Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@martinasip budu drzet pesti, at vse dopadne dobre a jsi rychle fit
@halasovci007 tj misto abych si uzivala materskou tak jsem se deno denne rozcilovala s Cezem ohledne pripojeni elektriky.. koupala se po rodine pac nam netekla voda a byla na primotopech v byte pac cez nam elektriku pripojoval mesic a pul....ale uz je to fajn. Mam teplo mam vodu vanu si muzu dat..pohoda.
@veselaopicka @laola já bych řekla že většina chlapů ne že nechce pomoct, ale prostě každý mluvíme jiným jazykem - my si myslíme že chlapi naše náznaky chápou, nebo že je to napadne samo od sebe, ale ono nenapadne, myslím že většina chlapů prostě potřebuje jasně vědět co se po nich chce ... jako já mám zlatou tchýni ale za to jak mému manželovi celý život doslova podstrojovala pod nos bych ji zabila
@halasovci007 : tak bříško mi manžel nemazal nikdy, nechci to po něm pokud to nejde prostě z něho, jestli chápeš ... u prvního jsem strašně obrečela že se mně ani nedotýká ( prostě s břichem ho nepřitahuju a tak to bere že když nebude sex tak naco mazlení) - teď už to beru víc sportovně, přece jen jsem nečekala zásadní změnu od prvního těhotenství a vím že mně miluje, jen není úplně ten ,,kontaktní,, typ ... jinak já víc fňukám než u prvního 😀 - s prvním jsem ještě den před porodem házela koním hnůj, ale v té době byl manžel od rána do večera v práci takže bych si stejně fňukala tak akorát pro sebe a stejně to musela jít udělat, teď je dost doma takže mně ani nehne dělat víc než musím a co jde diriguju na manžela, mám na to nárok - kdy jindy 😀
@veselaopicka je to strašný řešit takovýhle věci v tomhle stavu. Je mi to moc líto za tebe..Snad už je všem těmhle hrůzám konec a bude jen líp. Taky jsme když jsme stavěli bydleli u našich a spávali u kamaráda, abychom nemuseli jezdit tak daleko, vím jaké to je, ale nedovedu si to představit v těhotenství..Tak teď už vás snad čekají jen krásné chvíle (mě se teda strašně líbilo, zabydlovat se, určovat věcem jejich místo a tak, ale teď bych si to asi tak neužívala v těhotenství..Brala jsem to jako zábavu, ale teď tahat ty krabice a vybalovat to teda je děsná představa) hlavně se šetři, ať si neublížíš ☹ a manžela pěkně zapřáhni, ať toho stihnete co nejvíc, nikdo z nás neví, jaké to bude potom a můžete mít spavé miminko a nebo taky ne. Kamarádka měla mimčo, co spalo fakt snad 23hod denně, ale jak tady i čtu, tak miminka mají bolení bříška a tak, takže to bude určitě náročné..
@ange_de_la_morte přesně, chlapům se musí říct všechno jasně..A někdy ani to nepomůže, pokud nemáš argumenty..Ale jako já si teda nemám moc na co stěžovat. Manžel je milionovej, stará se, ptá se, jen ty singály nám trochu váznou..Jinak manžel teda je kontaktní tip, ale svým způsobem. Bříško hladí a mluví na něj, ale nenamaže ho 😀 jo sex je u nás tabu už dlouho 😀 Ale tulíme se to jo...
@daskaaa1 to je krásná princezna. Moc veliká gratulace a hodně zdravíčka oběma..
@daskaaa1 krasnaa gratuluji 😉
Tak jsem nakadeřená, pedikuru zítra..v tomhle ohledu může na svět! 💅🏻👀😁
Nakoupeno, vyprano a vyzehleno máme, teď už chybí jen dětský pokoj, ložnice a schody k nim... 😥
@priefi dekuju
@halasovci007 : mi tu ,,lásku k bříšku,, kompenzuje syn, za pár dní mu bude 6 let a hodně to vnímá že bude ségra, strašně se na ni těší a pořád mi chce mazlit bříško, zpívat mu apod. - syn je hodně mazlivý takže tak nějak tolik neřeším že manžel ne - není to stejné ale tu potřebu kontaktu mám jakštakš uspokojenou
@daskaaa1 : moc gratuluji, je jak panenka 🙂 🙂 ať jsi brzo fit a jste co nejdříve doma, tahle dlouhý porod to je mazec, mi stačilo 40 hodin u prvního
@veselaopicka já jsem si taky myslela, že si ani nesednou a nic neudělám. Ale krom těch dvou dnů co ji fakt hodně trápilo to bříško tak mám poměrně času dost i na jiné věci. Jen se k tomu dokopat je občas problém 😂
@ange_de_la_morte to je taky krasny kdyz uz velky bracha mazli segru a hlavne kdyz je starsi,takze to chape.Bude jeji strazce..Ta se bude mit teda 😊😉 vzdycky sem si prala mit starsiho brachu..Tak hlavne,ze mazlici potrebu mas s kym prozit..
