby byla na noc unavena..no trvalo to nekolik mesicu nez si zvykla na to ze ma byt vzuru prez den a v noci spat:/
Já když jsem doktorce říkala, že proti Elišce necítím teď u druhé skoro vůbec pohyby, že jako sem tam se lehce pohne, ale pak třeba půl dne nic, v noci skoro vůbec, až k ránu třeba v pět atd, tak říkala, ať jsem jedině ráda, že temperament dětí se projevuje právě už v bříšku a že to vypadá na klidné miminko, nejen podle těch pohybů, ale i podle ultrazvuku...tak snad se nemýlí :D Po těch probdělých nocích s Eliškou bych to ocenila...
@priefi ano, už i můj dr tam vidí chlapečka 😀 a teď tam ten pytlík byl naprosto jasný. Takže budeme mít Šimonka. Já nechci znít nějak nevděčně a ne že bych z holčičky neměla radost. Ale jsem fakt strašně ráda, že to bude kluk, že se nám ty síly nějak doma srovnaji. Je nás tady holek moc 🙂
@sarkoc Ahoj, ono to spíš o temperamentu nic moc neřekne. Dcera mě v břiše sem tam trochu kopla, spala jsem s ní jak mimino,ale když se narodila, začal takovej kolotoč, že jsme pak už druhý hodně dlouho nechtěli🙂. Teď mám v břiše klubko hadů. Malej kope celou noc, většinu dne, šťouchá, tlačí...tak jsem zvědavá, jestli to po narození bude stejný jako s dcerou, nebo bude naopak klid. Spolehnout se nedá na níc🙂
Jinak jsem včera využila dopravy zdarma a objednala už první dárky k Vánocům. Přesněji knížky, pro každé dítě jednu a tatínkovi jednu a ještě jednu moji srdcovku, Paní Láryfáry. Tu máme moc rádi. Dnes jsem objednala naší slečně nový batoh a když jsem zjistila v jakém stavu má bundu, tak dostane i novou zimní bundu. No, mám radost, že jsem se do toho konečně pustila. V týdnu si koupím Lovelu a začnu prát na toho našeho chlapečka 🙂
@priefi taky se těším až se jednou vyspím. Ta naše dvouleťačka mě moc nenechá, ale včera jsem spala od jedenácti do pěti do rána, fakt v kuse a těch pět jsem byla úplně ready. Nejs vůbec zvykla spát v kuse tolik hodin. Bylo to velice příjemné, ale nesmím si na to moc zvykat 😀 Ikdyž nás zatím jediný kluk spával hezky.
Ja si jdu dnes vyzvednout knihu hypnoporod, tak jsem zvedava, zda zvladnu i precist 😅
@iva_kucerova já to taky beru spíše ze srandy, ale ráda bych, aby to tak bylo :D
@priefi přesně...někdy dcerka krásně usne ve své posteli v pokojíčku v osm a spinká tam třeba až do čtyř nebo pěti a k ránu až se přijde přitulit, to je ideál...ale zrovna v neděli jsme uspívali tři hodiny a o půlnoci jsem to vzdala a vzala jí rovnou k nám, manžel vstává ve čtyři do práce a já už ted taky nějaké ponocování nedávám, takže to bylo nad naše síly...Jinak to čůrání v noci je děsný, chodím teď tak 4x až 6x podle toho, jak dlouho spím...víc než hodinu a půl ale většinou nevydržím spíše méně... :D
@bemo to se mi ted taky stalo, syn spal, ja spala 😍😍😍 ani nepamatuji, kdy naposledy jsem spala v kuse od 23 do 5... ono to mas tak, budicek mi zajistuje Maty, pak manzel chrapanim a pak prdolka bud kopkanim (v noci minimalne) nebo nutnosti curat. Mam hrozne slaby spanek... staci,.ze manzel vytuhne na gauci a nejde ho probudit a pak jen co tise vleze do loznice, ja jsem vzhuru
@bemo Já jsem taky ráda, že to doma bude 3 holky a 2 kluci. Náš taťka si přál syna, měl 3 holky, ne, že by nás neměl rád, ale aspoň toho jednoho chtěl. Tak má zase vnoučky 😉
A s tím spaním, malá v průběhu noci přijde za náma, někdy hned usne, někdy jí to i hodinu trvá. Takže spát jednu celou noc v kuse ... Že by za 3 roky, až Mikulášek trochu odroste? 😀
Holky, jak já mám dítě "na příčku" tak v noci jdu na wc max. jednou, někdy ani to ne. A pohyby téměř necítím, ale když se zapře, jak tam tak blbě leží, tak to fakt bolí. Ale vadí mu moje spaní ve stabilizované poloze, tak se musím obrátit na druhou stranu. Jinak si fakt říkám, jestli tam toho synáčka mám, nebo ne 😀
@priefi já si taky pamatuji jaká to byla úleva po porodu. Vím jak jsem zlehka vyběhla schody když jsme přijeli domů z porodnice a byla jsem z toho úplně nadšená. Na to se fakt těším.
Spaní už není nic moc a taky si říkám že ještě 2 měsíce a to se to miminko teprve pronese, jak se začne v břiše baculatit 😀
Ahojky tak jsem vas zase docetla.Od utery co jsem na materske jsem furt nekde v trapu a v pohybu 😂😇 a dneska uz mam teda dost fakt.A to vecer na 7 jeden do nakupaku na black friday 😂😇 tak lezim a docitam abych si odfrkla.Uz nedavam to co driv.Dneska sem zkonstatovala,ze jsem jak invalida 😂 od vcera me tahne pravy bok a za dva dny maratonu se mi udelaly dalsi strie uz to mam skoro dopredu na brisko 😵,takze predpokladam,ze rosteme a taky mi loupe v rameni kdyz vstavam pres loket no sranda vsak to znate 😁😉 jinak ja chodim curat max 1x za noc a nekdy az rano.Snazim se vecer teda moc nepit tolik.Mam na malou od vcera dalsi oblecky od kamaradky po male tak me ceka dalsi kolo prani (13varek uz je vypranych a nachystanych ve skrini)ale az v pondeli.Budeme mit s manzelem zitra prima den jeste s kamaradkou a jejim pritelem - bude kino,prochazka, vecere a vecer grilovacka..

@krisatko Já si to Tvoje mimi asi půjčím 😀 Přes den bych vůbec neřekla, že jsem těhotná, až na to břicho. Ale jakmile si lehnu ... začíná boxerský zápas. Takže na těch monitorech to bude asi zajímavé 😉