Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@sarinka_nevesta jeee moc moc gratuluji.At jste zdravi a dela vam jen samou radost..
@sarinka_nevesta gratuluju.... Další koňak na světě 🙂
Holky já jsem asi objevila správný systém... Po probuzení masáž bříška, kapičky, krmení z jednoho cca 15 minut dokud saje. Pak prebalit, brknout a dokrmit z druhého. Pokus o odbrknuti, někdy vyjde někdy ne, malá usíná na rameni a já gumové spící dítě jen prehodim do postýlky. Sice pak ještě trochu pomrkava, ale spí další 2-3 hodiny. Snad i těm espumisan už začal zabírat? Netuším. Každopádně poslední dvě krmení jsme aplikovali takto a funguje
@krisatko ahoj, u prvního syna jsme taky řešili noční plakání, ze začátku jsme trochu bojovali s kojením, ale to vy problém nemáte, to je moc dobře. Ale co nám hodně moc pomohlo, bylo vybalit z plínky a dát ho vyčůrat, vykakat nad umyvadlo (nebo nad lavorek), prostě jako se dávají větší děti venku ke stromečku. Vždycky šlo všechno ven a najednou byl klid. Ať se daří. Za pár dní už nás to taky čeká znova. Člověk tak rychle zapomene, když už má dítě bezpečně z tohohle období odrostlé. 😅
@sarinka_nevesta jeee, Jonášek, už ho máme v rodině, tak jsme takové jméno dát nemohli, ale jinak bychom taky dali Jonáška. Jinak samozřejmě velká gratulace a přejeme mnoho zdraví vám oběma, krásné první společné chvilky.
@sarinka_nevesta moc velká gratulace, je krásný. Těšíme se na podrobnosti.
@laola Jo, taky mám třetí porod, asi se bojím kvůli tomu, že vím do čeho jdu 😀
@krispianka Já piju maliník cca od 36+3 jednou denně. V lékárně mi říkali, že můžu až 4 denně, ale to se mi zdá docela dost. Piju to zároveň se lněným semínkem
@sarinka_nevesta Gratuluji k Jonáškovi 😍😍😍
@sarinka_nevesta Moc, moc gratuluji. Je to krasavecek! 💖💖💖🙆❤
@sarinka_nevesta jé, moc gratuluju 💜
@ange_de_la_morte stačí prý pět denně. Ale i to mi dělá problém. Jsou sladké jak prase 😂
@tsasenka já se taky bojím porodu. Vždycky mám večer posličky a vždycky si říkám tak co když to bude pokračovat a i když bych to už ráda měla za sebou, tak si nedokážu říct, jo, ať už mám miminko u sebe, protože v tu chvíli vidím ty bolesti a to že to je teprve začátek. Ale stejně to prostě dřív nebo později přijde. No, jsem zvědavá jaké to teď bude. Ale tak snad rychlé.
@sarinka_nevesta Jeeee, stejné datum jako my a koukám, ze HK...nevidame se v jídelně? 😂☺ Jinak samozřejmě moooc gratuluji ☺
@sarinka_nevesta gratuluju k Jonaskovi 😍 kluk jako buk 😍 At jste oba zdraví😘
@bemo Dneska v noci jsem vůbec nemohla spát. Jakmile jsem zavřela oči, zdálo se mi, že mám kontrakce a musíme jet. Takhle jsem se několikrát vzbudila, trochu břicho bolelo, ale jen jako při ms, zase usnula a zase stejný sen. Normálně noční můry 😀 Já první dobu ustojím, to se dá vydržet, ale jakmile přijde nutkání na tlačení, tak to už prostě nedávám. To už člověk ke konci prosí skoro o smrt. Snad to nebude tak dlouhé jako při těch předchozích
Ahojky holky, uz jste porodily? Ja porad cekam. Uz jsem ve 40.tydnu a male se nechce na svet 😃😃jak jste na tom vy?
@laola Já jsem měla taky miminka v posteli. Často jsem při kojení usnula, protože jsem kojila v leže. Pak jsem se probudila, dítě odstaveno a spokojeně spinkalo, takže jsem schovala prso, přikryla nás oba a zase pokračovala ve spaní 😀 U třetího to nevidím jinak. Mám 3 děti, denně musím ráno vstávat a nejstarší vypravit do školy, takže každá chvilka spaní se prostě počítá 🙂
@tsasenka kdyby se tak člověk uměl hodit do pohody a vidět jen tu myšlenku toho miminka. Mě to posledně šlo a byl to porod jako po másle. Ani ty bolesti nebyly tak velké jako u předchozích dětí. Psychika dělá hrozně moc u porodu.
Pamatuju si, že když jsme jeli posledně do porodnice, tak mi manžel během jízdy řekl, za chvilku už uvidíme to naše miminko, chápeš to? A v tu chvíli mi to hrozně pomohlo, jedná jediná věta. Pak samozřejmě i po vyšetření, když mi PA řekla, to bude hodně rychlé, jste na 8 cm. A za hodinu bylo po všem a fakt jsem neměla pocit toho že to už nedám. Jo, takhle bych to přála všem.
@bemo Já jsem ke druhému jela s tím, že to bude mnohem lepší, jak u prvního, že budu hodně chodit a nebudu ležet a jak to přijde, půjdu přes bolest a určitě to bude rychlejší. Ale ať jsem se snažila, jak chtěla, tak to prostě nešlo. Ta "vypuzovací" část byla mnohem delší, než u prvního a i když jsem se fakt snažila, tak to prostě nešlo. Byla jsem z toho zoufalá, naprosto vyčerpaná a padala do mdlob a fakt jsem jim řekla, že už nemůžu, že končím. A to jsem přijela na 6 cm otevřená a do dvou hodin od přijmu byla malá na světě.
Takže teď nevím co čekat od třetího porodu. Tak nějak věřím, že když je to jiné pohlaví a podle odhadů menší, než to druhé, půjde to líp, prostě musí
Tak já mám termín dneska. Tak doufám že to klapne 😂 Dcerka už od rána litá, že dneska budeme mít miminko, tak nevím nevím.
@sarinka_nevesta Moc gratuluju! 😍
Já už chci taky. Už mě to nebaví 😕
@sarinka_nevesta velke gratulace! Preji hodne zdravicka, stesticka a pohody a at Jonasek roste do krasy a zdravi a dela Tobe i manzelovi radost 😊 mimochodem, pohlavi mimi jste meli jako prekvap, ze? Mno... snehulak nakonec privolal porod, presne, jak jsi predpokladala 😊
@ange_de_la_morte jaky to je olejicek?
@ange_de_la_morte 5 az 6 datli den

@sarinka_nevesta moc gratuluji 🙂 Jonášek, je nádherný 🙂