icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

zetta01
5. pro 2018

@lindikova ano to právě u cukrovky vím, ale tu já nemám, tak mě to hodně překvapilo. Tak snad to bude dobré

priefi
Autor odpověď smazal
lindikova
5. pro 2018

@zetta01 fakt, hodně tam adminky pisou, ketony neřešit, ze to nic neznamená

tsasenka
autor
5. pro 2018

@priefi Já nevím, já bych se asi někam odstěhovala, nemůžeš na chvilku k mamce? Je mi Tě moc líto, jestli budeš zase zvracet, tak to bude špatné. Třeba by je to trklo, když budeš pár dní pryč, že je to fakt špatné

priefi
Autor odpověď smazal
halasovci007
5. pro 2018

Ahojky, dneska jsem vyzvedla věci z lékárny a nechala jsem tam skoro 1200 málem mě trefil šlak. Zítra jdu na krev, tak jsem zvědavá..Mám asi hodně hloupej dotaz, ale nikde jsem se nedočetla, když chci začít masírovat tu hráz - provádí se masáž před nebo po koupeli? Mě příjde, že ten olejíček je dost mastný, že bych se potom osprchovala, ale nevím, aby se to pak neminulo účinkem..Někde píšou masírovat ukazováčkem a prostředníčkem a jinde palcem. Člověk neví, co vlastně je správně.. 🙄🙏

bemo
5. pro 2018

@kaissi moje kamarádka měla taky problém se seděním, nevím jak jí tenkrát dopadly testy. Měla tedy i vyrážku po celém těle a žádná mast nepomáhala. Nakonec užívala nějakou mast u které se nesměla vůbec umývat a pořád tak nějak nevěděli čím to může být. Tak vzali syna nakonec císařem někdy ve 37tt. Ale teda žloutenka to nebyla. Mám za to že se vlastně ani nepřišlo na nějakou příčinu. Tak doufám že to bude všechno dobré, ale v každém případě je dobře, že jsi to včas šla řešit. Tak na tebe budu myslet, aby to bylo vše v pořádku.

zetta01
6. pro 2018

@halasovci007 tak jestli před nebo po neporadím, ale hlavně co nám říkala PA na kurzu je třeba masírovat z venku i zevnitř, takže dle ní to bylo že dva prsty zavedeš dovnitř a palec užíváš na masáž z venku a prstama jezdíš ze strany na stranu. Akorát teda nevím, jak bych tu ruku stočila to co ukazovala je spíš, když ti někdo dělá tu masáš než ty sama :-/ takže já bych to spíš praktikovala palec dovnitř a ty dva prsty ven

tsasenka
autor
6. pro 2018

Holky, musím říct, že to neskutečně letí. Začala jsem 35 tt a za týden už jdu na první monitor. Dárky mám zabalené, nějaké to cukroví taky, takže za chvilku nohy na stůl a relax 🙂

malecek
6. pro 2018

@zetta01
@halasovci007
Holky jak chodí ty emaily o tom v kolikátém týdnu jsme tak tam je odkaz na youtube na masaž hráze a celkem hezký to tam ukazují na figuríně tak koukněte

priefi
6. pro 2018

@malecek das sem prosim ten odkaz?

zetta01
6. pro 2018

@malecek taky bych o něj moc poprosila, koukala jsem, ale nenašla jsem to. Neměla jsem nastavené dřív, takže m to chodí, až od 35tt :-/

krisatko
6. pro 2018

Sláva 🙂 poslední věci pro naši princeznu dorazily, tak už můžu pict to cukroví 🙂 v sobotu mě čeká závěrečná zkouška z toho kurzu a pak už si konečně odpočinu.

fly80
6. pro 2018

@krisatko moc hezký kočárek, něco takového jsem měla na první a skvěle jezdí. Já mám na druhou trošku barevnější 😀

krisatko
6. pro 2018

@fly80 já chtěla hlavně neutrální barvy, kvůli druhému kdyby bylo kluk....

sarkoc
6. pro 2018

@krisatko Moc hezký kočárek...máme koupený podobný styl (zatím ale je schovaný na prodejně, vyzvedneme tak za 14 dní)...tohle je Roan, že? Na nás byl moc nízký...

