icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
22. pro 2018

Holky tak něco pro zasmátí když jsme všechny takové utahané a vyřízené..Tohle mi poslala ségra 😀

priefi
22. pro 2018

@halasovci007 a pijes malinik? Pokud ano, muze to byt vysledek maliniku. Kdyz tak ho odloz. Ja ho mam odlozeny az na ukonceny 38tt, tohle mi doporucila i dr. 😉a to same s aniballem. Ted jim jen datle, lnene seminko a cvicim hraz 😊
Co chystas pro prarodice? My nic nechystame 😉 ani pri Matovi jsme nechystali 😉 ale verim, ze to udela radost. Ja jsem hrozne poverciva, takze az byl prdola na svete, tak jsme treba koupili drevene srdicko babicka atd.

priefi
22. pro 2018

@halasovci007 tak na to jsou deti experti 😅 syn treba vyhazel veci z supliku a vlezl.si do nej.. anebo vsechny ponozky vyhazel a taky sup do supliku. Nebo klasika, veskere manzelovo obleceni po celem obyvaku ze skrinky, ktera byla pojistena proti otevreni a on se v tom obleceni rochnil. No nevedela jsem, jestli se vztekat, smat nebo brecet (udelal to nekolikrat po sobe). Tak jsem se smala a po case to vzdala, nechala vzdy vse porozhazene a nez prisel manzel z prace, uklidila jsem to, jinak to byl boj s vetrnymi mlyny 😅

halasovci007
22. pro 2018

@priefi piju maliník..Každý den..Jeden čistý a jeden těhu čaj. Aha tak já ho teda vysadím to jsem netušila, že to může být tím.Jinak taky baštim to lněné semínko rozemleté na prášek si dávám každý den lžičku do jogurtu..Ale já už jsem v 38tt ☹ Mno já to původně chtěla dát našim už pod stromeček, ale dám jim "poukaz" kde je napsáno, že dostanou dodatečný dáreček až se malá narodí.Zatím mám tohle a ty pravidla dám do rámečku stříbrného až se dostanu ho koupit do města..Dřív už mamka dostala klíčenku babička, hrneček se lžičkou a přívěšek, kde byla dětská lahvička a kočárek..To bylo při oznámení že jsem těhotná..

veselaopicka
22. pro 2018

@zetta01 ja vstavam vetsinou tak jednou na wc ted.. ale jeste tak mesic zpatky to bylo treba 5x.. a rano pritel jezdi na 9h takze mu v osm rve budik a to uz neusnu ted se nejak postestilo ze sem jeste vytuhla. Jenze jak pea zjisti ze jsem vzhuru tak uz neda pokoj😄 a zacne otravovat.

veselaopicka
22. pro 2018

@halasovci007 k cemu je ten malinik? Ja jediny co musim tak zelezo. Blbe mi vysla krev na to.. ale malinik nevim k cemu je..

bemo
22. pro 2018

@halasovci007 i já jsem si včera večer říkala, jen výdrž do Vánoc a klidně v noci můžeme jet. Ale furt tak nějak podvědomně počítám že bude po termínu. Taky jdu dělat a za hodinu jsem nepoužitelná a musím si prostě sednout. Ale mám fakt velký břicho, tak si myslím že je to i tím.
@zetta01 tak to už máš za chvíli. Já jsem tak zvědavá kdo tady tu řídící vlnu začne.
Já vím že první byla krisatko ale kdo bude pokračovat.

@priefi taky už jsem to někde četla že ty věští miminka se rodí líp. Naše děti měli 3,2 kg, 3,75kg,3,98kg a 3,85kg a "nejhůř" se rodila samozřejmě první, ale to přisuzuju spíš tomu že byla prostě první a poslední nejlíp, tak doufám že to tak bude i teď 😀 a jsem zvědavá jestli se dostaneme přes ty 4 kg.

malecek
22. pro 2018

@halasovci007 děkuji 😍

malecek
22. pro 2018

@priefi no rodila jsem dlouho a byla jsem hrozně vyčerpaná. A šíleně nastřižená, to šití bylo snad horší než ty porodní bolesti.

