Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 já právě taky moc nemám představu, docela jsem si zvykla, že nemusím nic brát navíc mi vymyzely všechny mykózy a kvasinky, když jsem prášky vysadila....tak nevím
@kaissi velika gratulace 😘 a zdravicko obema..
@krisatko mam to uplne stejne a hlavne je mi o hodne lip..Ha me neskutecne utlumovala a uz ji brat nechci.Vubec ne kdyz casem byvhom chteli druheho prcka..
@fly80 moc gratuluju 🙂 I ostatnim! 🙂 Jen s tou rychlosti me napada, muj tata se narodil ve vytahu v porodnici. Babicku vezli ji z prijmu na sal, ale uz to nestihli. Byl to prekotny porod se vsim vsudy. 🙂
@cerlada to je krasna princezna.Hlavne preji zdravicko Amalce i mamince a at vam roste porad do krasy a dela samou radost..
@halasovci007 Třeba ten tlak a otoky značí, že už by to mohlo být. Je to dost nepříjemné, taky jsem to u druhého měla, ale porodila jsem skoro o 2 týdny dřív.
@veselaopicka Já mám pořád něco, kvůli čemu se mi to nehodí 😀
@tsasenka už to tu jede, co. Mě by se to líbilo dnes to datum, první syn je narozen 19.01.2011 tak tenhle by mohl být 11.01.2019 uznej že by to bylo hezké, že 😀 ale obávám se že jemu se bude spíš líbit až toho 19. nebo i později.
Mě včera mamka oznámila, že pokud hodlám zase přenášet, tak 10 po mém termínu je 23.1. a to ona nemůže a pak toho má v práci moc, tak bude celý ten týden mimo. Tak doufám že tak daleko to nedotáhnu ani já 😀
@bemo Já jsem si taky říkala, že 11.1. je takové pěkné datum, ale jak to tomu malému vysvětlit, že? 😀 Přenášet opravdu nechci, o víkendu má být obleva, tak asi čeká, až roztaje sníh a budou lepší cesty, nebo já fakt nevím 😀 Aspoň nějaký náznak, už se něco chystá, pojedem ráno, večer a tak. To by se mi hodilo 😀
@tsasenka no uz by to mohlo byt.Jsem trochu nervni aby male ten tlak neskodil.Vcera TP takze nema na co cekat..Piju malinik,jim lneny seminko.Akorat ted musim lezet a odpocivat tak ji ani prochazkama nemuzu popohnat.
@tsasenka já právě taky žádný náznak. Každý den mám něco jako posličky, ale nic hrozného. Ale budu muset věřit, že to snad bude tak jako vždy. Dlouho nic a pak jsem porodila a ani jsem nevěděla jak. Uvidíš, za pár dní nám to bude připadat neuvěřitelné, že jsme tak dlouho čekali a už budeme mít uzlíky u sebe 😀
Tak se holky hlasim mam po tom zatezove testu. Jinak teda od vcera jsem zacala mit hnedy vytok a docela me bolelo bricho maly sebou neskutecne vecer mrskal. O pul 4 rano me vzbudila MS bolest sla jsem na wc a znova hnedy vytok ted uz i s kousky jak kdyz nitkama krve bolesti nepravidelne ale od pul 5 do pul 6 byly co 8 min. Tak jsem byla zvedava co bude. Test delali nejdriv 20min.krivka pak pichli ten oxytocin a ze pokud budu reagovat dobre a behem 10min.vyvolaji 3 kontrakce tak to ukonci a odpoji kapacku a natoci jeste 20min.v klidu a kdyz ne tak zvysi davku a to muzou udelat az 3x. No me behem tech prvnich 10min. vyvolaly snad 5kontrakci takze me odpojili z kapacky a jeste tech 20min.v klidu to ty kontrakce nabraly pekne na sile pak udelali vysetreni a jsem otevrena na 1 prst. Ted jsem na pokoji a uvidi se co dal. V 1 jdu na monitor a ted mam bolesti cca 7min.tezko rict zdali za to muze ta kapacka ale bolesti a vytok byl uz rano
@cerlada
@kaissi holky, moc gratuluji k detickam 😍😍😍
To se to tu pěkně rodí 😊
Taky jsem si myslela na 11.1.(oba kluci se narodili v pátek), ale malý si myslí něco jiného as... Teď už budu počítat s 19.1. (Nejstarší je 19.12.) nebo si to prostě mimi vybere úplně jinak (snad nečeká na narozeniny tchýně😂)
@zetta01 teda ja na tebe myslela od vcera ze si ani nepsala,jestli se maly nerohodl na posledni chvili..Tak test je za tebou a za chvili budes mit urcite maleho u sebe uvidis.Myslim na vas a drzim pesti 😘😘🍀🍀
@tsasenka dneska od rana teda nic moc bricho tvrdne boli me podbrisek a nevim jestli mam lezet nebo sedet..
Ahoj, moje nejlepší kamarádka to má každým dnem, už se všichni v okolí nemůžeme dočkat. Už jen okolo vymýšlíme co jí a miminku ještě dát, poslední kosmetiku a výbavičku🙂
Holky moc dekuji snad to dnes vyjde ty bolesti zacinaji byt opravdu sila. Ale dostala jsem obed a to buchticky s kremem strasne me tim udelali radost mela jsem na ne uz dlouho chut. To bude aspon energie ted

Tak jen v rychlosti - Adamek se narodil 10.1. ve 22.25 hodin, miry 3750g a 49cm. Jsem grogy, az mi zitra dovezou notebook tak napisu prubeh porodu.