icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

fly80
7. led 2019

@halasovci007 u mě je to s tím kopáním a hybanim naopak. Včera mě kopla tak, jako když skrcis nohy a oběma pak rychle kopnes. Sem myslela, že chce ven bokem 😂😂😂 ale obecně by to tak mělo být. Nemají tam už místo na nějaký tělocvik

malecek
7. led 2019

@tsasenka i s kočárkem se najdou debilové 😉 já kdysi s kočárkem potkala známého a on na mě že komu vozím, po odpovědi že sobě mi řekl, že asi těžko že mě několikrát videl a břicho jsem neměla😂😂😂

halasovci007
7. led 2019

@tsasenka ja se cejtim mi prijde porad stejne tak nejak.Prsty necitim uz porad ty tri zbytek natekly a nohy natekly,bricho tvrdy a vytok malinko jinak nic.Nemuzu se napolohovat kdyz lezim.Nahore 10.5kg.Valim se jak medved a funim jako lokomotiva.Clovek uz je neohrabanej.Taky se furt zkoumam akorat me prave desi,ze mala moc nekope a ze necitim nic co by melo bolet nejak extra a tim padem ze by se k necemu schylovalo..A tak me vytaci otazky zda uz rodim kdyz se furt nic nedeje..asi to znas,vsude stejny 😂 ja se nepatuji,ze bych nekoho se furt ptala jestli rodi.Fakt ne..A to jsme posledni z ty nejblizsi party kdo nema dite.Cili vsichni to prozili a strjne se ptaji 😎

tsasenka
autor
7. led 2019

@malecek Taky dobré, no 😅😅

@halasovci007 Oni to možná nemyslí zle, ale když se Tě furt někdo ptá, zda už, tak je to na 💣💣😀

petrafrenz
7. led 2019
Uživatel petrafrenz je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petrafrenz.

@halasovci007 ja pohyby cítím, jen když si sednu nebo na ni položím knížku, když si čtu. Někdy na boku, cítím, jak mě lechtaji nožičky 😁. Reaguje teda i na tatínka, když položí ruku a mluví s ní. Nesnáší doktory (asi po mamince 😂) a to šíleně kopala, ani ty ozvy nemohli natočit. Od té doby úplně hodné miminko, až si říkám, jestli tam ještě je 😁.

priefi
7. led 2019

@krisatko my meli taky bantovaci noc 😥😅

sarkoc
7. led 2019

Ahoj, tak jen kratka zpravicka (docitat vás nějak nezvladam 😀), dnes bychom mely jít se Stepankou domů...jediný problém je, ze jak je asi droboucka, aktuálně 2650), tak nezvládá termoregulaci, od rana ma pod 35st...tak ji zahrivam na sobě a pod perinou a snad to dopadne no ☺

semmi
7. led 2019

Ahoj holky, tak ja jsem dnes 2 dny po terminu. Nic neodpovídá tomu, že by se mělo neco.dít. Zítra jdu na dalsi kontrolu do porodnice s tim, ze se udela i utz a určitě mi reknou, ze 12.1. nastup na vyvolání. Čehož se doufám nedockam. Je to sranda, protože první dcerka je narozena 12.1.2015 termín byl 8.1. s tím, že kdyby se malá nenarodila toho dvanáctého, tak bych 15.1. nastoupila na vyvolání. (Dalsi sranda 15.1. se narodil můj bratr 🙈😁) máme to v rodině takove divoké s těmi daty. Ja se měla narodit az v kvetnu aa narodila jsem se 21.4. stejne jako můj táta. 👌 Tak jsem zvedava, jak dlouho nas bude napinat ta nase druha 👑 a zda se narodi stejně, jako sestricka. 🙈😁😁😁

bemo
7. led 2019

@malecek no samozřejmě, ostatní vědí lépe než ty že jsi přeci nebyla těhotná 😀

@halasovci007 zrovna jsem včera říkala manželovi že už je nějaké línější miminko. Vždycky když mi děti zlenivěli v břiše, tak pak brzy vykoukli 🙂

