Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@bemo děkuji 😍 jj všichni se smáli 😂 pak pokadil ještě i sestru co ho oblékala 😂
A vůbec nebyl od toho mazu a tak , úplně jak umyty, asi tím že mi praskla voda až těsně před samotným tlačením .
A musím říct že všichni byli úžasní a pořád mě jen povzbuzovali a paní PA mi pak přišla podat ruku že jsem ji zpříjemnila konec noční směny. Fakt jsem koukala , i tady na šestinedělí jsou všichni hrozně hodní a milí.
@halasovci007 neboj třeba to taky vyjde ✊✊✊
Všem držím palce ✊✊✊😍
Gratuluji k miminkum🌹❤️😉
Jo a klistyr mě taky minul, protože jsem večer byla snad 4x tak mi PA řekla že mě tedy nebude trápit.
@malecek dekuji.To je super kdyz jsi mela i fajn personal.Budes mit vlastne pozitivni vzpominky..maly Adamek je jako miminko z casopisu je krasny 😍😍😍
To je prostě neuvěřitelný... už koukám na skupinku, že přibyly Srpnovky 2019 a u nás už se rodí ve velkém. Kam ty měsíce zmizely?
@tsasenka no na tyhle řeči se musím psychicky připravit. Vždycky mi to hrozně vadilo k tomu konci, jak se všichni tak hloupě ptají a koukají na mě a můj trčící pupek.
Nejvíc mě vždy otravuje rodina, mamka, která má hlídat děti když pojedeme rodit, tak se taky pořád vyptává. A mému taťkovi už pak ani nezvedám telefony, protože on z toho má škodolibou zábavu a mě to jen vytáčí.
@bemo A mně k tomu mamka začne říkat (když řeknu ne, ještě nejedu), no jo holčička, té to vždycky trvá, než se načančá, načeše culíčky atd. A to je poslední tečka. Čekáme chlapečka, ale rodina si jede tu svoji verzi holčičky a mě s tím opravdu vytáčí, když neví, co čekáme, tak si to prostě vymysleli.
Naštěstí máme za sebou všechny návštěvy, ještě nedělní oběd na manželovy narozeniny a pak snad bude klid - pak mám v plánu jet rodit 😀
Holky. Jen mě tak napadlo, až přijdou kontrakce doma, jak je budete měřit? Já už si to nepamatuji, ale až dorazíme do porodnice, tak se určitě budou ptát, po kolika mám kontrakce. Tak abych tam nebyla za tydýta, že nevím 😂
@fly80 u dcery jsem stahla apku do mobilu
@semmi
@sarinka_nevesta díky holky. Tak já to asi nechám 😉
Teda holky vy jedete moc gratuluji 🙂 ja stale 2v1 ale mam silene tlaky v podbrisku takove lechtave :/ nekdy celkem neprijemne. Uz asi tak tyden...uvidime no u prvni dcerky jsem mela vyvolavany porod tak se desim toho spontaniho. :/
Tak v lednovkach je dalsi miminko - holcicka 😍..No nejak se to fakt rozjizdi ve velkem..Jsem zvedava kdy to prijde u nas.Manzel hlida kazdy moje syknuti a uz se tesi az budeme mit princeznu doma 😍
@sarkoc A ty PUL svechní jsi brala novorozenecké nebo jednovelikostní? Já mám 3x Breberky novorozenecké, čtverce a chtěla bych skládat novosklad se sponkou. Jinak tedy nemám nic dalšího, to chci přikupovat časem, hlavně teda ta savá jádra. A pak až povyroste tak ty jednovelikostní. Oni mě na ně umlouvali v jednom obchodě od Bambino MiO, ale byly strašně veliký i na nejmenší čudlík. Tak snad takhle ty začátky zvládneme nějak. Plus teda samozřejmě separační jednorázové. Na smolku...Ale teď mám hrůzu jestli to vůbec zvládnu s tím málem, co mám. Zas mám sušičku...Ty čtverce jsi už zkoušela hodit do sušičky? Protože co já jsem z toho vytáhla 🤦♀️
Ještě jsem se chtěla holky zeptat, kdo cvičíte s Aniballem, tak kolik cm dáte? Já málo a přijdu si hrozně, že přirozenej porod prostě nemůžu vůbec zvládnout :(
Dneska jsme jedini vzhuru?Mam pocit,ze mala se rozhodla,ze snad vyskoci na svet pred dutonu brisni.To je neskutecny co provadi..Tohle tu jeste nebylo..Vrti se mam pocit jakoby se 2x behem hodiny otocila v brise..

@malecek tak to je uzasny a rychly..Moc velika gratulace a ticha zavist za krasny porod bez vetsiho poraneni i epiduralu..😎😇