Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Holky co kojite, co zhruba jíte? Snažím se nejíst co nemám, ale hrozně mě honí mlsná. Snad víc než v těhotenství.
Zase vás pomalu nestíhám dočíst ☹ Každopádně u nás už se asi něco připravuje, včera mi ráno odešla čistě žlutá hlenová zátka a od té doby mě celý den lehce pobolivalo břicho. Od 5 od rána už nespím, bolesti se trochu zvýšily, ale nic, co by se nedalo vydržet. Dneska jsem stejně měla jít do poradny, tak jsem to moc neřešila. Dnes ráno ze mě odešel další kus hlenové zátky, tentokrát už víc a s krví. Vůbec jsem netušila, že může odcházet na víckrát??? Bolesti břicha se zmírnily po sprše asi na dvě hodiny, ale už to zase začíná. Mám po monitorech a čekám na vyšetření od paní doktorky, tak jsem zvědavá. A zároveň začínám mít pěkně nahnáno 🙂 do dneška jsem byla hrdinka, ale jak se to blíží, nejradši bych to celý stopla 🙂
@kaissi mne ta zatka odchazi tak 14 dni uz. Dneska jsem byla na monitoru a mela jsem tam podle dr. Slabe kontrakce a rikala ze to vidi tak do tydne
Termin mam az 26.1
Holky prosím dotázek, teď mě dostal manžel a já si nejsem jistá, kdo platí tu otcovskou po porodu? Zaměstnavatel nebo stát?
Ahoj holky,
hlásím se po poradne, vše ok, dole pry trochu posun, prostupnost pro prst, tak uvidíme, zda se ještě za týden v poradne uvidíme😀 vahovy odhad p. Dr. vtipně zhodnotila od 3 do 5 kg😂😂😂
@malecek s kojenim to zase bude mazec... vyhýbala jsem se všemu nadymavemu, takže staré pečivo, žádná rýže, banány a takové ty "zabetonovavaci" věci... kapala jsem biogaia kapky a sabsimplex. Teď asi zkusíme ten Biopron bo jak se tomu nadáve... a určitě budu zkoušet bezplenkovou metodu (podržet prcka nad nocnickem nebo plenou v klubicku-to se vždycky kluci tak pěkně vykadili a nebyly žádné koliky)
Ahoj holky spolubojovnice.Tak se hlasim stale vcelku po dnesni ko..No do smichu uz mi moc neni.Chteli si me nechat v nemocnici mam dost vysoky tlak.Nakonec me pustili jen proto,ze sem si mohla pujcit od mamky tlakomer.Musim se merit 5x denne a kdyz to preleze 140/90 okamzite jedem.Dnes jsem mela 150/91 a 135/108.Pry jevto pro miminko nebezpecne.Jenze ja jim to tam rikala,ze tam je strasny vzduch a hrozny horko a ze na monitorech me pripojovala jina sestricka nez obvykle a ta chtela at si lehnu na zada nez to zapoji a me se dela zle.I kdyz jsem se pak otocila na bok tak mala kopala a skytala neni na zadech zvykla.Takze mam nakazano lezet.Manzel je nastesti od zitra do nedele doma a v pondeli jedu na dalsi ko..Doma mi tlak krasne klesa.Tak ted uz budu fakt jen lezet jako lemra a ani nehnu brvou.Lepsi lezet doma nez v nemocnici!!
Holky, dnešní kontrola v porodnici a jsem nadšená. Jen se prostě nesmím zbytečně bát. Monitor trochu trval, protože mimi nespolupracovalo, utz super -budu asi rodit obra, takže ho musím trochu popohnat 😀
Vnitřní vyšetření mi ani nedělala. Ozvy krásné, monitor po vzbuzení taky, rodím třetí a může to přijít kdykoliv. I kdyby mě vyšetřila a vše zavřeno, tak i tak můžu večer přijet rodit. Příště jdu už v termínu (no, snad do středy porodím) a to mi udělá komplet vyšetření, ale když ještě nemám termín, tak nemá důvod.
I tak si myslím, že mi už cca týden odchází postupně hlenová zátka. Ale včera jsem celé dopoledne uklízela, dokonce jsem spadla, dala si večer horkou vanu a znásilnila 😘😂 manžela i tak stále 2v1. Je pravda, že příjezdovou cestu mi od sněhu odházel tchán. Fakt nevím, co víc dělat, jít běhat se psem? Můj běh je asi rychlá chůze 😀
Nebo mám blok v hlavě a musím si říkat, že v porodnici jsou moc příjemní a všichni (dr. PA) mi říkají, že třetí porod, že to bude v pohodě, že už to znám a umím 😂
@nika_vk Moc děkujeme jsi zlatá ❤❤❤ fly80 nastoupila, už dneska asi teda rovnou na vyvolání, já nastupuji zítra, ale jen na nějaký ten zátěžový test, určitě se pak ozvu, jak to dopadlo a co bude dál. Mě překvapuje, že všechny jdete rovnou na vyvolání a já nejdřív na nějaký zátěžový test ☹
@tsasenka Ano jdu, dekuji. Pokud se malej do nedele nevyklube, tak mam v pondeli rano nastup. Termin jsem mela 6.1.
@zetta01 Me o zadnem zatezovem testu nerikali a nazvali to vyvolanim, ale jeste mam zitra kontrolu, tak se mozna dozvim vic podrobnosti. Neboj urcite ten test bude v pohode. Musime to nejak zvladnout 🙂 hlavne to nejlepsi pro prcky.
@tsasenka no vidíš, to jsou samé pozitivní zprávy. Ale u nás stále nic. Ale teda dnes mi volala mamka a hned se mi do telefonu omlouvala, že ví že mi to vadí, ale že na mě dnes od rána nějak pořád myslí a že jestli se něco neděje. Ale musela jsem ji i tebe zklamat. Bolesti jsou tak nějak furt, ale nic kvůli čemu bych koukla na hodiny a měla potřebu počítat 😀 a hlenová zátka, bych řekla že zatím vůbec neodešla.Od rána jsem si dala cíl, že si celý den nesednu 🙂 tak jsem ráno uklidnila kuchyň, upekla buchtu, uvařila hovězí guláš a pak si šla hrát s holkama. No, ale pak to nešlo si nesednout a pak nelehnout 🙂 ale manžel teď furt prosí taky o jedno znásilnění, tak to budu muset nějak dát.

@zetta01 tak na tebe budeme myslet 😉