Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@priefi tak to je fakt strasny.Uz abyste byli pryc odtud..taky bych asi radsi odesla k mamcenez zvracet porad 😵😨treba si to pak manzel konecne uvedomi..
@lindikova teda ty si byla hodna..U nas jsem dostala krom jineho Nutribulet a uz do sebe peru vitaminy a hlavne pak ho vyuzijem male na prikrmy 😍
@iva_kucerova po dnesni hodinove prochazce manzel taky rikal,ze mi kleslo bricho a ze mam uz jen lezet - to urcite 😁😁😂😂 mohly jsme si napsat ja usnula az v 1. 😂😂😇
@fly80 teda drzim pesti at ty nestovice nemas..A nedaji se chytit nejak i 2x?Mam pocit,ze kdyt je v detstvi nemas tolik,ze snad i jo.Uvidis co ti rekne doktor..
@halasovci007 nedají. Mohl by třeba někdo s těžce poškozeným imunitnim systém, třeba po onko léčbě. Ale pokud už je zdraví člověk měl, nechytne je. I když se to mezi lidma říká, podle těch doktorů je to blbost.
@fly80
Spoluzacka je mela 2x... muze se to stat ale je to hodne malo.
@fly80 oni nedelaji ted tlacenky, to je proste nejaky styl vareni a neco mi hrozne vadi. Tlacenky ted o vanocich neprovozuji. Proste mi vadi kombinace cibule, cesnek a neco a oni bez toho neuvari skoro nic. Jinak minule byl uprk na poradu dne, ale to by to nesmeli dekat o 2 dny drive, nez se reklo.
@lindikova jj, neco uz mame, ale nevim, ono to je o tom, ze v klidu, v klidu a pak najednou smrad a ja rovnou letim. Pak se teda strikne a je na chvili klid. Ale pak zase najednou zavan a sup. Nebo manzel jde vedle se synem, kdyz jsou ty Vanoce, nacuchnou tam totalne, prevleknou se, navoni se, ale neco na nich zustane, priblizi se ke mne prilis brzy a ja zase letim 😔
@malecek mimi dela psi kusy, ale nedivim se mu, kdyz co chvili zvracim, mi by se to na jeho miste taky nelibilo. Pak mam tvrde bricho jak sutr a on se pak, az se to uvolni mele, no a diky tomu pak zase sutr bricho. Pak asi zklouzne dolu na cesty, mam pocit, ze mi se ty kosti rozkoci a kazdy krok boli, jakobych se mela rozsypat, pak se presune a zase zvladam chodit. A zaha... ta trapi uz dlouho... ta prestane az porodem 😅
@halasovci007 problem je, ze mi se k mamce taky moc nechce. Ma ta zimu a podminky na spani jsou mnohem horsi nez doma, byla bych jeste vic bolava, nez jsem ted 😔 komu neni rady, tomu neni pomoci. Ja vim.... ja si jen potrebovala postezovat, dostat to ze sebe
@priefi to chapu.Nekdy se staci s necim sverit a vypovidat a i to pomuze..Tak drzim pesti at je to trochu lepsi..🍀🍀
Holky pro pobaveni. Par dnu zpatky jsem si vzala vlhceny ubrousek, utrela nim narychlo stul, abych mohla poskladat veci ze susicky, ubrousek dala na zidli a zapomnela na nej. Za chvili prisel manzel z prace, honem jsem dodelala pradlo a utikala pripravit obed. Pak jsem si sedla na zminovanou zidli, odnesla talire z polevky a sla pro druhe a zacala totalne zmatkovat, ze jsem mokra, ze asi mi utika plodovka 😅 totalni des v ocich 😂😂😂😂 a pak jsem uvidela ten ubrousek.... mi se tak hrozne ulevilo 😂😂😂😂😂
@priefi 😂😂😂 z cehoz plyne,ze i ubrousek muze zpusobit sok tudiz je nebezpecny 😂
Jj, ubrousky nebrat 😂 Je vidět, že jsou fakt nebezpečný 😂😂😂 Teď si vem, že by ti z toho šoku praskla voda 😂😂😂
