icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
11. led 2019

@tsasenka no asi je to vsude stejny..Vsichni to resi vic nez my,ktere ta maminka cekame 😂😂

tsasenka
autor
11. led 2019

@halasovci007 Já tu radostnou zprávu ani nebudu dávat na FB, původně jsem chtěla, ale pak jsem si řekla k čemu? Rodina a Ti nejbližší se to stejně dozví, jakmile dáme vědět rodině, dají to vědět dál těm, s kterýma se stýkáme. Ostatním to může být jedno 😇

halasovci007
11. led 2019

@tsasenka taky nad tim porad uvazuji.Mozna po par dnech nejakou uz peknou fotecku z domova kamaradka nam bude malou fotit na neeborn foceni.Dnes prisla sukynka s celenkou-tak mozna potom na fcb.Ale rozhodne ne fotky hned po porodu a kdesi cosi..

priefi
11. led 2019

Tak my mame uz taky bolibrisko 😥
@krisatko taky si rikam, kdy bude lip. Okolo 3m nekterym mimcum konci koliky a jine neduhy. Ake pak je zase ockovani, ktere udela paseku a zoubky. Maty mel ve 4m uz 2 prorezane, takze sranda zacala docela brzo
@sarkoc biogaia bude na poradu dne zitra. Uvazuji nad sabsimplexem

priefi
11. led 2019

@malecek a pomohly ty spesl probiotika na prdiky?
@fly80 jj, davaji

tsasenka
autor
11. led 2019

Holky, trochu pro odlehčení, Mianka vymyslela pohádku, ale s vlkem jsem jí musela pomoct, nechtěla, aby někoho sežral 😀

Byla jednou jedna maminka a ta měla 3 děti: Kájku, Mianku a mimi. Jednou v létě měl děda svátek a maminka mu upekla velký čokoládový dort. Zavolala děti, aby se nachystaly na cestu a šly za dědou. Nachystala jim košík s dortem a kávou a děti vyrazily na cestu. Maminka za nimi volala, aby nechodily přes les, že je tam zlý vlk. Děti to mamince slíbily, ale stejně neposlechly.
Náhodou tou dobou byl tatínek myslivec s Hirou na posedě.
Cesta přes les byla mnohem kratší, takže děti šly přímo k lesu. Když tam vešly, najednou, kde se vzal, tu se vzal, objevil se tu zlý vlk. Pozdravil děti a ptal se kam jdou. Děti mu řekly, že jdou za dědou, že má svátek a nesou mu velký čokoládový dort. Vlkovi se sbíhaly sliny a zeptal se dětí, jestli mají pro dědu i kytičku. Kytičku neměly, tak šly s vlkem na palouček, kde rostlo hrozně moc kytek. Tam se rozloučili. Děti začaly trhat kytičku a vlk se rozběhl k dědovi.
Zrovna ve chvíli, kdy vlk utíkal z paloučku ho uviděl tatínek, Hira chytla stopu a pustili se za vlkem. Když vlk doběhl k dědovi zaťukal. Děda si pomyslel, kdo to asi může být a šel otevřít dveře. Ale než je otevřel, tatínek zamířil a pif, střelit vlka. Děda otevřel dveře, uviděl střeleného vlka, tatínka a Hiru. Na nic nečekali a stáhli vlka z kůže, takže měl děda dárek ke svátku. Za chvilku přišly děti s dortem, tak děda uvařil kávu, čokoládu a všichni si dali dort, než se vrátili domů k mamince 😉

bemo
11. led 2019

@tsasenka není nad originální pohádky. My si taky často vymýšlíme pohádky, teda spíš já a dětem se to hrozně moc líbí. Poslední pohádka byla inspirována nechutí mých dětí cvičit na hudební nástroje, tak se jmenovala "Jak odešla hudba z města" 😀 ne že by to něčemu pomohlo.
Jinak u nás jednoznačně vede pejsek a kočička a teď čte tatínek, dostal od Ježíška knížku "tatínku, ta se ti povedla" a syn řekl, mami ta knížka by se mohla jmenovat "táta čte jednou za rok pohádku" 😀 tak to se manžela dotklo a čte skoro každý večer.