@tsasenka já školáky naštěstí vodit nemusím, mají to kousek a žádná nebezpečná cesta. Ale do školky to jinak nejde. A za to mi to teď vůbec nestojí. Holky si doma pohrají, i pomlátí 🙂
Ale jakmile se ukáže někde manžel, tam kde většinou se vyskytuju spíš já, tak už ho bombarduji otázkami.
Mě nejvíc štve když někdo srovnává velikost břicha. To dělá tchyně. Včera jsem ji řekla že kamarádka, kterou ona zná, má termín jak my. A ona na to. Vždyť má menší břicho. Já ji říkám, no prsa má taky i dost menší a vsadím se tě bude i kojit. Jako bychom byli všichni stejní.
Tchyně jí hrozně málo aby byla hubená a každého strašně kritizuje když je širší.

ange_de_la_morte
7. led 2019

Holky tak dneska 2.kontrola v porodnici - na monitoru malá moc nechtěla spolupracovat , pořád usínala takže jsem tam byla asi 50minut, myslela jsem že už se z toho lehátka nepostavím ... jinak dole stejné jako před týdnem, výsledky na streptokoka negativní akorát prý vyšlo hodně kvasinek tak mi dr. napsala nějaké globule na noc, že ty kvasinky přeléčíme .... akorát teda mi dr.říkala že mám flekatou placentu ale průtoku prý ok, tak mám z toho smíšené pocity, taky vám to někomu říkal doktor ? Moc nevím jak si to přebrat

tsasenka
autor
7. led 2019

Teď volám s mamkou a ona se mě ptá, proč nejsem v porodnici, že si myslela, že už rodím, když Mianka už byla na světě 😀 Normálně není dneska nějaká erupce na slunci, nebo tak něco? Od mamky to snesu, moc se nevidíme a už jsme si skoro týden nevolali.
Si asi začnu dělat čárky😂

halasovci007
7. led 2019

@fly80 tak snad tim bokem nevyleze..taky mi to tak obcas prislo a ted prave tolik nekope..

priefi
7. led 2019

@ange_de_la_morte rekla bych, ze to znamena, ze se zacina pomalu opotrebovavat, ale nejsem si tim jista.

ange_de_la_morte
7. led 2019

@priefi : tak bych to asi taky chápala, ale asi to ničemu nevadí ne ? někde jsem četla že prý placenta je v nejlepší formě kolem 34tt a pak už jen stárne ... takže maximálně by to znamenalo že se opotřebí rychleji a třeba porodím dříve, tak nějak to chápu já, co myslíš ? teď jsem 36+6 tak snad se to teda nic zásadního neznamená

halasovci007
7. led 2019

@malecek 😂😂😂 njn s blbcem se nedomluvis..
@tsasenka urcite to zle nemysli a ani nevi ze se kazdy den ptaji i jiny a cloveka to uz nebavi furt dokola vsem rikat ze jeste nic..kort kdyz se nic nedeje a sama si rikam ze mozna budu muset na vyvolani..
@petrafrenz taky radite na tech ozvach?My taky..To me nenapadlo,ze je to tim,ze nema rada doktory.Ale asi to tak bude kort kdyz jim neverim..
@sarkoc tak at vas brzo pusti.Snad to klapne uz dneska..To je teda drobecek..
@semmi to by bylo krasny mohly by slavit spolu segry 😍 my v lednu nemame vubec nikoho.Jen tchyni..Mame hodne cerven (a tem cely zivot zavidim,ze muzou delat zahradni party..)chtela sem tak naplanovat i prcka na leto.No nevyslo to..Jsme radi,ze jsme se vubec po letech dockali, akorat me mrzi,ze ac za to nemuzu udelam ji to,co jsem sama cely zivot postradala..Budeme delat party i tak.Jen ne narozeninove mno..
@bemo no a uz ti davali vas osudovy film vlastne vid 😉😊tak treba je to dalsi znameni..
@tsasenka vem si na ty carky radeji velky papir..My mame s kamarady spolecny chat a jakmile vidi,ze jsme par hodin neaktivni pres den tak uz pisou jestli nerodime atd. No konec..pisu jim ze jim urcite dame vedet a za den dva to same..😥😥

krisatko
7. led 2019

@sarkoc taky jsme měli ten problém. V začátku nepomohla nahřát příčkový polštář s dát pod ni. Nahřívali jsme dvakrát denně. Teď už je asi 5 dní bez pecek

