icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
11. led 2019

@tsasenka malé miminko určitě nemáme 😊 už má skoro čtyři kila.

halasovci007
11. led 2019

@zetta01 teda mnaaaam to se mas.Tak alespon ze jidlo maji dobre..Drz se..

malecek
11. led 2019

@fly80 no krása, moc gratuluji 😍😍

malecek
11. led 2019

@kaissi gratulace k dalšímu Adamkovi 😍😍😍

malecek
11. led 2019

Moc gratuluji 😍 😍

malecek
11. led 2019

Holky vy jste se krásně rozrodily 😍😍

priefi
11. led 2019

@malecek to verim, cloveka hned oblije studeny pot. U Matyho jsem se sla jednou koupat a mamka si ho vzala, protoze se probudil a plakal. Zapomnela vypnout monitor a sla. Pak to spustilo alarm a ona byla dost daleko uz. Ja totalne namydlena bezela k postylce, div jsem se neprerazila a mamka vychlamana, ze to zapomnela vypnout.

priefi
11. led 2019

Ja Vas vubec nestiham 😅 jdu teda cist, co je noveho 😅 kdo je cely a kdo uz neni 2v1 😄

tsasenka
autor
11. led 2019

@priefi Počkej, až my 2v1 budeme mít mimi, tak už taky nebudeme stíhat. Ale zatím asi máme převahu 😀 I když se to může každým okamžikem zlomit 😉

veselaopicka
11. led 2019

@priefi ja su cela.. ale nevim nevim od rana je mi divne.

priefi
11. led 2019

Tyyyyjoooo.... to je rychlo vlna!
@kaissi @cerlada @fly80 gratulace! Hodne stesticka, zdravicka a lasky 😊 a at se deti maji cile k svetu 😊 a rostou do zdravi a krasy
@krisatko reakce na vcera kolem 2 rano 😂😂😂 nechci byt skodoliba, ale jsem rada, ze v tom ponocovani nejsem sama 😂😂😂 jinak u Vas to vypada na spurt 😉
@malecek pokud mam chut na sladke, dam si jojo gumovy bonbon, nebo jahudky jojo, susenky digestive (ted maji v lidlu) nebo ovesne od opavie, snidane, vecere napr.sunka, kousek syra, jogurt, obcas treba vysokoprocentni vid.parek, maslo, pecivo chleb nebo rohlik (nejlepe z mrazaku, nenadyma) ledovy salat, svestkovy/tresnovy/merunkovy/broskvovy/visnovy kompot, svacina treba cornflakes, jablicko nebo hrusku. Obed maso + brambor/testoviny/ryze
@zetta01 cssz plati otcovskou, cili stat
@halasovci007 to je mi lito s tim tlakem 😔
@tsasenka 😂😂😂znasilnila manzela 😂😂😂
@krisatko kojeni jako antina? Mno... tech deti, co jsou od sebe necely rok je hodne no 😅 muj manzel je taky vysledek teto antiny 😉 taky uvazuji, co ted ha nechci
@zetta01 drzim pesti at mas brzo mimi u sebe
@journalis jak to s Tebou vypada? Uz zacali vyvolavat? Drzim pesti
@veselaopicka drzim pesti, at to male uz specha k mamince 😊

halasovci007
11. led 2019

@priefi dekuji.Zatim to drzim pod hranici limitu..Lezim tak to nestoupa..Lepsi lezet doma nez v nemocnici..

malecek
11. led 2019

@priefi no je to masakr s tím alarmem, moje nervy. ale dělá mi to jen nahoře v postýlce tak fakt bud je deska hluboko nebo je třeba zkalibrovat, dnes to zvýším a jak bude zas hučet tak nechám zkalibrovat.

a stejně jsme zase dneska spali přitulení k sobě akorát se mi furt zdály hrozné sny, že ho zalehnu a tak ☹ tak jsem se furt budila a kontrolovala ho a on samozřejmě spokojeně chrupkal 🙂

jídelníček mám celkem podobný, jen s tím sladkým, jeden bonbon by nezabral spíš celý balíček 🙂
ted mlsám sušené ovoce, mám tu nasušené jablko, hrušky a švestky.
a piju meltu a kojící čaj.

co jste udělali s nedopitým maliníkem?? škoda ho vyhodit, vypila jsem jen ani ne čtvrtinu.

priefi
11. led 2019

My jsme dneska byli na 14ti denni prohlidce a z 46cm jsme vyrostli na 49cm a vazime 3110g (porodni 2750g, propousteci 2790g). Bohuzel mame zanet v ocicku, ktery zacal uz v porodce se slovy, ze se vse cisti. No... tak budeme otirat, snad kapicky zaberou. Jinak spac prospal zase cely den a v noci bude mit zase preee.... no... mam se na co tesit. Jsem ale dneska jak prejeta parni lokomotivou 😅

krisatko
11. led 2019

@priefi já byla včera po tom předvečerejšku.... asi to bude fakt ten sprut jak říkáš... ale to byl fakt masakr... dneska už se mi daří ji i nechat pořádně odbrknout, že to není takové jen "brky brk" ale pořádný a nahlas :D :D až se kolikrát musím smát... ale aspoň pak nehází šavle.

