icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

journals
3. led 2019

Ještě taková myšlenka/dotaz - čím (samozřejmě kromě velikosti miminka a jeho polohy) je dáno to, jestli bude u porodu nástřih/trhnutí? Myslíte, že v tom hraje roli i elasticita kůže jako taková? Asi se ptám blbě - prostě prvorodička, co se stébla chytá 🙄 😅

fly80
3. led 2019

@journals moc dekuju 💜

kaissi
3. led 2019

@petrafrenz Tak to byl asi dneska nějaký den blbec, ty si měla miminko až moc akční a já až moc spící 🙂 Každopádně od tý doby co jsme opustili nemocnici tak hned ožil a teď už kope snad hodinu v kuse... Evidentně nemá nemocnice rád 🙂 Kolik dní máš do porodu?

fly80
3. led 2019

@journals já myslím že ta elasticnost hraje velkou roli, ale nebude to jen tím. Samozřejmě i velikostí mimča, jak jde rychle ven. Všechno dohromady. Když jde třeba moc rychle, tak bývají poranění větší. Já měla jen pár stehů a vím že doktr říkal, že nastrih nebude potřeba. Ale normálně jde mimčo hlavou, když je venku, tak ho doktor natočí a pak jde tělíčko. Já tlačila když sem neměla, takže vylitla ven v celku 😂 a od toho sem to měla. Ale to při porodu vůbec není cítit. Tak se toho neboj 😉

fly80
3. led 2019

Holky, teď přišel přítel a chtěl mi něco říct. No, začal. Maminko, jestli se dneska okotíš... Víc říct nestihl 😂😂😂😂Já ho fakt zabim. A před pár dny sem mu říkala, že mám bolesti, že možná pojedeme a on tu začal lítat, šel se rychle vykoupat, chtěl se holit. Tak mu říkám, ať se uklidní a on na mě. Maminko, já asi nejsem ještě připravenej 😂 😂 😂 To je materiál holky

sarkoc
3. led 2019

Holky ja z těch poslicku umřu...😭

journals
3. led 2019

@fly80 Děkuju za uklidnění (asi to moc nezabralo) 😅 já už tak spíš přemýšlím nad blbostma... A připravená nejsem sice taky, ale odhodlaná docela jo 👏👏👏 ale až přijde na věc, tak mě to odhodlání rychle přejde 😂

semmi
3. led 2019

Ahoj holky, tak ja mam dva dny do terminu a dnes mi teda malá dava co proto. 👌😂 Řadí jak uragán, skoro cely den a chvílemi mam bolesti v podbřišku a tupy tlak do spodku. Tak jsem se modlila, at ještě dnes vydrží, protože tata je do desiti vecer v práci a do toho u nás ten sníh a namraza... zitra uz ma volno az do nedele. Tak děj se vůle boží. V sobotu mě čeká další kontrola v porodnici. Doufám, že novoroční boom už opadl a bude místo. Nerada bych objizdela jiné porodnice. Dala jsem si caj z Maliniku, ted ho piji poctivě kazdy vecer... 😂 Ještě mi kamaradka poradila, pred odjezdem do porodnice vypit vodi se sodou. Pry to nekde radil nějaký porodnik v TV 👌😂

fly80
3. led 2019

@journals nepřejde 😉 byla si na nějakém kurzu?

journals
3. led 2019

@fly80 Byla, ale jsem docela posera. Možná jsem zatím taková hrdinka, protože mi to zatím pořád nedochází. Ale to je asi dobře...

cerlada
3. led 2019

Ahoj holky, tak jsem vás během 3 dnů zběžně dočetla 😊 Čekala jsem přírůstky nějaké a zatím nikde nic? 😀 Ale už bychom si to přály, co!? Já jsem dnes 39.týden a byla jsem na poslední kontrole u svého gynekologa. Pak už mě odkázal za týden do porodnice. Snad tam už nebudu muset a přijde na svět dřív...I když ženský se prej “šlechtí”. Každopádně já jsem pořád teď tak unavená a nevyspalá, že si říkám, že bych ani vysílením neporodila. Musím nasbírat síly...Ať to tam pak zvládnu. A jak jsem si stěžovala s tím Aniballem, tak cvičim obden, ať mě to tak nestresuje. Buď to pomůže i na malej obvod, anebo nepomůže 🤷‍♀️🙄

cerlada
3. led 2019

@sarkoc Tak snad to nebude mít dlouhého trvání 👍 Já měla dva dny doma kontrakce, ale nepravidelně a bylo to šílený! To radši překotnej fofr porod 😃🤱

fly80
3. led 2019

@journals ono až to přijde, tak to bude fofr a ani se nenadejes a máš to za sebou. A pak ten pocit jak ti miminko dají je nepopsatelny 😉

sarkoc
3. led 2019

@cerlada No právě...včera okolo páté večer to začal, zhruba do jedný do rána kontrakce cca 4x za hodinu cca patnáct vteřin, takže jasný, že šlo o poslíčky...pak se mi povedlo usnout a za čtyři hodiny mě to vzbudilo a dneska to jede od rána to samé s tím, že od půl deváté večer je to už jen co šest minut pro jistotu...ale pořád bolest sice silná, ale max těch dvacet vteřin, kamarádka mi psala, že ty porodní kontrakce by měly trvat okolo minuty...ještě teda mám o rána průjem, byla jsem cca 7-8x, ale vzhledem k tomu, že se těch 6 minut nezkracuje, tak si nedělám iluze, že pojedeme :/ Opravdu jen doufám, že to takhle nebude třeba ještě 14 dní...