krisatko
6. pro 2018

@sarkoc jojo Ema. Manžel ho zkoušel a stačil mu 🙂

ange_de_la_morte
6. pro 2018

Holky tak dneska kontrola 32+2 - už jsem dostala vypsaný i papír na mateřskou ( ale až od 18.12.) , malá se má dobře - nechtěla moc spolupracovat, paní doktorka se snažila měřit průtoky pupečníkem ale ona si držela pupečník v ruce a mávala s ním ze strany na stranu, takže to měření nic moc ... sestra mi brala znovu krev ( prý krevní obraz a syfilis) , jinak mám nahoře stále jen 6kg i když si připadám tak na 20. Poslední kontrolu u své dr. mám napsanou na 17.12. - to už mi chce udělat i monitor, aby tam měla nějaký záznam než mně pošle do porodnice a mezi svátky už pak budu muset na monitor do porodnice.

Jinak jak jsem psala že poslíčky ještě nemám- tak mám - včera mně celé odpoledne bolelo břicho a záda jak při fakt silné MS a ve sprše jsem byla snad 6x za odpoledne, dneska docela dobré na to že jsem se zastavila vpodstatě až teď ( klepu)

@krisatko : jo myslím ten má švagrová - teda Roan určitě , nevím jestli i model a naživo je moc krásný

zuzekk
6. pro 2018

@krisatko velký kola super, koš vypadá funkčně a vůbec je to moc pěkný kočárek! pochvala! 🙂

tsasenka
autor
6. pro 2018

@krisatko Taky mám Roan, jen Maritu, je to super kočárek, i když já ho mám už téměř 10 let. Doufám, že ještě pro to třetí vydrží 😉

priefi
6. pro 2018

@krisatko 😍 roan emma 😍 krasny! Ta nova verze se mi mooooc libi! My mame starsi verzi v hnede a kolecka jsme vymenili pri koupi na 12.

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
6. pro 2018

Před dcerkou jsem koukala na masáž hráze, co natočil jeden pár, ale momentálně se mi to nedaří spustit...možná už to stáhli, nevím... ale kdyby to někomu šlo a chtěl to vidět v reálu, tak tady je odkaz v té diskuzi...
https://www.babyonline.cz/porod/predporodni-pri...

priefi
6. pro 2018

Tak ja nevim... v obou clancich je tady napsano, ze detsky olej je nevhodny, tak proc mi bo dr.sakrys doporucila... mno... pokud se rozhoupu a budu delat tu masaz, tak uz asi jiny nebudu kupovat. A dr.mi i rekla, pripadne i lubrigacni gel.. a ten v tom 1.clanku taky nedoporucuji... tak ted babo rad... fakt

priefi
6. pro 2018

@sarkoc a Ty jsi registrovana na ty stranky, kde je to video? Pisou,.ze bez prihlaseni se to video nepusti, tak jestli tam neni ta chyba

sarkoc
6. pro 2018

@priefi
Tehdy jsem se registrovala, ale ted už mi to taky nefunguje...třeba to někdo zneužil nějak, tak to stáhli, přece jen je to dost intimní věc...pak se mě akorát v mailu ptali, zda mi bylo video přínosem....ale já to jeen den viděla a objednala olej a za dva dny jsem rodila :D

Jinak mě by měl zítra přijít tento http://www.devaterokviti.com/kategorie/tehotens...
Jsou to vše čistě přírodní produkty a míchá to uznávaná porodní asistentka...už mám zkušenost (pozitivní) s několika produkty od ní 🙂

fly80
6. pro 2018

Tak sem si holky poprvé pořídila ten maliník 😀 Při prvním sem nic nebrala, nepila. Takže teď poraďte. Stačí jednou denně, nebo víckrát? A má někdo zkušenost, že to alespoň trochu funguje? Díky

bemo
6. pro 2018

@tsasenka páni, ty máš teda tempo. Já nemám ani balící papír. A ani všechno nakoupené. Ale s pečením jsem na tom letos hodně napřed, tak mám radost, že to ještě jde.
@krisatko krásný kočárek

Strana