icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
12. led 2019

@zavodnice jejej, to je mi lito a jak se to povedlo?
@tsasenka njn, kdyz on je ten nejvetsi chudinek, ze? Ty to mas s medem 😉 ti chlapi by se nekdy fakt meli zamyslet, nez neco reknou.

halasovci007
12. led 2019

@lindikova 😖😟 aha to je hruza.

bemo
12. led 2019

@journals tak to je mi líto, že jsi to měla tak náročné. Tak ať se dáš brzy do kupy a můžete si užívat jeden druhého. A hlavně přeji hodně zdraví. A jinak samozřejmě gratuluji k miminku.
@zavodnice teda to je závěr těhotenství. Chudáku, tak se drž a ať to co nejdřív povolí. Rodit s bolestmi zad, to musí být šílené.
@tsasenka jo mě to vymýšlení taky baví a člověk tam může do těch pohádek promítnout i něco co se mu hodí. A nebo to dáváme dohromady s dětmi tu pohádku. Jinak máme doma asi podobné tipy. Taky začínám mít pocit, že to je moje chyba že jsem ještě neporodila. Ale manžel si dá víno nebo nějaký alkohol se slovy "nebudeš teď rodit, že ne" jo, jako by sám nevěděl jak rychlé ty porody mívám.
Hlavně že my se nemusíme zříkat a omezovat, že ........ Ach ti chlapi ☹

semmi
12. led 2019

@nika_vk Jee, tak nam drzim palce. Treba se jeste prckove umoudri 😕 Ja se dnes taky definitivně hodila off. Protože už me to dopoledne semlelo. Zpravy typu:"tak co, kdy ji vyprdnes?" nebo bez si zabehat apod. Už je toho moc. A myslim,ze i diky tomu se to brzdi. Jak nejsme psychicky v pohode, tak ani ty mimca nemuzou byt...

krisatko
12. led 2019

@priefi já upravují v Adobe Photoshop a Adobe Photoshop lightroom.

tsasenka
autor
12. led 2019

@semmi Já už neodpovídám, vůbec nikomu. Jejich problémy bych chtěla mít, starat se o druhé, jestli už rodí. Až se to narodí, tak se to dozví.

@bemo Prostě miminka mají svoji hlavu. Někde jsem četla, že příprava těla k porodu trvá 3 dny. Ale teď na sobě nepociťuji nic, jen se bojím přenášení. Už tak to vypadá, že to bude mít 4 kila. A já s tím prostě nic neudělám.

lindikova
12. led 2019

@priefi manžel má lightroom od Adobe. A formát raw. Se tu ptam povolanejsiho, já prd vím;)

ange_de_la_morte
12. led 2019

@halasovci007 : buď ráda, se nám to bude dobře alespoň schazovat , já mám teď poloviční váhu než jsem měla s Matyáškem

@zavodnice : tyjo tak ať je brzo líp musí to být peklo, jakoby nestačily běžné těhotenské obtíže

@tsasenka : chudáček manžel, to musí být pro něj strašné , měla bys ho pořádně politovat a trošku víc se o něj starat .... nevím co si ti chlapi myslí - nám je asi dobře v tomhle stavu ... já si dneska stěžovala manželovi že se bojím porodu a on na to jen ,, sis měla rozmyslet dřív,, ani nezvedl oči od telefonu

@priefi : domácí fotky upravuju v Polarr, zamilovala jsem si sice Zoner ale chtějí 1500Kč za rok a to je pro domácí užití pro mně trošku přemrštěné

veselaopicka
12. led 2019

@ange_de_la_morte jojo ja v noci a ted jednou pres den jinak nic.. pritel musel na otocku do prahy takze ted se mi to zrovna nehodi😃 takze nebudu nic delat a jen lezet u tv pro jistotu.

ange_de_la_morte
12. led 2019

@veselaopicka : jojo raději jen odpočívej 🙂

tsasenka
autor
12. led 2019

@ange_de_la_morte No, to je drsňák, že měla sis to rozmyslet dřív ... To by mi bylo fakt líto. Včera jsem mu řekla, že kvůli synovi by to vydržet mohl, stejně, jak se narodí, budou zapíjet a to mám dneska 4 dny do TP. Někdy ti chlapi jsou fakt takový empatičtí.

ange_de_la_morte
12. led 2019

@tsasenka : můj manžel má vždycky pocit že mi musí dát nějakou radu nebo odpověd, přitom mi by stačilo kdyby mně jen objal a řekl ,, já vím zlato, bude to dobrý,, .... holt chlapi to vnímají jinak a s tím zapíjením to u nás snad nebude tak šílené ( doufám) - manžel má mít syna

zavodnice
12. led 2019

@halasovci007 @tsasenka Ja to mám asi z toho blbyho kašle. I když tedy teď už docela málo. Začalo to před třemi dny úplně nevinně jako namožena žebra a postupně se to zhoršovalo do takových křečových stavu, kdy jsem sotva zvladala dýchat. K tomu mi léčí zánět močáku, problémy sice nemam, ale našli něco v moči.
@lindikova Dekuju, no už mám toho posledního měsíce plný zuby. Už aby to bylo všechno za mnou.

zavodnice
12. led 2019

@ange_de_la_morte Díky, no ty těhotenské by fakt stačily. Holt to je to zimní období.