cerlada
3. led 2019

@sarkoc 14 dní určitě ne a když máš ten průjem, tak to už bude do 2-3 dní nejdéle. A vana ti to nepopožene? Já měla trvající 20 vteřin, co 5-7-8 minut. Dala jsem si vanu a frčeli jsme, protože to najednou bylo po minutě...

kaissi
3. led 2019

@sarkoc Ty jo ty máš nervy jak špagáty 🙂 Já mít kontrakce po 6-ti minutách a k tomu průjem tak už jsem dávno na cestě do porodky 🙂

sarkoc
3. led 2019

@cerlada
@kaissi Musíme dcerku nejdříve odvézt cca 50 km na hlídání, tak nechci jet zbytečně a se šesti minutama by mě ještě poslali domů tipuju...a ted jsem se odhodlala dát si konečně horkou sprchu (vanu nemáme, nechali jsme si udělat jen velký sprcháč, oba se neradi koupeme) a jak jsem se obávala, nic se nezměnilo, spíš to ted nebolí tolik...tak věřím, že to jsou asi fakt zase jen poslíčky a že se aspon pár hodin zase vyspím 🙂

halasovci007
3. led 2019

@sarkoc teda abyste pak stihli vubec malou odvezt. Takovou dalku..Abyste nejeli do porodnice i s ni..Me teda prijde,ze u nas se taky zacina telo chystat.Citim takovy tlak vespod asi jako pred MS..Nic extra,ale alespon se "neco" zacina dit.Snad to neni tim,ze jsme cely odpo makali a merili..

myskaq
3. led 2019

To ja teda mam taky bolesti, teď 2x na záchodě ale nic moc ze mě nejde :/ zítra jdu na první kontrolu do porodnice tak jsem zvědavá. 🤷🏻‍♀️ Akorát už déle ze mě teče voda a takový výtok tak se asi taky začíná něco dít.

sarkoc
3. led 2019

@halasovci007 další verze je, že pojedeme do porodnice všichni a tchánovci si pro ní přijedou tam (pokud se jim ovšem v noci dovoláme, to byl tak nějak plán přes den)...a další, že mě manžel vyhodí v porodnici a pojede ji odvézt a vrátí se, kdyby se to nějak stupnovalo
Nějak to dopadne 🙂

petrafrenz
3. led 2019
Uživatel petrafrenz je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petrafrenz.

@kaissi ja jsem jim říkala, že vždycky řádí, když na ní něco položím. Třeba knížku nebo dnes přítel ruku. Ten se tak lekl, že radši odešel do sprchy 😂 Navíc ten snímač dost studel, to se jí taky nelíbilo. Jestli bude po mamince, tak určitě nebude mít ráda doktory, ale zatím s nimi docela spolupracuje.
Jsem asi 38+5 ale každý s tím hýbe jinak, každopádně TP zůstává 19. ledna a ty?
@semmi tupý tlak do spodku už mám týden, včera začaly bolesti jako ms, ale na porod to zatím nevypadá 😁 dneska malá taky pořádně řádí, asi je dnes dobrý den 😁

fly80
3. led 2019

Holky, teď jsem znovu počítala zprávu z nemocnice a váhový odhad je 2850 g. Není to nějak málo? O 14 menší podle tt. Ale doktorka na ro nic neřekla, naopak že je všechno v naprostém pořádku.

bemo
3. led 2019

@sarkoc no to máte tedy divoké, vézt malou někam na hlídání. Já doufám že nám zase pohlídá děti mamka. Bydlí 4 km od nás, ale když bude v práci, tak to bude horší. U posledního porodu jsem jí zavolala v půl pátý ráno a zrovna nastupovala do vlaku a to už by bylo na těsno. Tak zase vylezla ven, manžel pro ni zajel a fičeli jsme.

Teď mi kámoška poslala odkaz na tzv orgasmický porod. Povím vám, hodně zajímavé.

halasovci007
4. led 2019

@sarkoc tak fajne,ze mate vice variant..Myslim na tebe..

sarkoc
4. led 2019

Přijdu si jak magor už...mimochodem, kdybyste se někdo chystal do porodnice teď a plánoval Hradec Králové, tak mají do 11.00 stop stav a posílají jinam, tak rovnou ještě jinam 😉

halasovci007
4. led 2019

@sarkoc oni te jako neprijmuli chapu to dobre? 😯😖😨😵

sarkoc
4. led 2019

@halasovci007 me poslali domu...uz vážně nevím, asi nebude rychlý porod...kontrakce od vcera viz popis výše, po cestě se to malinko sklidnilo, ale pořád tak po 4 minutách, někdy i po 2.5 min a prý se uvidí jestli se to rozjede nebo ještě nerodime...nespala jsem ani minutu, protože to samozřejmě pokračuje, jen ne pravidelně ...navíc i docela krvacim, prý to ale může být...a odešla mi nejspíš cela ta zatka najednou...

laola
4. led 2019

@sarkoc držím pěsti, to už vypadá "vážně" 🙂 A kam teda můžeš jet do porodnice?

tsasenka
autor
4. led 2019

@sarkoc Drzim palecky, to vypada, ze bude za chvilku dalsi miminko 🙂

lindikova
4. led 2019

@sarkoc juuuu! Tak jako u @priefi Kychnes a bude venku!

Strana