zetta01
12. led 2019

Takze holky dne 11.1.2019 presne ve 23:00 se nam narodil nas Krystufek 4060g a 55cm. Takove miry nikdo necekal a taky tomu odpovidal porod

fly80
12. led 2019

@zetta01 juuu, moc gratuluju 💜 tedy, to je chlapák. Hlavně že jste oba v pohodě a zvládli jste to 😉

zetta01
12. led 2019

@fly80 dekuji no jsem rada ze to mam za sebou. Jak jsem byla cele kontrakce unavena tak ted nemuzu spat. Hodinu jsem ted povidala se sestrou. Malyho ale u sebe nemam. Mel spatne dychani tak ho vzali a je v inkubatoru ale dari se mu dobre. Me stejne museli uspat kvuli placente.

halasovci007
12. led 2019

@zetta01 moc velika gratulace.Myslela jsem na tebe.Uz mas maleho u seve a vse je za vami.Gratutuji a tise zavidim 🍀🍀 preji vam hlavne zdravicko a at vam dela Krystufek samou radost 😘😘😘😘

halasovci007
Autor odpověď smazal
ange_de_la_morte
12. led 2019

@fly80 : dávají se odkrknout, ale malý moc neodkrokával, až spíš později když se mi víc rozjelo mlíko a víc se napil ... jinak veká gratulace, asi mi to uteklo 🙂

@halasovci007 : kope úplně šileně, fakt to jako bolí, jsem si i říkala že doufám že je pořád hlavou dolů, no a dneska v noci mně kolem 3 vzbudili takoví poslíčci, že to jsem neměla ani s Matýskem, musela jsem vstát a rozchodit to, ale už to zase přešlo, akorát já už znova neusnu ... jinak fotečky moc krásné

@tsasenka : já to na Facebooku určitě oznamovat nebudu, rodině to zavoláme, kamarádi se to dozví ze sms a ono se to rozšíří samo 🙂

@zetta01 : teeda to je fakt kus chlapa, to budeš muset probrat šatník a rovnou dát to nejmenší pryč ne ? 🙂 🙂 velká gratulace, ať jste brzy fit, muselo to být opravdu náročné

halasovci007
12. led 2019

@ange_de_la_morte tak jsem dnes nespavec.Po ctvrte vzhuru.Je mi vedro tak hodne piju a tim padem litam i na zachod.Zabrat mi pak dela problem.Jenze si rikam,ze musim abych mela silu kdyby nahodou..Dekuji mam z tech fotek fakt radost..Sice zatim jich zase poslala jen par ale jsem moc rada,ze bude mit mala i ja pamatku na brisko..

ange_de_la_morte
12. led 2019

@halasovci007 : já když se vzbudím nad ránem tak znovu už nezaspím i když jsem unavená .... už mám uvařený oběd a vytřeno - si pak asi půjdu lehnout dopoledne, taky si říkám - spát když to tělo potřebuje, co kdyby náhodou to přišlo 😀 ... a kdy je máš focené ? mi přijde že skoro nemáš bříško

fly80
12. led 2019

@zetta01 tomu rozumím. Mě malou odnesli ze sálu asi po hodina. Byla studená a museli jí dát do nějakého boxu na vyhřívání. Přinesli mi jí až před osmou večer. Malá od té doby 24 hodin v podstatě chrni a já nemohla. Tak sem tu včera v noci cumakovala. A dneska 😂 maličká se probrala a já za dnešní noc spala přesně 4x 15 minut. Uaaaaa 😂 Tak si koukej odpočinout přes den alespoň, než se ten tvůj drahousek taky probere 😉

bemo
12. led 2019

@zetta01 jupí, skvělá zpráva, myslela jsem na tebe. Moc gratuluji ke Kryštufkovi a přeji rychlé zotavení po porodu a mnoho zdraví vám oběma.
@halasovci007 krásné fotky, moc ti to sluší.
@fly80 mě nikdy nešlo spát v porodnici, je tak nerežim v noci mi děti vždycky plakali a já furt kojila a přes den jedna vizita ta druhou, furt provoz, takový blázinec.

laola
12. led 2019

@zetta01 moc gratuluju ke Krystufkovi, tomu říkám chlapisko😍 Hlavně se brzo zotav 😘
@halasovci007 tobě to taaak sluší na fotkach a opravdu tam máš mini bříško 😍

laola
12. led 2019

@fly80
@ange_de_la_morte děvčata, spěte kdy to miminka či bříška dovolí. Úplně se vidím zase po porodu v euforii kdy nebudu moct zabrat a pak bych spala furt 😀 Už ted statečně trenuju 😂

lindikova
12. led 2019

@zetta01 tak už je na svete, jupi! Tak se hezky a rychle zotavte a ať je Krystufek brzy u Tebe!

