icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
29. pro 2018

Cekam kazdou chvili mrnatko, snad mi ho brzy privezou. Sel na koupani a pozorovani. Manzel totiz uz jel domu za synem, tak abych mela cas na odpocinek a samotne by mi jeste mimi nenechali. Chvili tady se mnou byl, ale za chvili se mozna uz bude Maty budit, tak aby u nej byl aspon on, kdyz ja jsem tady.

malecek
29. pro 2018

@priefi tak to je porod snů 😍
A hlavně pro tebe za odměnu za předchozí porod.

sarkoc
29. pro 2018

@priefi přeju ti to po tom prvním porodu (a trochu zavidim 😂)...zní to opravdu jako sen

halasovci007
29. pro 2018

@priefi teda tak to je opravdu porod snu..Hlavne zdravicko obema a odpocin si..

bemo
29. pro 2018

@priefi no to je úžasný, teď jsem zalehla do postele a říkám si, kouknu, jestli nepíšeš, že třeba už jedete do porodnice, ale tohle jsem nečekala. Skvělá zpráva, moc gratuluji k Mikuláškovi, přeji mnoho sil, zdraví a Mikuláškovi spoustu mlíčka 🙂

priefi
30. pro 2018

Holky moc dekuji za gratulace, presne jak pisete, porod snu, porod za odmenu. Necekala jsem to. Jen jsem si rikala jako mantru, ze to proste bude rychle. Ale ze to bude az tak, to me nenapadlo. PA si pak delaly srandu, ze pokud bude dalsi ditko, tak uz ho bude rodit zkuseny tatinek 😅
Holky, ja nemuzu vubec zabrat... endorfiny jsou endorfiny. A to jsem minulou noc trajdala, protoze jsem byla na nervy z toho krvaceni.
@bemo doma jsem na Tebe myslela. Jednou jsem se tak nejak poskladala a uvedomila si, ze jsem tak jak jsi psala Ty. Jedna noha natazena, druha pata nahore ruka u ni a zpivam si 😅 uplne jsem si vzpomnela, jak jsi mi popisovala posledni porod.

lindikova
30. pro 2018

@priefi největší gratulace! ❤️❤️❤️❤️

lindikova
30. pro 2018

@priefi dá se o porodu rict luxus???? 🙂 to se tak krasne čte!!!!

lindikova
30. pro 2018

Ženy, pizza jo, cha cha. U nás taky, domácí k obědu, od vecera poslicci jako blázen. Já ale malyho dost prekecavam, ještě máme čas, jsem teprve 35+6.

zetta01
30. pro 2018

@priefi obrovská gratulace 🙂 hlavně spousta zdravíčka pro Vás oba dva ❤❤❤

malecek
30. pro 2018

Holky tak se přidávám k hotovým maminam,
7:02 dnes ráno Adámek 3450g, 50 cm 😍😍😍😍

laola
30. pro 2018

@malecek moc gratuluju😍 a tesim se na info o porodu 🙂 bude-li

laola
30. pro 2018

@priefi i ty brute? 🙂 Moc moc gratuluju a jdu dočíst 😍😍😍

malecek
30. pro 2018

@laola určitě napíšu, teď zkusím zdřímnout

veselaopicka
30. pro 2018

@malecek gratulujiiii...

zavodnice
30. pro 2018

Člověk tu den není a je tu tolik miminek 🙂. Všem novopečeným maminkam posílám velké gratulace 🙂. No a taky trochu zavist, že už to mate za sebou.

laola
30. pro 2018

@halasovci007 jj, to je jasné, já mám taky z léků respekt, ale když už je nejhůř... :-/ Ty to zase vidíš i z profesního hlediska...
Včera bych byla sto si dát i antidepresiva bo ti moji dva chlapecci se rozhodli mě utrapit.... ☹((

fly80
30. pro 2018

@malecek moc moc gratuluju ke krásnému klucikovi 💙💜🧡

tsasenka
autor
30. pro 2018

@priefi To jsi měla ale krásně rychlý porod a moc gratuluji 🙂 Máš z toho jen pěkné vzpomínky, nebo ne? Tak si užívej miminka a takové krásné jméno jste nakonec vybrali 😉

tsasenka
autor
30. pro 2018

@malecek Gratuluji k Adámkovi 🙂 Tak nám ten babyboom hezky začíná 🙂

laola
30. pro 2018

@cerlada taky jsme no name 🙂

semmi
30. pro 2018

@priefi ❤❤❤❤ Gratuluji ještě jednou. 😍😍😍

semmi
30. pro 2018

@malecek jeeee gratuluji moooc. To jsou krásné zpravy po ranu! ❤

semmi
30. pro 2018

Holkyyyy, ja už chci takyyyyy 🙈😁 Jak vidim ty vaše poklady. Naše si asi fskt chce počkat na leden, aby slavila narozky se starší segrou. 🙈😁👌

lindikova
30. pro 2018

@malecek jeeeee! Moc moc gratuluju! ❤️

halasovci007
30. pro 2018

@malecek velika gratulace k Adamkovi a hlavne zdravicko obema. 😘🍀🍀🍀

cerlada
30. pro 2018

@sarkoc Štěpánka je krásné jméno 🙂

cerlada
30. pro 2018

@priefi @malecek Moc vám gratuluji k těm vašim pokládkům 😻

halasovci007
30. pro 2018

@laola to me moc mrzi 😔😔 tak snad bude brzo dobre..Budu drzet palecky at je lip 🍀🍀🍀🍀

cerlada
30. pro 2018

@laola A máte nějaké nám výběr, protože my se ani na tom neshodneme...:(

Strana