tsasenka
autor
22. pro 2018

@bemo Tak u mě je to přesně naopak. 3,1 kg se mi rodilo líp a 3,5 kg jsem nemohla za nic na světě porodit. Věděla jsem, že musím přes bolest, tak jsem se tak připravovala k porodu. Prostě to nešlo. A teď mám z toho hrozný strach, že i přesto všechno, jak jsem se snažila to prostě nešlo. Takže já chci teď 2,6 kg 😀
@veselaopicka Maliník by měl připravit porodní cesty. Pila jsem ve druhém těhu a i přesto, jak mi to nešlo, tak jsem aspoň nebyla šitá a první dobu porodní jsem měla méně bolestivou. Nevím, jestli je to maliníkem, ale pro mě je zázračný 😉

sarkoc
22. pro 2018

jak to tu tak čtu, tak jsem opravdu vděčná za to, ze to u mě probiha celkem v pohodě...žádné otoky, poslední cca týden už zase spím i šest hodin v kuse, pokud nejsou i v noci poslicky (nechodím teď tolik na wc zas najednou) atd...akorát tedy ty poslicky a tvrdnuti břicha mám fakt silně a casto mi prijde, ale uz jsem si na to nejak zvykla...na jednu stranu uz se na malou moooc těším a na druhou mi to tehu bude snad i chybět 😂

veselaopicka
22. pro 2018

@tsasenka jj a to je caj? Od kdy se bere.
@sarkoc taky sem rikala ze mi to bricho a kopani bude chybet ale zase bude prdola snama tak to vynahradi..

krisatko
22. pro 2018

Ahoj holky, dočítat budu až doma v klidu, ale jdu Vám říct že konečně plně kojime, tělesnou teplotu udržujeme pomocí peckoveho polštáře a haldy dek, zítra ještě jeden test na žloutenku a vypadá to, že už nás pustí 🙂

fly80
22. pro 2018

@krisatko tak to je super. Docela ti závidím, že už máš miminko u sebe. Držte se a ať jste na Vánoce doma 💛

halasovci007
22. pro 2018

@veselaopicka malinik by mel napomoci lepsimu a hladsimu prubehu porodu.Stejne lnene seminko a k porodu beru i datle.Pokud to teda pujde 😉
@bemo teda to jste meli u vsech ukazkove vahy 😘

halasovci007
22. pro 2018

@krisatko to teda nejkrasnejsi darek uz mas u sebe taky tise zavidim a zaroven preji at test dobre dopadne a at vas na Vanoce pusti domu..😘

priefi
22. pro 2018

@halasovci007 tak ted do Vanoc ho vynech 😉 mi dr.rikala, ze rozjizdi porod, at ho jeste nepiju,.ze to mam uz rozjete dostatecne 😊 Ja zacnu pit malinik 27.a to asi zacnu cvicit i s aniballem.
@bemo ja spis mam strach z te 1.doby, te jsem si uzila az az. Pak proste to otvirani branky a primo tlaceni miminka mam tak nejak v mlze, jela jsem uz asi na noizivy rezim a dala do toho vse, co se dat dalo. Ale tim, ze mi otvirali tu branku mam proste tak trochu pocit selhani,.ze jsem to sama.nezvladla a mam strach, jak to bude tentokrat. Ale verim, ze to zvladneme 😊
@malecek ted to bude urcite lepsi 😉

Jinak ja v noci taky trajdam a ponocuji, posledni dobou se musim uz i najist. Ale minulou noc se stalo neco, co uz hoooodne dlouho ne, syn spal celickou noc a ja taky. Oba jsme se probudili nezavazne na sobe v 5:30. Takhle v kuse jsem nespala ani nepamatuji 😍 a syn jak by smet 😍 nadhera!

priefi
22. pro 2018

@veselaopicka caj z maliniku se pije od 36tt, nekdo doporucujs od 34tt a moje dr.mi doporucila od ukonceneho 38tt 😅
@krisatko to jsou uzasne zpravy! Drzim pesti 😊

sarkoc
22. pro 2018

Holky a trochu mimo...provozujete ještě sex nebo se bojíte, že by vyvolal porod (ty, co nechtějí rodit ještě aspon do Št.dne)?