semmi
12. led 2019

Holka, moc gratuluji k miminkum. A zároveň závidím (v dobrém). Mme včera lékař udelal hamiltona. Vypadalo to nadejne ale pak sem si dala vanu a bolesi byly pryc. =( Zitra me ceka dalsi kontrola. A v utery indukce 😧😥 Nevim, proc se te male nechce. Pritom porodni cesty mam pry krásně nachystane. Už sem vyčerpaná. Hlavně z tech blbych lidi, co me kazdy den bombarduji.

cerlada
12. led 2019

@halasovci007 Díky moc 🙂

cerlada
12. led 2019

@fly80 No, na to že to začalo ráno 10.1., tak jsem si myslela, že to do 10 ještě stihneme. A čas? Taky magický. Rok 2019 a čas 19:20.

laola
12. led 2019

@semmi držím pěsti, at se to hne🍀😉

laola
12. led 2019

U mě v noci velmi mírná bolest břicha, ale stačilo změnit polohu a spala jsem dál, takže mimi asi pohoda jazz...

cerlada
12. led 2019

@tsasenka @bemo @lindikova Děkuji moc 🙂

halasovci007
12. led 2019

@ange_de_la_morte tak ja jsem vytuhla a vstala ted 😂😂 foceny to bylo 25.11. A ted mam bricho obri 😂😂 i kdyz ta fotky vleze taky dost zkresluje..
@bemo dekuji.Ted uz to neni zadna slava.Jsou dane se spozdenim.Nekomu jsem je slibovala az budou 😂
@laola tady to opravdu hodne zkresluje.Pro porovnani posilam jednu ve stoje.Foceno v ten samy den..
@laola taky me v noci pobolivalo bricho a kde nic tu nic usnula jsem a chrnela jako zabita doted 😂😇

veselaopicka
12. led 2019

Holky vy co mate poslicky? Kolikrat je mate za den? Ja jsem byla v noci snad 4x vzhuru. Bricho me strasne tvrdlo a sileny tlaky po 3 min to preslo a za hodinu znova..

priefi
12. led 2019

@tsasenka super pohadka!
@bemo tata cte jednou za rok pohadku 😂 to sedlo, ale aspon si manzel uvedomil zac je toho loket 😉
@zetta01 gratulace! Podle info prispevku asi porod byl pekne narocny, tak at jsi brzo fit a at jste s miminkem zdravi a preji at se ma mimco cile k svetu a roste do zdravi a krasy. Jinak to, zes nemohla spat po porodu, za to muzou endorfiny. Miky se narodil v 19:03, pak 2h na sale, na pokoji chvili s manzelem, pak pres 2h sama na pokoji, Mikyho mi privezli az po pulnoci, ja na nervy, kde jakou s nim jsou, kdyz mi ho meli privest mnohem driv, pak do 5h proste bez sance usnout, kdyz to konecne slo, Miky zacal blinkat a slo to i nosankem, pry to bylo plodovkou. Pises, ze Te museli uspat kvuli placente? Ty jsi ji mela prirostlou? Sis musela prozit svoje teda. Prvne mimi vetsi, nez se cekalo a vyvolavanim a pak placenta. Achio
@halasovci007 krasne fotecky 😊
@bemo moje slova, v porodce v noci plac, pres den porad tam nekdo trajdal. Jen co clovek zavrel oci, hned nekdo tam byl, vizity, osetrovatelka, uklizecka. Ale to posledni rano... to jsem myslela, ze uz vybuchnu. Uz v 5h prisla se podivat sestra, zda je vse ok, nechapu proc tam sla. Ten den to bylo horsi jak na Vaclavaku, porad nekdo. Ani ke snidani jsem se nedostala pomalu az nekde kolem 9:30 (na pokoji byla od 7h) a to uz jsem musela resit odvoz, ze nas teda pousti.

lindikova
12. led 2019

@veselaopicka jak kdy, někdy mě bolí konstantně záda a břicho skoro půl den, někdy tři, čtyři kontrakce za sebou.

Strana