priefi
12. led 2019

@tsasenka ja na sobe teda nepozorovala nic zvlastniho 3 dny pred. Krom toho, ze jsem zacala zmatkovat, ze se to blizi 😅 ale vtipne bylo, ze jsem rekla, ze asi mam kontrakce a kdyz manzel byl u tchanu, dostal smak na pivko, jedine stesti, ze ho meli teple, tak si ho dal u nich do mrazaku a nastesti na nej zapomnel a cestou do porodky si na to vzpomnel. No ja nechapala, tak rikam,.ze mam kontrakce, ze mi odesla krvava hl.zatka a on si malem da pivo 😅
@ange_de_la_morte to Ti fakt rekl, ze sis to mela rozmyslet driv? To je na kopanec do rozkroku... rak snad jste u toho byli oba, ne? A je to miminko Vas obou. To je tedaa material, fakt, ze jo

halasovci007
12. led 2019

@zavodnice taky se tesim az to bude za nama,budem mit malou mit u sebe,vsechno si sedne a budeme si to uzivat.Ja teda musim rict,ze co jsem prisla s tim vysokym tlakem tak manzel kolem me beha porad se pta zda neco nechci,varil-fakt jen lezim a nic nedelam.A v noci rikal,ze byl 3x vzhuru ze se mu zdalo ze jedem.Dokonce ma u postele pripravene obleceni vcetne trenek a ponozek.Na kazdy moje heknuti se pta co se deje (me teda berou zada jak se furt valim na gauci).Je to zlaticko..
@ange_de_la_morte manzel je teda pekne kvitko tohle ti rict chjo..
@priefi on kdyz te veze k porodu tak by snad mohl jet po jednom pivu (samozrejme ne opilej) nesmi ridit zpatky..je to vyjimecna situace a nekdo dokonce vypravel ze blikal a troubil projizdel i cervene na semaforu (samozrejme musi koukat kdyby ho nepustili) s prekotnym porodem..

priefi
12. led 2019

@veselaopicka pokud to jsou posly, tak odpocinek pomuze, pokud to je k porodu, tak by si pritel mel pospisit 😉

priefi
12. led 2019

@halasovci007 na tohle se taky vymlouval, ze by mohl a ze kdyby ho zastavili policajti, tak pokud by resili alkohol, museli by si me prebrat a dopravit me do porodnice. No... dik pekne... 😅 je to podle uhlu pohledu, nekdo by rekl, ze by mi mohl zavolat zachranku a hura do porodky. Ale o to nic... ale jde o ten pristup, reknu ze mam kontrakce a ze se pojede asi do porodky s tim, ze nechci hned a on dostane smak na pivo 😅 a pritom doma mel studeneho birela 😅

halasovci007
12. led 2019

@priefi no tak to jina kdyz hlasis ze mas kontrakce.To bych ho vystrelila na Mars 😂😂 jako muj manzel si sem tam da pivo po jidle..Ale myslim,ze kdybych rekla,ze jedeme,ze by tak rychle vystrizlivel nez bys rekl svec 😂 kazdopadne jsem zvedava jakej fofr az zavelim 😉

bemo
12. led 2019

@tsasenka no já z toho přenášení taky radost nemám, i když s tím úplně počítám. Byla bych hodně překvapená kdybych porodila ještě zítra, kdy mám termín. Ale spíš jsem taková jak na trní a jen doufám že je miminku v bříšku dobře a proto ven nespěchám. Mám velice blízkou kamarádku a máme stejný termín, tak možná i to to napětí umocňuje. Není to že bych byla vyloženě nedočkavá. Už jsem to tu psala jednou, ten devátý měsíc je delší než celé těhotenství 😀

laola
12. led 2019

@journals gratuluju k malickemu😍 moc jsem na vás myslela😊🍀 Přeju brzké zotavení a když už jste si svoje vybrali, tak teď vše půjde jak po másle😊
@iva_kucerova no ty bys mohla rodit na kšeft 😉👍 moc ti to sluší a Ladik je krásný chlapeček😍 Gratuluju moc😍

laola
12. led 2019

@lindikova
@cerlada krásné fotky😍

fly80
12. led 2019

@halasovci007 dnes už je to jinak. Nesmí jet ani s jedním pivem. Pokud se něco děje a řidič pil, má se zavolat záchranka. Řídit rozhodně nesmí, tak bacha na to holky 😉

halasovci007
12. led 2019

@fly80 tak od ted nema narok ani na jedno 😂😂

zetta01
12. led 2019

Holky vsem moc dekuji 🙂 My se po nasem komplikovanem porodu davame do kupy, tedy hlavne ja, abych mohla mit maleho konecne u sebe. Zatim nemuzu sama ani na nohy. Nechci tu radsi psat svuj porod abych nekoho nestrasila. Rozhodne at uz to bylo jakkoliv tak to stalo za to 🙂

malecek
12. led 2019

@zetta01 moc gratuluji, pěkný kus chlapa!! 🙂

malecek
12. led 2019

@halasovci007 moc pěkné fotky .-)

krisatko
12. led 2019

@malecek koukám že jsme zase vzhůru ve stejnou dobu 😄

malecek
12. led 2019

@iva_kucerova gratulace 🙂 super fotky 🙂