Nevíte někdo, kdy se miminkům vytvoří ta "záklopka" v jícnu a přestane je to trápit?

tsasenka
autor
11. led 2019

@krisatko No, hlavně se to upraví, jak začneš dávat příkrmy. Ze začátku asi všichni ublinkávají. A pokud kojíš, tak to musíte nějak vydržet. Když jsem dávala UM, musela jsem zůstat jen u Nutrilonu, ostatní mi malá blila. U UM se dají dávat hustější mléka, u kojení nevím.

nika_vk
11. led 2019

@kaissi a @cerlada moc gratuluji k miminkům 🙂
@zetta01 tak snad uz to budes mít brzo a rychle za sebou, drzim pesticky 😉
Jinak ja dnes byla na kontrole od stredy pokrok, cipek zmeknul a malinko povolil, tak se mi pan doktor pokusil udelat takoveho mini Hamilltona, jen co to slo. Dal mi nadeji ze by se to mohlo jeste rozjet samo a jinak termin vyvolani jsme posunuli z pondeli na utery. Tak doufam, ze se malicky do te doby rozhoupe sam 🙂

sarkoc
11. led 2019

My máme to štěstí, že máme obě dítka snad neblinkací...Štěpánka jednou maličko ještě v porodnici, Eliška za své tři roky jestli zvracela 10 x tak je to moc...ale zase obě hodně trápí ty koliky (i když ted jsme nasadili hned Bio Gaiu a vypadá to, že zabírá)...asi všude je něco :/

krisatko
11. led 2019

@sarkoc asi jo no, naše malá mívala brutální škytavky už v břiše (pořád jsem jí říkala, ať tu plodovku tak nehltá) a podle mě s tou škytavkou je spojené i to ublinkávání....

malecek
11. led 2019

@krisatko tak Adámek naštěstí neublinkava (tuk, tuk) ale škytá často.
Prdíky měl párkrát, tu biogaiu asi příští týden pořídím. Já už jim ty probiotika.

ange_de_la_morte
11. led 2019

Ahojky holky, tak ještě jsme neporodili 😀 jen teda skrz to počasí špatně chytáme internet v tom našem zapadákově 🙂 poslední dva dny ale malá provádí takovou akrobacii, že se divím že si ještě neprokopla bazén

fly80
11. led 2019

Holky, ty co už máte děti. Já se tu v porodnici nechci ptát, abych nebyla za idiota, když už jedno dítě mám. Dávají se už v porodnici po kojení děti odkrknout? Nepamatuju se

halasovci007
11. led 2019

@ange_de_la_morte taky ti mala strasne vyvadi?Ja zrovna rikam manzelovi ze nevim jestli to je normalni,ze chce asi vyskocit brichem.Uplne mi jezdi boule z obou stran bricha.Jen doufam ze se neotaci.Je az moc akcni a to srm nemela ani kafe nebo colu dneska..Tak uvidime zda v noci bude jeste veselo.

tsasenka
autor
11. led 2019

Holky, tak už mi chodí sms, že se musím cítit hrozně, že jsem ještě neporodila. Co je poslední fáze? Klepání na dveře? To už tomu člověku dám asi ranu mezi oči. Popravdě se cítím docela dobře, těším se na mimi a zároveň se bojím. Ale nějak to nehrotím, už mám jen 5 dní do TP, prostě to přijde co nevidět.

tsasenka
autor
11. led 2019

@fly80 No, já jsem dávala odbrknout, ale moc moc nám to nešlo, až později. Tak jsem holky měla aspoň ve zvýšené poloze. Měla jsem blinkací děti.

halasovci007
11. led 2019

@tsasenka to je mazec.Ja se hlasim kazdy den mamce a segre a manzelovi vola kazdy den snad svagrova.Horsi je ze nase prateta pry je tak nervozni,ze vykouri krabicku denne a to ma zakaz z plicniho jeste ji budu mit na svedomi.Vsichni jsou nervozni a vystresly jen ja sem celkem v klidu..Rekli jsme si s manzelem,ze priste rekneme termin o 14dni pozdeji a bude klid jak to tu nekdo psal..

laola
11. led 2019

@tsasenka chudato.. Mně dnes přišla sms s přáním do nového roku a mimochodem dotaz jestli už nás není víc...

laola
11. led 2019

@halasovci007 no jestli to pomůže... přijde mi že na to mají někteří "radar" už dva měsíce dopředu....
Nevím jestli jsem vám psala, jak včera pri odchodu ze školy za mnou otevřela baba na vrátnici okno,že kdy uz to bude, tak jsem ji odpálila, že mam ještě čas

halasovci007
11. led 2019

@laola to je des.Uplne cizi lidi 😨😳

tsasenka
autor
11. led 2019

@laola
@halasovci007 A navíc švagrová, se kterou, když nemusím, tak se nestýkám. Nemá s tchýní o čem kecat, tak prý na mě neustále vzpomínají, jak to beru, že jsem ještě neporodila. No, jejich problémy bych fakt chtěla mít.
Dneska přijde Kájka ze školy a říká, mami, dneska se mě zase ptali, jestli už nejsi v porodnici. A já jsem si říkala, jestli tu paní jako vůbec znám 😀

@laola Taky všem říkám, že mám čas, tak 2 týdny a vůbec neubírám. Mám ty dva týdny prostě pořád

Strana