krisatko
7. led 2019

Oprava- pomáhalo pecičkovy

tsasenka
autor
7. led 2019

@halasovci007 Přestanu chodit na FB a brát telefony, doufám, že nebudou klepat na dveře 😀 Víš, kdybych se toho porodu tak nebála, tak jdu třeba odhrňovat snih, umývat okna atd. Ale tak nějak se k tomu nemám. Líbí se mi datum 8.1. a 15.1. tak to nechám na Mikym, co se líbí jemu 😉

halasovci007
7. led 2019

@tsasenka ja se taky furt odhodlavam jestli se pustit do nejaky prace,ale ja se zase bojim,ze se utaham a pak zacnu rodit neodpocata..Zatim skladam Vanoce a takovy lehci prace..Ono me ted vycerpa i zametani obyvaku..takze normalni prace je vycerpavajici..no to by se mohlo stat,ze budou bouchat na dvere..😂 nas nejlepsi kamarad ma i klic,tak by mohl i prijit 😂😂budu muset nechat klic v zamku - pro jistotu 😂😂

halasovci007
7. led 2019

Jinak jsem volala na gyndu a streptokok je negativni..Hura..

zetta01
7. led 2019

@halasovci007 no mě ohledně pohybů každý říkal, že ke konci to už moc cítit nebude, já jsem malého celou tu dobu nějak extra moc necítila, ale teď ke konci teda šíleně sebou vrtí od rána až snad do večera, fakt ho cítívám nejvíc za celou tu dobu, ale třeba dneska se sotva pohne a nic, občas vidím, že mé boulovaté břicho změnilo tvar, když se soustředím cítím lehké pohyby, vím, že už tam je málo místa, ale jelikož jsem 5 den po TP, tak jsem pak trochu nervní jestli je vše OK. Dneska od rána mě docela tvrdne a tahne břicho, tak možná i to na to má vliv.
@tsasenka chtěla jsem se zeptat ohledně toho výtoku, může to něco svědčit? Já mám spíš takový omlouvám se bílý krémový výtok, tohle jsem tedy mívala občas i dřív, ale asi poslední 3 dny přidal tedy na intenzitě hlavně z rána, včera když jsem se přeslékala, tak na zem ze mě úkáplo dokonce tak 3 kapky

krispianka
7. led 2019

Já mám výtok skoro celé těhotenství, hlavně po 20tt je ho víc a víc. Dokonce teď ve 36 tt z vyteru na streptokoka mi také zjistili kvasinky, které léčím globulema. Je hodně vodnatý, že tak před 2 týdny mi ráno v teklo tak 0,5 dcl na prostěradlo, až jsem se lekla, že je to plodovka 🙄 jinak co jsem tak probírala s mamkou a tchyni, tak po první plánovaným cs to zkusím přirozeně 😊 nemám nějaké zvláštní potíže, tak jsem řekla, proč to nezkusit. A včera večer mi začaly menstruační bolesti v podbřišku, trvaly celou noc, dokonce i teď to cítím 🤨 dnes jsem 37+0

tsasenka
autor
7. led 2019

@zetta01 Ja prave nevim, ale je to takove husci zlute, mozna je to zatka? Ale odchazi to nejak postupne uz par dni. A taky posledni tyden bych jen spala, i kdyz se citim docela dobre. Mam 9 dni do TP. No a bolesti vecer uz taky nemam. Jen me v noci vzbudi par fakt velkych, ale ja si reknu, v noci ne a rychle to zaspim 😀

semmi
7. led 2019

@halasovci007 taky jsem chtela letni miminko. 🙈😁 Prvni nám vysla hned u druhe to trosku trvalo =/

semmi
7. led 2019

@tsasenka Mne taky kazdy bombarduje jestli už? Paradoxne nejvíc znama, ktera sama.prenasela a ma tri deti a mohla by už tusit, ze tato otazka je fakt obtěžující. A že kdyby uuuuz, tak to urcite dame vsem vedet. 🙈 U prvni dcerky me to stvalo tak moc, ze jsem i brecela. Bylo to fakt vycerpavajici, jak kazdej otravoval. A ted? Koupila jsem si Bachovy kapky a vsichni jsou mi u .... 👌😁😁😁😁

laola
7. led 2019

@priefi jj, nothing box je naprosto trefny😂 musí si to člověk vybavit v momentě, kdy by muže chutě zabil 😂😂😂 Já už jen přesně ukoluju, protože jinak by nebylo možno dosáhnout ničeho 😊