halasovci007
22. pro 2018

@priefi tak ja ten malinik radsi vynecham.A dneska sem vypila 3l magnesie a vzala si jedno v tablete a ted je mi hej.Tak snad bude i noc v pohode..
@sarkoc co se tyce tce otazky,tak uz nevim co to je od zari 😂😂 takze asi tak 😂😂😂

bemo
22. pro 2018

@sarkoc já se bojím, takže teď mame pauzu. Nemyslím si úplně že by mi to vyloženě vyvolalo porod, ale asi na to teď není chuť z ani jedné strany. Ale snažíme se intimnosti nevynechávat, pak na to čas nebude vůbec a hned to taky nepůjde.
@priefi já se taky bojím té první doby porodní. Ale teď už máš ty porodní cesty "prošlapané" tak to bude jiné. A jak dlouho máš od prvního porodu?
@krisatko no tak to je super. To bude kouzelný, když budete na Vánoce doma. To bude fotek pod stromečkem 😀
@malecek já měla první šití taky dost hrozný a dlouho po tom mě to ještě bolelo, tenkrát jsem měla větší trauma z toho šití než z porodu samotného. Pak u dalších dětí jsem vždy čekala kdy mě budou šít a strašně se toho bála a bylo to úplně v pohodě a to ta první dcera byla o poznání menší než další děti.

sarkoc
22. pro 2018

@bemo Já bych právě i chuť měla, asi největší z celého těhu teď :D, ale bojím se, protože vím, že je to jeden z prostředků, jak si ženy, co třeba přenášejí, snaží přivolat porod...na druhou stranu si myslím, že pokud prostě miminko není připravené, tak může člověk dělat cokoli a přijde to stejně až v ten pravý čas...jen mě zajímalo, jak to vidíte, jestli se bojím zbytečně nebo ne 🙂 Ale právě si taky říkám, že pak to asi pár týdnů "nepůjde", tak to ted nechci úplně zanedbávat ...

fly80
22. pro 2018

@sarkoc ani prd. Celé těhotenství je mi tak blbě, že by to ani nešlo. Naštěstí to přítel chápe. Že by to rozjelo porod bych se nebála, jedině by byly porodní cesty a mimčo připravené jít ven.

laola
22. pro 2018

Ahoj holky,

nemám ještě docteno, ale nakoukla jsem, zda už někdo... 🙂
@krisatko gratuluju moc😍

U nás ted mazec před Vánoci... mladší synek dotáhl nějakou virózu, tak už to mam samozřejmě taky. Takže Stopkasel a paralen to jistí ☹

sarinka_nevesta
22. pro 2018

@sarkoc termin mam 3.1. a sex mame tak 3x tydne a k pprodu se nic moc nechysta

bemo
22. pro 2018

@sarkoc můj první doktor mi říkával, že to množství toho prostaglandinu je v tom spermatu tak malé, že to prý pomůže jen tam kde se ten porod stejně blíží, ale uspíšit ho to může.
Ale já bych do toho teď nešla a před Vánocemi už vůbec ne. Bála bych se že nakonec strávím svátky v porodnici a to bych fakt nechtěla 🙂 asi to nechám po Novém roce. I když těžko říct, ta volná vánoční atmosféra třeba udělá své a člověk to přestane řešit 😀

bemo
22. pro 2018

@sarinka_nevesta tak to jsi dobrá. To bych asi nedala. I když věřím, že manžel by byl šťastný.

sarinka_nevesta
22. pro 2018

@bemo kdyz ja bych v tehotenstvi mohla furt 😂

sarinka_nevesta
22. pro 2018

Dotaz mimo tema... Nejste nektera odbornice skrz rodinne pravo??

bemo
23. pro 2018

@sarinka_nevesta 😀 šťastlivec, tvůj muž. Jinak v rodinném právu se nevyznám.

Strana