@krisatko 😁😉 to je problem vsude.Clovek je od prirody tvor liny 😂😂😆😇ale me to teda ted ke konci tehu ani moc nejde..Jaktoze nespite?Mate cas kojeni?
@halasovci007 jojo papame... Teda teď už skyta zas... Chuderka. Když ju neboli bříško tak štěká jak pejsek.
Holky, tak dneska první dotaz, jestli náhodou už měsíc nepřenáším 😀 No, to mě teda dostalo. Si to asi napíšu na čelo, nerodím, nepřenáším, cítím se fajn 🙂 A to se lidem max. vyhýbám. Jak budu jezdit s kočárkem, tak se budou ptát, jestli jsem porodila, když mě vidí 😀
Holky, co se tyce Vasich drahych polovicek, doporucuji si na googlu napsat gender rozdily, mozna pak lepe pochopite svoje drahe polovicky. Kdyz se clovek o to nezajima, nedojde mu, jak to je banalni, ale trefne. Na vysce jsem o tom delala seminarku a prezentaci s manzelem (tehdy pritelem). A pri tvorbe jsme se neskutecne nasmali a lepe se pochopili. Prezentace byla vazne vtipna, ale pravdiva. Jako priklad, chlapi maji tzv. "Krabici niceho", proste koukaji do blba a nemysli fakt na nic, mozek ma pauzu. Dokazete se podivat na strop a nepremyslet nad tou prasklinou, co tam je a kde vede? Ne? To proto, ze to jsme my zeny. Ale muzi se koukaji a nemysli, nejaka prasklina je nenervuje. Muzi je treba rici presne co chcete, naznaky jim nic nerikaji, ne ze by to ignorovali, proste musi se na ne jasne a presne. Kdyz si na neco stezujete, oni to neberou, ze si chcete postezovat, aby Vas jen a pouze vyslechli, oni to berou, ze mate problem a chcete po nem reseni a hledaji ho. Takze vy si chcete vylit zluc a misto, aby on Vas poplacal po rameni, tak zacne chrlit, co byste mely a tim Vas jeste vic vytoci. A mohla bych pokracovat 😅 takze holky, sup na google a gender rozdily 😊
@tsasenka páni teda, proč bys jako měla měsíc přenášet? Já dceru odhlásila ze školky, jednak abych nemusela lítat s holkama ráno do školky, taky aby mi něčo nepřinesla a hlavně se mi hooodně nechce mezi lidi. No ale syna stejně vyzvednout musím a potřebuju se alespoň projít. Už teď jsem vymýšlela jakou trasou by mě vidělo co nejméně lidí 😀 a ta mám 6.dni do TP.
Hele ale někteří chytraci se mě i s kočárkem ptali, tak ještě nic. Je pravda že vozím kočárek soustavně už 10 let a vždy se jen vymění sporťák za hlubokou korbu. Ale někdy mi ty lidi přijdou opravdu hloupý a nebo to dělají naschvál.
@krisatko ja usnula jeste nastesti..me mala skyta i v brise 😂 ji rikam at nepije tu plodovku..
@tsasenka 😂😂😂😂
@priefi diky za tip.O krabici prazdna u muzu jsem uz videla tenkrat nejaky porad vtipne natoceny a dodnes tohle slovni spojeni pouzivame 😂😂
@bemo nebo mluvi driv nez mozek sepne a nez mysli..
My dneska prvni tp..Ale naposled platil az 10.1. Jsem zvedava kdy ta nase princezna rozhodne,ze je cas prijit na svet..holky taky se vam mimca uz malo hybaji kdyz maji malo mista.Ja musim vzdycky dlouho cekat,soustredit se na to a nekope tolik..Ja sem cetla,ze je nornalni pravu kvuli mistu,ale radsi se zeptam..
@halasovci007 Já začnu Mikyho přes břicho šťouchat a ptám se ho, jestli je tam, že je nějaký hodný 😀 A jak se cítíš v den termínu? Já se teď dost hlídám, jestli se něco nechystá, ale zatím krom zvýšeného výtoku nic na sobě nepozoruju. Včera porodila kamarádka, co měla stejný termín (16.1.), tak už vím o prvním, kdo v mém termínu porodil.
@bemo Ty lidi jsou fakt blbí, že? Já už dceru do školy nevodím, jen s ní jdu půlku cesty, abych měla jistotu, že v pořádku přešla dost frekventovanou silnici a jdu zpátky. U školy bych potkala tolik lidí a vsadím se, že by se zase někdo ptal, jestli uuuž? A když se neptají mě, tak manžela a okolí.

@martinasip ahoj a jaky je duvod k sekci?