@halasovci007 @fly80 a ja uz na manzela, ze jsem mokra, co budeme delat 😂 uplne vyhukana 😂 jj, presne, sok 😂😂😂 a pak neskutecna uleva 😂😂😂
Tak jsem Vás holky dočetla 🙂 Jinak tedy i já Vám všem přeji krásné svátky, bylo to teď vše náročné. Dneska nás čeká kontrola v nemocnici, tak jsem zvědavá, jelikož včera mě tak strašně tlačilo v podbřišku a taková divné pobolívání, vždy chvilku pak to povolilo, manžel, už v pohotovosti jestli, už jedeme on by mě tam snad nejraději odvezl hned, jak se nemůže dočkat. Tak uvidíme co nám řeknou, jestli už se něco chystá. Jinak teda u nás Vánoce krásné, jako každý rok, ale musím se Vám pochlubit 1 dárkem co jsem od manžela dostala a strašně moc mě tím překvapil a hlavně udělal obrovskou radost, byla jsem a vlastně pořád jsem strašně nadšená 🙂
@zetta01 je to je krasny..To je dobre,ze sis to paradne uzila.Tak ja mam asi vnitrek tveho privesku..Ale uz dyl mam zase jen ty nozicky 😂😂 tak dej vedet jak si dopadla na kontrole,my jdene zitra a mam pocit,ze se neco chysta.
Holky, jak často teď chodíte na kontrolu? Já jsem tedy cerstve teprve začátek 36tt. Mám termín až 28-30 ledna, podle utz a ns. Byla jsem v pátek u své mudr i v Motole na kontrolním utz, mezi svátky nejdu, až 3. 1. už na kontrolu do porodky.
@zetta01 krasny darecek 😊 drzim pesti, at kontrola dopadne dobre 😊 manzel taky porad je v pohotovosti, jen co vydychavam tvrde brisko, nebo zaknucim, kdyz se prcek vrti v panvi. Porad mu vysvetluji, ze nechci jet hned, jak to zacne. Nechci repete na hekarne. On ma strach z porodu v aute, protoze vnucka jeho kolegy se pred nedavnem takto narodila. Ale ja nepredpokladam, ze bych mela mit rychlo porod, kdyz minule jsem se trapila 30h a prdlajz nebyt pomoci dr. 😅
@halasovci007 ja mam taky zitra kontrolu 😊 asi posledni u moji dr., pak uz asi porodka, ale vubec se mi tam na kontroly nechce 😅 treba driv porodim 😅
@lindikova od 36tt chodim 1x za tyden a mam i ozvy. V porodce jsem se ptala a ze do terminu 1x a pak po terminu 2x do tydne a dle domluvy.
Já jsem teď taky 36.tyden a kontrolu v porodnici mám 2.1. Pak se uvidí. Jako je to síla, jak strašně mě bolí břicho.
@priefi ja jdu uz jen do porodnice ptz me tam dr. prevelil kvuli KP ale ja bych rekla,ze mala je ted napric ona je blazinek a porad tam rotuje a cestuje.Tak jsem zvedava zitra.Snad tam zase nestravim dve hodiny chjo..
Dneska sem měla mít kontrolu v porodnici, ale nemůžu tam, kvůli těm nestovicim. Tak mám zavolat v pátek, jestli něco bude. Každopádně holky, vůbec nevím co dělat. Já u nich fakt rodit nechci a jak sem hledala telefon, že tam zavolám, tak na tom papíru bylo, že na další kontrole musí domluvit termín hospitalizace na vyvolávání porodu. To mi vůbec nikdo neřekl. Jsem tak nasrata. To fakt berou budoucí maminky jak nějaký krávy v kravine. Proč se mnou někdo o tom nemluvil když sem tam byla? To by sakra měli ne. Potřebovala bych zavolat do ty porodnice kam chci, co mám tedy dělat. Ale dneska mi to tam nikdo nebere. Tak zítra. Ale holky, co jim tam mám říct. Co když mě kvůli tomu nebudou chtít vzít 😒 Jediný co by mi pomohlo by bylo, do dvou dnů porodit. Jela bych rovnou tam a nic neříkala.

@sarkoc luxus, drobatko závidím 😂😂😂