zetta01
7. led 2019

@tsasenka no já ho mám fakt bílý, tak jako celé těhu nebo od půlky spíš, akorát je ho teď víc. Tak uvidíme no. Mě břicho pobolívalo vždy večer, jak na MS, pak to ustalo, pak zase začalo, včera mě dole tak divně píchalo, že jsem nemohla pomalu ani vyjít schody, ale pak to přešlo. Akorát teda dneska ráno mě trochu bolelo břicho, jak na MS a celý den mi tvrdne a je takové stahlé, tak snad se něco děje :-/ do nemocnice jdu ve středu. Už bych to chtěla mít za sebou pač jinak asi někoho brzo zabiju 😀 ty dotazy lidí jsou šílený, vím že to nemyslí zle, ale zase si neuvědomují, že nejsou jediní kdo se ptají a když se každý den ptá několik lidí je to na palici. Já už ani nereaguji na zprávy na FB či sms, at si každý myslí co chce, je mi to fakt jedno. Nejhorší je, když tětě napíšu, že ještě nic a že bude první která se to pak dozví ona napíšeš dobře dobře a pak za 2 dny zase začne bombardovat smskama manžela. A nejlepší chodili u nás na 3 krále, takže asi 20 dětí + doprovod a se slovy vidíme, že tady už k požehnanému stavu došlo a kdy máte termín a když řeknu no před 4 dny, tak strašné divení a jak to, že ještě nic. To je teď snad ještě horší, ráno jsem si od mamky vyslechla, jak se bavila s kolegyní v práci, že to není možné že se nic neděje, jak je to možné. Tak jsem se jí jen zeptala kolik má roků, že jestli jako neslyšela o tom, že se porody běžně vyvolávají a proč jako myslí, že se to dělá. Holky fakt, včera jsem řekla manželovi, že až budeme čekat 2 mimčo, tak to nikomu ani neřeknu, pač mě ty lidi zničí. Tak jsem vystresovaná, aby bylo vše ok, když už 5 den přenáším a do toho toto. Včera jsem, už i bečela, že bych chtěla aby šel ven, jako byl to zkrat. Já bych ho klidně nosila i dalších 14dní, jen kdybych věděla, že bude v pořádku. Já už ani nikam nechodím, abych se s nikým nemusela potkat

priefi
7. led 2019

@ange_de_la_morte to netusim, kdyz tak se radeji zeptej na dalsi ko. Vim, ze kdyz je prilis stara, nebo lepe napsano opotrebena, tak se vyvolava porod. Nekdy se bere i krevni testy, jak to vypada a na zaklade toho se dr.rozhodne, zda ok, nebo vyvolat. Ale to bude uz kdyz je placenta hodne opotrebena. Hlavne, ze jsou prutoky ok 😊

tsasenka
autor
7. led 2019

@zetta01 Jako co by chteli online prepis porodu? Zacaly stahy, jedeme, jsem na monitoru, klystyr, tlacim, nejde to, boli to, umiram ...??? Proste az to male prijde na svet,tak se to stejne dovi. Driv je naprosto zbytecne se ptat, protoze se nic nedeje. Prijde mi to jako cestovani s detmi... Uz tam budem??? A uzz?

bemo
7. led 2019

@halasovci007 no, rodící film proběhl a nic 😀 my máme syna narozeného 19.1. ale teda tak dlouho se mi čekat nechce, i když kdoví co si milost pán usmyslí 🙂 třeba bude chtít slavit s bráchou, i když to budou i tak.
@tsasenka já přemýšlím nad sexem, ale nějak se nemůžu dokopat. I když chápu že pak bude celibat hodně dlouhý a co chudák manžel.
@semmi teda známá by mohla vědět jaké to je, když furt někdo otravuje.

Jinak holky já mám takovou radost, manžel mi oznámil, že akorát ve čtvrtek bude trochu více cestovat, ale vše do hodiny a půl jízdy domů a kvůli nám to Slovensko zrušil. Takže už ho budeme mít v rámci možností po ruce. Dnes to na něho ještě zkoušel jiný kolega že by bylo něco potřeba v Německu, čili celý den a půl pryč, tak to mu řekl že zvážoval Slovensko které nakonec ruší a že cesta do Německa do porodu nepadá v úvahu. Tak jsem fakt moc ráda. I když se bojím co nastane po návratu z porodnice, když takhle všechno přesouvá, tak budeme muset bojovat sami. Ale teď je pro nás důležité toto.

Strana